Fitness- ja Personal Trainer -valmennuksen opinnot alkaa huomenna

image

Tämä päivä alko hymyssä suin ja tunsin kuinka pienet perhoset leijaili mun mahassa. ”Vähän jännittä” sanoin mun miehelle, samalla kun aamulla toivotimme toisillemme hyvää työpäivää. Mulla alkaa työpäivän jälkeen retki, mä ajattelin.

Nyt se retki alkoi. Kello on vähän yli seitsemän keskiviikko iltana ja mä makoilen junassa ja suuntana rovaniemi.  Kanssani samassa hytissä on mukava rouva alapedillä ja tulemme mainiosti juttuun. En ole ennen blogannut iPadilla, joten katotaan mitä tästä tulee. Yritän parhaillaan ladata kuvia tällä, ja tää jumittua. Saa nähä tuleeko postaukseen ollenkaan kuvia päivästäni.

image

Pakkasin mukaan siis loppuviikon kamppeet, jonka vietän Rovaniemellä Lapin urheiluopistossa. Matkustan edestakas junalla, yöllä, makuuvaunussa. Oon kerran aikasemmin matkustanut yöjunassa ja siitä on aikaa. Tää on siis tosi mielenkiintoinen kokemus ja jännittävää. Odotan matkaa siis kokonaisuudessaan innolla! Olen halukas oppimaan uutta joten lisäkouluttautuminen tässävaiheessa oli mielestäni oiva idea. Kaikki tietotaito on aina plussaa, ja kokemuksesta oppii. Tästä ei voi tulla muuta ku hyvä reissu! ;)

Olin tänään normaalisti töissä. Lähdin aamulla kotoa junalla ja juna oli hyvissä ajoin Helsingissä. Koska olin ajoissa, ehdin käydä stadissa aamiaisella mieheni kanssa, sillä näemme seuraavan kerran vasta sunnuntaina..nyyh. Aamupalan jälkeen kävin treenaamassa pikaisesti olkapäät ennen töiden alkua.

image

 

Oon saanut muutamia vinkkejä mitä Rovaniemellä kannattaa tehdä nyt kun siellä suunnalla pian olen. kerro sinäkin jos tulee jotain mieleen.

Nyt mä rupeen lukemaan lehtiä jotka varasin mukaan. Päivityksiä viikonlopusta löytyy myös saraliimatta instagramista :)

Ps. Tsemppiä kaikille Jyväskylässä karsiville, joilla viimeistelyviikko menossa! Rok rok ja mieli iloinen! Halit.

heip!

sara

4 vastausta artikkeliin “Fitness- ja Personal Trainer -valmennuksen opinnot alkaa huomenna”

  1. Heippa. Samalle kurssille oon minäkin tulossa! :D Ymmärsin aikatauluista että torstaina ja perjantaina päivät kestää ilta yhdeksään asti. Ja lauantaina loppuu viideltä. Ellen ole itse ymmärtänyt jotain väärin x) No sen näkee sitten :D :) Siellä sitten nähdään! :)

    • Korjasin tekstin. En tajua miten oon kirjoittanut noin, vaikka ainahan nää eri koulujen lähijaksot on pidetty iltaan asti ja niin tiesin että tääkin on. ihan metsään meni teksti, liekö juna jännityksellä osuutta asiaan. Heh. Nähdään muutaman tunnin kuluttua ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta