Halu kehittyä urheilijana

 

Näyttökuva 2014-9-14 kello 20.27.53

Olkapäihin lisää lihasta. Selkään leveyttä ja muhkua. Etureisiin ja pakaraan lihaa, pohkeet esiin  ja syvät vatsalihakset kondikseen, jos vaikka vatsapalat erottuis seuraavissa kisoissa. Jos katson omia kisakuviani, ovat nämä asioita, joita multa mielestäni body fitness kilpailijana puuttuu. Multa puuttuu myös hyvä peruskunto kaikken tuon alta. Hyväkään ei enää riitä jos puhutaan urheilijasta, mutta siitä aloitetaan. Erinomainen kunto ja hyvä kestävyys on tavoitteena. Treenaaminen vaatii nyt entistä enemmän keskittymistä ja aion panostaa 110%

Ensimäinen jakso Lapin Urheiluopistolla takana. Päivät oli pitkiä ja herätykset aikaisia. Heräsin torstaina junassa klo 6 ja kävin aamukahvilla ravintolavaunussa. Sitten kahdeksan kieppeillä saavuttiin Rovaniemelle josta otettiin Dean kanssa kimppataksi SantaSporttiin. Saatiin lunastettua huoneet ja kun aikaa oli hyvin jäljellä ennen luennon alkua, käytiin treenaamassa opiston salilla. Sain mahdollisuuden tutustua ihaniin saman henkisiin ihmisiin. Kiitti kaikille mahtaville tyypeille viikonlopusta! Innolla odotan jo uutta jaksoa, joka alkaa 23.10.

PhotoGrid_1410460721484

PhotoGrid_1410714778809

Muutama päivä ja yö erossa perheestä tuntuu aina raskaalta, mutta onneksi puhelimet on keksitty. Kotona mua odotti kiljuvat äitiä ikävöivät pikku natiaiset ja iso lämmin syli <3 Kotiin oli ihana palata.

Eilinen meni tuijottaessa silmä kovana bodylehden -facebook ja netti sivuja. Odottelin päivityksiä Jyväskylän karsinnoista ja tuloksia finalisteista. Upeita kuvankauniita naisia ja miehiä oli lavalla! Suuret onnittelut jokaiselle kilpailijalle! Itsensä lavalle saaminen ei ole mikään ”tosta noin vaan” tai ”pala kakkua” -juttu, vaan se vaatii mielettömästi töitä ja uhrautumisia! Tuhansia treenejä, aamulenkkejä, itsekuria, päättäväisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja malttia. Jokainen joka saa itsensä lavakuntoon ja uskaltautuu bikineissä monien satojen silmäparien katseltavaksi, on mielestäni voittaja! Iso hatun nosto myös SM-paikan lunastaneille. Hienoa!

Joka kerta kun katselen kisakuvia, oli ne sitten omia tai muiden, mut valtaa mieletön tunne. Tunne siitä miten palavasti tahdon kehittyä urheilijana ja päästä jälleen kilpailemaan. Haluan päästä treenaamaan kovempaa ja kehittää itseäni. Se vaatii jälleen tuhansia tunteja työtä ja kärsivällisyyttä, mutta olen siihen valmis, koska rakastan sitä työtä. Oon blogini alkuajoista lähtien toitottanut teille sitä kuinka mun silmää mielyttää bodatut ja kauniit naisvartalot. Vuosi vuodelta pääsen kokoajan lähemmäs omaa ihanne minääni. Uskon että olen onnellisempi, kun viihdyn omassa vartalossani. Ja usko pois, mä tiedän minkälaista on elää vartalossa, joka ei tunnu omalta. On ihanaa olla terve ja voida hyvin. Haluan kokoajan kehittää heikkoja puoliani ja muokata vartalostani omaa silmää mielyttävän. Kevään kisat olivat ensimäiseni ja voitin itseni saamalla entisen pullamössö vartalon lavakuntoon. Nyt kun tiedän heikkouteni, voin panostaa niihin, jotta seuraavissa kisoissa tulen olemaan täysin erilainen paketti! 

PhotoGrid_1410714639053

PhotoGrid_1410714677222

PhotoGrid_1410714845291

 

Näiden pohdintojen siivittelemänä kävin tänään malmin East Bodyllä treenaamassa. Oon ottanut käyttöön muutaman uuden treenitekniikan, jotka toimii kohdallani täydellisesti. Saan lihaksen treenattua helposti mielettömään pumppiin ja väsytettyä oikein kunnolla. Tästä ei voi tulla muuta kun hyvä, kunhan annetaan kaikelle aikansa. Maltti on valttia tässäkin ;) Nyt kauniit aunia ja reippain mielin huomenna uuteen viikkoon! Halit <3

 

Sara

sara

3 vastausta artikkeliin “Halu kehittyä urheilijana”

  1. Kertoisitko lisää näistä uusista treenitekniikoista? Jospa siitä saisi uusia vinkkejä omaankin treeniin :)

  2. Mä tiedän nuo tunteet :) Ite kun olin Jyväskylässä katsomossa niin olis tehnyt mieli painaa lähimmälle salille heti treenaamaan :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta