Siistimpää offi lookkia

PhotoGrid_1412140216160IMG_20140929_201759 Kuvassa vasemmalla 2kk sitten ja oikealla pari päivää sitten.

 

Joku on saattanut saraliimatta instagrammista nähdä jo viimeisimpiä päivityksiä.  Kävin lauantaina kampaajalla, josta tarkemmin lisää seuraavassa postauksessa. Nyt on söpö offi lookki hakusessa ;) Tästä se lähtee :)

Olen päässyt taas kiinni ruokailuun ja sen takia treenitkin luistaa ja mieli on virkeä.  Oon syönyt nyt 4 viikkoa tietyn mulle suunnitellun ruokarungon mukaan, tarkkaan ja puhtaasti. Pöhöä ja nestettä lähtenyt yli 3kg. Homma on siis lähtenyt hyvin käyntiin. Aloittaminen on aina hieman vaikeaa, niin tässäkin tapauksessa. Muutama päivä meni haaveillessa suklaasta ja erilaisista kakkupaloista, mutta nyt kun sekin vaihe on loisteliaasti ylitetty , niin tää ruokavaliolla olo on mulle kun pala kakkua. Verrattuna kisadieettiin olo on ainankin tällä hetkellä helpompi ja joka aamu on ihana nousta ylös, kun tiedän että näen peilistä miten taas on jotain tapahtunut. Muutenkin tilanne on täysin eri kun kisadieetillä. Tää ei ole niin ehdotonta, vaikka tarkkailen syömistäni samalla tavalla. Tää nainen pysyy järjissään, kun tietää että ei ole mitään aikaa missä ajassa mun on pakko saada joku tietty määrä pudotettua tms. En toisin sanoen stressaa tästä yhtään, vaikka joku viikko paino olisikin tippunut vaan esim -200g. Mulla on lupa käydä kerran viikossa vaa’alla,  ja se päivä on perjantaisin. Se miksi nyt oon ruokavaliolla, on se, että en halua paisua nyt ”offilla” mihinkään mega pulla mittoihin vaan tarkoitus on pysyä siistissä kunnossa. 6kk sitten oli kisat ja kisojen jälkeen turposin 5kk aikana +13,4kg..Puolivuotta sitten päätin kisadieettini kun kilpailin fitness classicissa. Se 57kg kroppa on täällä kaiken tämän, nyt onneksi enää plus 10kg:n alla ja kehittyy jos vaan treenaan tarpeeksi ja kovaa. Reilu 3kg on siis pudonnut nyt tämän siistimmän ruokavalion ja uusien salikuvioiden ansiosta. TÄÄ ON MUKAVAA! Ei pakkopullaa eikä stressaavaa! En herää pakolla 5 kertaa viikossa aamulenkille klo 6 tai jää tekemään salin jälkeen intervallia, jos ei ihan välttämättä tee itse mieli! Aamulenkkejä teen vaan hyvä fiilis olkapäällä ja koska rakastan ulkoilua. Sillä lähtee päivä niin hyvin käyntiin, ilman että tarttee verenmaku suussa juosta rappusia tai mäkiä. Ne ajat mä säästän seuraavalle kisadieetille ;) Tämä kunto on nyt mun mieleen, ja sitä on siistitty lähes pelkästään ruokailutapoja muuttamalla.

Nyt aamu treeneihin,  eli voimakasta päivää myös sinulle! Pus.

sara

3 vastausta artikkeliin “Siistimpää offi lookkia”

 1. Kuulostaa siltä, että olet löytänyt kivan tasapainon tuon kisahommelin jälkeen, sellaisen normi-olotilan :)
  Varmasti se vie oman aikansa, että ensinnäkin kroppa palautuu ja toisaalta myös pää pääsee mukaan taas normaaliin elämään, kun kaikki ei pyöri sen yhden t-kävely-hetken ympärillä. TOsin, en tiedä, kun en hommaa ole kokeillut, mutta näin ulkopuolisena se näyttää siltä, että keskittyminen on todella tiivistä ja h omma vaan kiristyy ja kiristyy loppua kohti.

  Eikö oo ihanaa, kun EI OO PAKKO! Tai no, eihän kisadieettikään oo pakko-pakko, mutta kuka sitä nyt leikkiä kesken luovuttaisi. Nyt voi tosiaan nauttia, jos ei huvita, ei huvita ja toisaalta taas treenissä ei aina tarvitse olla isoa goalia, vaan voi tehdä ihan vaan omaksi iloksi ja oman hyvän olon tunteen saavuttamiseksi!

  Ja näytät kyllä tosi upealta näin offi-kunnossakin, jos sitä sanaa haluat käyttää.

  • Moikka. On tää kyllä ihanaa kun ei oikeesti oo niin ehdotonta! Ei tuu huono mieli jos joskus treenit jää väliin tms.. jotenkin helpottunut fiilis jatkaa tästä eteenpäin, varsinkin kun tiedän että tuloksia tulee jos itse haluan :) Ihanaa syksyä sulle, kiva kun kirjoittelit :)

 2. Moikka,
  oli pakko kirjoittaa kun asia liippasi niin läheltä. Mä huomasin 2 kk tiukan ruokavalion ja treenien jälkeen että tää alkaa oleen ihan liian stressaavaa ja ei tunnu enää kivalta. On pakko ja ei voi kun on pakko jne.. Mä päätin myös himmata vähän treenien kanssa, pidin parin viikon ajan vähän kevyempää treeniä ja menin kun fiilis oli kohdallaan.. Ja söin karkkia tai muuta herkkua kun sitä teki mieli, jolloin käyttö ja herkun mieli pieneni selvästi.. pari karkkia silloin tällöin kun sitä tekee mieli on mulle parempi kun kerran viikossa 300g säkki ja 6 päivän kärvistely kun koko ajan teki mieli jotain hyvää.. Kumma juttu että kun jotain kielletään niin se on sitten mielessä kokoajan.. No nyt mieli on tasaantunut ja liikunta maistuu ihanalta. No tulipahan kokeiltua treenaria, mutta mua ei ole tehty niin säntilliseen elämään. Mä nautin elämästä näin, en tietenkään ole niin timmissä kunnossa mitä ihailen, mutta mun pitää se hyväksyä, koska olen valintani tehnyt. Mä haluan säilyttää vapauden päättää itse ja ottaa täysi vastuu päätöksistäni ;).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta