Messujen vilinää ja lasien kilinää

 

PhotoGrid_1413721241445

 

Tänä viikonloppuna on ollut mahdollisuus käydä i love me -messuilla helsingin messukeskuksessa. Itse kävin messuilla eilen lauantaina, jolloin messuilla järjestettiin myös Sport & Wellness Blogi gaala. Anna avasi gaalan upealla puheella. Minä toimin tuona aikana Amoksen lapsenvahtina ja jännitin yleisössä. Lapsenhoitokeikka oli helppo, kun mini mies nukkui vaunuissa koko gaalan ajan :) Ihana Linda voitti suomen paras Sport Blogi palkinnon, joten onnittelut vielä tännekkin! Ihan huippua Linda! Gaalan jälkeen käytiin syömässä ja sitten pyörittiin messuilla, käytiin myös hakemassa muutamilta esillepanijoilta tuotepaketteja testattavaksi.

PhotoGrid_1413720379914

PhotoGrid_1413721169193

PhotoGrid_1413721194915

PhotoGrid_1413721217776

Anna, Monna, Linda, Jonna ja minä
Anna, Monna, Linda, Jonna ja minä

Messujen jälkeen ystäväni Jaana tuli hakemaan mut Pasilasta ja suuntasimme kohti itäkeskuksen citymarkettia. Meillä oli tiedossa tyttöjen ilta! Pommitin mun valmentajaa ennen tätä iltaa ja varmistin että saanko luvan poiketa ruokarungosta. Olen ollut nyt 6 viikkoa siistityllä ruokavaliolla ja viimeksi ollut tyttöjen kanssa istumassa iltaa instagrammista luntaten 13 viikkoa sitten :) Sitä ennen joskus kisojen jälkeen. Eli ei tässä kamalasti oo tullu juhlittua mutta välillä se kannattaa, koska se tekee mielelle hyvää. Sain siis luvan ”erikoispäivään” ja valmentajan sanoja lainatakseni: ”Nauti Sara elämästä, arki koittaa jälleen maanantaina, jolloin taas punnitaan ruokia. Vaikka ollaan urheilijoita henkeen ja vereen, niin kisakauden ulkopuolella pitää myös muistaa nauttia elämästä. Balanssia elämään, niin pidetään se mentaalipuoli urheilun ja elämän suhteen kunnossa”

No, me ku me päästiin sinne kauppaan, niin ostettiin tortilla ainekset ja minä tunnettu herkkuperse päätin että haluan tehdä rocky roadia jälkkäriksi. Siellä mä pyörin karkkiosastolla kun pieni lapsi, silmät suurina kuin lautaset. Valinnan vaikeus, mitä kaikkea siihen mössöön heittäisikään sekaan. Lopulta päädyin pähkinöihin, mariannerakeisiin, vaahtokarkkeihin ja lakuihin. Suklaana käytin fazerin sinistä. Päästiin viimein myös  Jaanalle ja hiljalleen muutkin ladyt valui paikalle. Kokattiin yhdessä ja laitettiin pöytä koreaksi. Oli kyllä niin paljon herkkuja tarjolla, että nyt on energiavarastot täytetty taas pariksi kuukaudeksi :) Olipa mukavaa nähdä hyviä ystäviä illanistujaisten merkeissä. Nautittiin hyvästä ruoasta ja juomasta. Illanistujaisten jälkeen suunnattiin vielä Helsingin keskustaa Apolloon.

PhotoGrid_1413720421649

 

 

PhotoGrid_1413720529467

PhotoGrid_1413721052158

PhotoGrid_1413720841960

PhotoGrid_1413720459913

PhotoGrid_1413676562898

PhotoGrid_1413720244258

 

Tarkkasilmäinen saattoi huomata että allekirjoittanut vaihteli vaatteita muutamaan otteeseen pitkin iltaa. Onhan se nyt vaikeata päättää mitä laittaa päälle, kun tälläsiä speciaali tapahtumia on sen verran harvassa. Raahasin koko elämäni mukaan Jaanalle, pääosassa just vaihtovaatteita :) Fiiliksen mukaan kattokaas ;)

Hyvällä omatunnolla siis nautin illasta. Vedettiin pitemmän kaavan mukaan, kun suunnitellusti jäin helsinkiin Jaanalle yökylään ja kotiuduin vasta tänään aamupäivästä Mäntsälään. Kiitos tytöt vielä illasta, tuli todellakin tarpeeseen!

Nyt tehdään vielä home made -pizzaa !!!! ja alkuviikon sapuskat valmiiksi jääkaappiin. Huomenna taas arjen kimppuun ja loppuviikoksi Rovaniemelle kouluun. Siellä taitaa olla jo lunta!!!

 

sara

2 vastausta artikkeliin “Messujen vilinää ja lasien kilinää”

  1. Laita ensi kerralla rocky roadiin suolapähkinöitä tavallisten sijaan! Toimii :D Sama mitä pähkinöitä, kunhan on suolaa ;)

    • Moikka. Joo oon tehnyt niin monesti, ja pistaasipähkinät toimii kans..tällä kertaa teki vaan mieli ilman suolaa ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta