Nettishoppailija hoi; Tsekkaas tää!

 

sara-instagram

 

Jälleen olisi mahdollisuus super etuihin! Eikös nyt just ole aika, milloin kannattaa alkaa hamstraamaan joululahjoja sinne vaatekaapin perukoille jemmaan? ;)

Olen kirjoittanut Ostohyvitys.fi-palvelusta ennenkin. Palvelun käyttö on helppoa ja ehdottomasti kannattavaa, varsinkin jos tulee tilattua netistä paljon. Itse rekisteröidyin Ostohyvitys.fi-sivulle mun Gmail sähköpostiosoitteella. Ostohyvitys.fi-sivuston kanssa yhteistyötä tekeviä nettikauppoja on lukuisia ja kaikki kaupat löytyy osoitteesta: http://www.ostohyvitys.fi/selaa.

Sivuston idea on siis maksaa hyvitystä ostoksistasi, joita teet sivun kautta. Saat rahaa ostohyvitystilillesi siitä, että klikkaat verkkokauppaan kyseisen sivuston kautta. Kun ostohyvitystilille on kertynyt 15 euroa, voit pyytää rahojen tilitystä omalle pankkitilillesi. Pystyt seuraamaan ostoksiasi ja niistä kertyneitä rahallisia hyvityksiä kirjautumalla sisään Ostohyvitys.fi-palveluun.

Nyt pimenevien ja masentavien syysiltojen piristykseksi palvelusta saa normaalia isomman bonuksen terveys- ja hyvinvointiaiheisista nettikaupoista. Saat esimerkiksi Fitnesstukussa tekemistä ostoksistasi 10 % rahaa takaisin.

JOKAISELLE uudelle Ostohyvitys.fi-palvelun käyttäjille on tiedossa myös 10 euron lahjakortti Fitnesstukkuun, kunhan teet yli 25 euron suuruisen ostoksen mistä tahansa palvelusta löytyvästä verkkokaupasta 90 päivän kuluessa käyttäjäksi liittymisestä.

Eli jos haluat rahaa takaisin ostoksistasi, liity Ostohyvitys.fi-palvelun käyttäjäksi osoitteessa:
http://www.ostohyvitys.fi/sarasways

Joten eiku shoppailemaan, kuten sanoin, mm. joululahjat on hyvä ostaa ajoissa ;)

*Yhteistyössä Ostohyvitys.fi:n kanssa

sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta