Pala mun arkea

 

image

 

Se on taas arki ja rutiinilla mennään. Vähän väsyttää mutta eiköhän tää tästä kun saa asemalta kupin kahvia. Musiikki pauhaa korvissa. Spotifystä tulee Eminem. Kova näin aamuisin. Kello on nyt 9 ja istun junassa. Yllä oleva kuva on viimeviikolta, sillä nyt olen vasta matkalla salille.

Mun arki on päivittäin aika samanlaista. Tähän kellon lyömään mennessä oon syöttänyt ja pakannut lapset arki kuntoon,  sekä vienyt pienimän päiväkotiin. Nyt aamulla ehdin pikaisesti salille ja sitten päiväksi töihin. Mieheni hakee mut iltapäivällä töistä ja poimitaan nuorimmainen matkalla tarhasta. Sit kotiin ja perus hommat siellä. Tänään on tavalisesta poikkeava päivä kun on tytön tarhakaverin syntymäpäiväkutsut heti tarhan jälkeen, jonne täytyy käydä kuskaaamassa. Siinä on sitten pari tuntia aikaa käydä esim kaupassa tai siivota kotona, ennen ku pitää taas nostaa kytkintä ja hakea tyttö kotiin. Yhdistettynä kaupassakäynti ja liikunta, käyn yleensä isompien lapsien tai mieheni kanssa reppuselässä kävellen kaupalla. Sitten kotona iltapalat ja iltapesut ja iltasadut.  Kello on 21 kun lapset on toivonmukaan nukahtanut ja voin alkaa miettimään mitä sitä itse tekis. Hmm.. jos vaikka menis suihkun kautta nukkumaan :) Tää on tätä normi arkea – ja rakastan kaikkea siinä

Mukavaa päivää ja alkanutta viikkoa sinulle! :)

 

 

sara

2 vastausta artikkeliin “Pala mun arkea”

  1. Moikka! Teetkö täyttä työviikkoa? Ite kipuilen ajanpuutteen ja treenaamisen yhdiatämisen kanssa.. argh!

    • Moikka. Mulla on päivät eripituisia,riippuu kuinka paljon on asiakkaita ja ohjuksia :) Teen kuitenkin päivittäin sen 6-8h plus silloin tällöin vielä viikonloppuja. Tänäänkin 5h töitä tiedossa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta