Terkkuja Rovaniemeltä

 

Heippa Rovaniemeltä. Ensimäinen koulupäivä jälleen takana. Matkustin tänne Rolloon siis viimeyönä yöjunalla. Ostettiin mun kurssikaverin Dean kanssa makuupaikat samasta hytistä, joten seuraa löytyi matkan ajaksi. Toisaalta, me nukuttiin oikeastaan koko matka. Juna lähti seiskalta Helsingistä ja Dea hyppäs Tampereelta kyytiin kympin aikaan. Kävin muuten eilen elämäni ekan kerran junassa suihkussa, olipas…öö…ahdas kokemus :)

image

Aamulla oltiin sit perillä. Aloitettiin päivä mun toisen kurssikaverin Heidin kanssa selkätreenillä. Ei olla Heidin kanssa ennen treenattu yhdessä, mutta huomattiin heti meidän treenityyleissä paljon samaa, joten kimppatreenit sujui hyvin. Treenin jälkeen sitten aamupalalle, ennen ensimmäisen tunnin alkua.

image

image

Ekat tunnit meillä oli tänään pilatesta, eli päästiin käytännössä harjoittelemaan kehon hallintaa ja syvien sekä pintapuolisen lihasten toimintaa. Meitä on täällä aika iso ryhmä, joten meidän jengi on jaettu kahteen osaan. Toinen ryhmä oli juoksutreeneissä sillä aikaa kun meidän ryhmällä oli pilatesta. Ensikertalaista sit toisinpäin. Omat eväät on mukana ja niitä pääsee helposti syömään, kun tunnit on tauotettu hyvin 2-3h välein.

Iltapäivällä aloitettiin sitten anatomian opinnot ja huomenna aamu alkaa judotatamilla, josta vaihdetaan kuntosalin puolelle. Innolla huomista odottaen, jatkan kämppiksen kanssa telkkarin tuijotusta! Sieltä tulee mun lempi ohjelma; Koko suomi leipoo

Ps. tosi kiva ohjelmavalinta kun ollaan molemmat ruokavaliolla ;)

sara

2 vastausta artikkeliin “Terkkuja Rovaniemeltä”

  1. Ihanaa ku otat tällasia salakuvia. ;D Kevyt haara-asento meikäläisellä :D Pitää jatkossa muistaa olla edustus asennossa koko aika ku ei tiä mistä sitä oman kuvansa löytää :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta