Milläs dieetillä nyt ollaan?

 

PhotoGrid_1416389282949

Löysin puhelimesta mukavia kesäkuvia, tulipa kova ikävä aurinkoa ja nurmikon tuoksua. Olen aina pitänyt talvesta, mutta tää aika jolloin odotellaan talvea ja lumen tuloa, on tylsää. Tästäkin näkee hienosti sen, miten ”kaikki tai ei mitään” -tyyppinen ihminen mä olen. Joko aurinkoinen kesä, tai luminen talvi. Ei mitään välimallia :)

PhotoGrid_1416389172767

Kirjoitin edellisessä päivityksessä asiakaspalvelusta ja siitä kuinka mielestäni toiset ihmisten tulisi ottaa paremmin huomioon ja tervehtiä. Etenkin jos olet töissä asiakaspalvelu ammatissa, mutta sama pätee ihan perus arjessa, työn ulkopuolellakin. Mukavasti olette käyneet kirjoittamassa omia kokemuksia ja mielipiteitä asiaan. Kiitos siitä. Uskon että niillä ihmisillä jotka ei huomioi toisia, on itsellään luultavammin ongelmia oman itsensä kanssa, eikä tällöin tämä toinenkaan ihminen tunnu hymyn arvoiselta.  Jos sulla on negatiivinen fiilis, niin onko sitä negaa kylvettävä sit muuallekin?

Entäs kuinka monta teistä on nyt aloittanut jonkinlaisen ”loppuvuoden kiristelyt” , ”superdieetin” tai ”kesäkuntoon 2015” -projektin? Kuinka on sujunut ja oletko huomannut tulosten vaikutusta esim mielialaan ja virkeyteen? Oletko jojo laihduttaja, vai pääsetkö aina tavoitteeseen ja siitä taas uuteen? Mikä motivoi sinua jatkamaan dieetillä tai matkalla johonkin haluamaasi tavoitteeseen? Älä anna pienien takapakkien lannistaa. Ne kuuluu elämään. Välillä pitää käydä syvemmällä, jotta pääsee taas korkealle. Nauti niistä jo saavutetuista tuloksista ja luo suunnitelmia tulevaan. Tärkeintä on että osaat nauttia siitä mitä teet. Uskon että hyvän fiiliksen löytäminen ihan vaan omasta itsestä ja omasta kehosta auttaa meitä unohtamaan mm. ne negatiiviset ajatukset ja niiden kylvämisen. Kun kroppa voi hyvin, mielikin voi hyvin. Opettele rakastamaan itseäsi – olet upea. Ihanaa keskiviikkoa! :)

 

sara

Yksi vastaus artikkeliin “Milläs dieetillä nyt ollaan?”

  1. Joskus tuolla aiemmin huutelin että se kultainen keskitie on vaikea löytää. Noloa myöntää mutta kovan työni tulokset ovat valuneet hiljalleen hukkaan ja pudotettavaa vuoden takaiseen painoon on 7 kiloa, toki ne loput 28 kiloa on pysynyt poissa . Ärsyttää, mutta päätin silti aloittaa superdieetin. Haluan siihen tavoitteeseen mihin alumperinkin tähtäsin eli lähelle 60kiloa. Pienimmillään painoin 63kg ja nyt ollaan siellä 70 tuntumassa. Pituutta 169..

    Tän hetkinen tilanne on että olen työtön. Aika ei kulu minnekään, makaan sohvalla väsyneenä ja herkut maistuu. Vuoden aikana toki monta aloitus yritystä mutta kaikki aina kaatunut juhliin. Dieetistä vaan selviä minun tapauksessa ellei ole tarpeeksi tiukka.

    Pari päivää takana. Pari pitkää lenkkiä, paljon vettä ja ruokavalio… olo on loistava. Sohvalla makaaminen tuntuu lähinnä hölmölle idealle ja olo paljon kevyempi. Turvotus laskee… missä väsymys?

    Olen käyttänyt aikaani murehtimiseen, vaatteet ”kutistuu” kaapissa ja tekosyitä elää herkuilla. Palata vanhoihin tapoihin. Ei niitä ole niin helppoa muuttaakkaan. Ehkä minäkin vielä joskus opin pitämään saavutuksista kiinni ja tekemään sen lopullisen elämäntapamuutoksen :)

    Kyllä tämä olo voittaa parin päivän takaisen. :) nyt oli hyvä aloittaa sd. Jouluna tankkaus ja uuteenvuoteen päättyy. Mitähän tapahtuu sen jälkeen, aika näyttäköön

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta