Joululahja vinkit kuntoilijalle

PhotoGrid_1417522420007

Tervehdys Sporttikujalta! Joko olet ostanut joululahjoja? Onko joku mahdollisesti ostanut jo kaikki lahjat? Miltä kuulostaa ruuhkaisissa kaupoissa pyöriminen ja jonottaminen. Ei kiitos! Mulla on ollut tapana jättää noi kaupoissa pyörimiset ihan viimetippaan ja käyn ostoksilla viimeisenä päivänä ennen aattoa, jos on ihan pakko. JOOO mä tiedän! Hullua! Muuten oikeastaan tilaan lahjat tai lahjakortit verkkokaupoista tms. Jos olet miettimässä lahjaa ystävälle joka on miettinyt kuntosalilla käymisen tai käy jo salilla, niin tässä hyvä idea sinulle tai ystävällesi, joka asuu pääkaupunkiseudulla.

PhotoGrid_1417451822685

 

Lahjakortin voi tosiaan ostaa mille tahansa haluamalleen summalle, jolla lahjan saaja voi sitten vapaavalintaisesti ostaa joko treeniaikaa, solariumkäyntejä, lisäravinteita tai treenitarvikkeita yms. Lisätietoja kuntokeskus Sporttikujasta ja meidän palveluista löydät tuolta Sporttikujan nettivivuilta.

Meidän salilla on myös nyrkkeilysali, joka toimii myös mainiosti peilisalina, jossa on hyvä harjotella poseeraamista ja saa vaikka rauhassa venytellä. Mun päivittäiseen treeniin kuuluu loppu jumppa, joka yleensä on posetreenit tai venyttelyä :) Tule ihmeessä tutustumaan, jos et ole käynyt ;)

PhotoGrid_1417522507882

PhotoGrid_1417522397212

 

Nähdään salilla! :)

 

sara

6 vastausta artikkeliin “Joululahja vinkit kuntoilijalle”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta