Kevyt viikko alkoi

 

 

PhotoGrid_1413303260850

 

Mulla alkoi eilen kevennetty treeniviikko. Tällä viikolla siis luvassa kehonhuoltoa, venyttelyä, kevyempiä sali treenejä, enemmän aerobista ja kuntotsekkaus. Treenit läpi suorilla sarjoilla ja tehot 50% normi treeneistä. Tän viikon ku malttaa vähän höllätä, niin on sit taas paukkuja mitä paukuttaa tulevilla viikoilla. Haastavaa lisätä treeniviikkoon venyttelyjä, sillä en ole ollut siinä koskaan kovinkaan hyvä. Kehonhuolto on jäänyt myös joskus vähälle, mutta nyt tsemppaan ja pidän huolen siitäkin.

20141013_105746

 

Tänään kävinkin aamulla aikaisin Malmilla treenaamassa selän ja treenin jälkeen katottiin kuntoa, että mitä kropassa on 6 viikon aikana tapahtunut. On se aina karua astua bikineissä jonkun muun kun oman silmän eteen pällisteltäväksi ja kun koskaan ei voi tietää, miltä se kroppa toisen silmään näyttää ja minkälaista palautetta tulee. Valmis olen kuitenkin kuulemaan ihan kaiken, ei tätä muuten voisi eikä kannattaisi tehdä. Palaute täytyy osata ottaa vastaan ja ne kasvattaa. Omaan silmään kunto on perus ok, mutta tiedän mun heikkoudet ja rumimmat kohdat vartalossani. Tällä hetkellä ne ovat reidet, peppu ja alavatsa. Niiden esitteleminen kenelle tahansa on vaikeaa. Mutta niiden stressaaminen tässä vaiheessa on ihan turhaa, joten salilla parrasvaloihin asteleminen biksuissa on loppupeleissä pala kakkua :) Hoen itselleni, että mun ei tarttekkaan olla kireessä kisa – ja bikinikunnossa nyt, vaan saada lisää lihasta ja pitää kunto siistinä ympäri vuoden. Tästä ei saa päästää kunnon enää repsahtamaan, eikä niin käy, kun on asiantuntija tukemassa, opettamassa ja valvomassa. Ilokseni sain hyvää ja rakentavaa palautetta, ja mun mentori oli tyytyväinen näiden viikkojen aikana tapahtuneisiin muutoksiin treeneissä ja kropassa. Mm. vatsatreenit on ollut mulle aina se pakko-pulla, koska oon niissä niin huono. 6 viikkoa sitten en saanut linkkareita jalat suorana yhtään ja tänään niitä paukkui jo kymmenen ekalla kiekalla! :) Elämän pienet ilot, ihanaa!

PhotoGrid_1413291070348

 

Viikonloppuna oli SM-kisat lahdessa, moni niistä onkin blogeihin päivittänyt juttua. Jopa lehteen ja uutisiin pääsi tapahtuma, hienoa! Kyllä siellä katsomossa taas iski se fiilis, joka on ihan parasta missä tahansa urheilussa! Se tunne kuinka palavasti haluat edetä valitsemallasi tiellä ja päästä näyttämään mihin kaikkeen susta on! Mä aion vielä nousta lavalle, mutta sitä ennen on tehtävä ihan h****tisti töitä! Treenit treenataan kun niiden aika on. Kehoa kuunnellaan ja siitä pidetään huolta. Kun rakastat sitä mitä teet, olet valinnut oikean lajin. Tämä sama pätee työelämässä. Kun päivittäin on mukavaa mennä töihin, niin tiedät olevasi oikeassa ammatissa. Seurana mun kanssa kisoja katsomassa oli ihana Sanna ja mun mies. Mukavan monti blogilukija  tuli myös juttelemaan ja vaihdettiin kuulumisia. Kiva että moikkasitte ja viihdytte täällä blogin parissa, vaikka en niin kovin säännöllisesti kuulumisia tänne rustaakkaan :)

20141012_143246

 

20141012_121400

Kuvan keskellä seisoo mieletön nainen! Upea Bettina Gräsbeck voitti pitkän sarjan body fitnessissä. Kannustettiin katsomossa äänet käheiksi vaikka olin alusta asti varma tämän voitosta! :) Bettinan fysiikka on upea ja lavaesiintyminen varmaa ja hallittua. Olen ilokseni päässyt seuraamaan sivusta mm. Bettinan poseeraus harjoituksia ja jo siellä itkin ilosta, kun nainen on niin upea. Tosi magee ja mukava mimmi kaikin puolin muutenkin. Onnea vielä tätäkin kautta <3

 

20141012_122225

20141012_131521

Hanna Saario taas voitti oman sarjansa, eli body fitness -168cm, sekä pokkas vielä ovarall -tittelin! Mieletön nainen hänkin. Olen vuosien varrella seurannut Hannan kisoja ja kehitystä, joka on ollut huimaa. Naiseen tarttuu liha ja treenit on mennyt todellakin perille. Rakenne ja fysiikka on kaunista ja lihaa on just oikean verran joka paikassa! Mäkin haluan! Onnet vielä Hannallekkin <3

 

20141012_130501-2

Iiik! Ai että mua jänniti toi tilanne! En meinannut saada sanaa suustani! :) Niin kuin sadat muutkin, myös minä pääsin yhteis kuvaan 4 kertaisen IFBB Figure Olympia voittajan, Nicole Wilkinsin kanssa. Tämä nainen on ihan yksi mun ehdottomista top 3 kuuluvista idoleista urheilun saralla. Jonotin yhteiskuvaa pitkään ja olin jo luovuttamassa, kun ajattelin että mulle riittää se että näen Nicolen livenä 1m päästä. Onneksi mun mies kannusti mua odottamaan. Hän uskoi että muuten mua jälkeen päin harmittaisi aivan varmasti. Onneksi maltoin odottaa -kokemus oli ikimuistoinen.

 

 

Kiitos Niina ihanasta korusta <3
Kiitos Niina ihanasta korusta <3

Halutessasi voit seurata mun reaaliaikaisia kuulumisia myös instagrammissa saraliimatta

Nyt painun saunan kautta pehkuihin. Saunan lämpö kuuluu ehdottomasti mun kevyeen viikkoon, jokapäivä! Unia <3

Sara

sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta