Lähetkö lenkille mun kanssa? :)

 

PhotoGrid_1415168345121

Me ollaan asuttu muutama kuukausi uudella paikkakunnalla, Mäntsälässä. Ollaan viihdytti hyvin ja mä tykkään paikasta tosi paljon. Ollaan kuitenkin vielä niin lähellä Helsinkiä, että ei tunnu kuin olisin kokoaa muuttanut pois helsingistä. Olenhan siellä edelleen töissä kuitenkin. Meidät on vastaanotettu paikkakunnalle hyvin, mm. Mäntsälän Kuntokeidas ja sen asiakkaat toivotti meidät tervetulleeksi ja tervetuliaislahjaksi kortti salille. Kiitos siitä! Sen lisäksi vielä mm. kadulla, kupassa ja junassa, sekä messukeskuksessa olen törmännyt mäntsäläläisiin blogin lukijoihin, on ollut hienoa kun olette pysäyttänyt ja jäänyt juttelemaan. Mahtavaa että luette kuulumisia täältä. Kiitos! Josta tulikin mieleen, että jos teitä paikkakuntalaisia kiinnostaa, tai muita lähiseudulla asuvia, niin lenkki -tai treeniseura olisi mukavaa! Jos kiinnostaa treffata ja käydä mun kanssa esim lenkillä aamuin/illoin, niin laita viestiä. Joko kommenttia tähän alle tai s-postiin: [email protected]  , sähköpostissa on helppo vaihtaa esim puh numeroita ym :)

Palataan! :)

 

sara

2 vastausta artikkeliin “Lähetkö lenkille mun kanssa? :)”

  1. Ääh, oisitta muuttanu Ouluun niin ois takuulla löytyny lenkki ja treeniseuraa ;) oon lukenu sun blogia aivan alusta asti ja oot edelleen mun suosikki! Sun kisapäivänä jännäsin ihan mahoton ja hehkutin miehelleki, ku olit niin ison työn tehny :)

    Olin iteki kisavalmennuksessa 1,5 vuotta mut aloin odottaan vauvaa ja nyt poika 5kk ja palo lavalle on edelleen valtava. Nyt mennään kuitenki vielä poitsun ehdoilla ja treenataan kovaa :)

  2. Mikäli pakarat kaipaavat treeniä niin suosittelen lämpimästä Hirvihaaran hiihtokeskuksen lenkkiä :) ikimaailmassa en sinne sukset jalassa lähtisi, mutta niin kauan kun lumi ei ole maassa niin siellä voi lenkkeillä.
    . Keitaalla on aivan huippu vetäjät! Suosittelen myös kampaajaa (aivan pro työssään) ja jos kroppa jumittaa niin jäsenkorjaajan luona kannattaa käydä :) nyt tämä kotiäiti lähes naapurista jatkaa kahvinjuontia ja tsemppaa itsensä salille kun lapset ovat menneet nukkumaan ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta