Tältä näyttää plus 13 kiloo

 

20140901_181528

Vaatteet päällä ihan ok, mutta odotas hetki…

Ennen raakoja bikinikuvia kerron kuitenkin päällimäiset kuulumiset Mäntsälästä. Ollaan Lilyn kanssa toista päivää kotona, kun pikkuinen sairastaa. Kun lapsi on kipeä ja ”saa” olla kotona muutaman päivän, ehtii kummasti hoitamaan kotona asioita, joita ei arkisi-iltaisin ehdi/jaksa tehdä. Viikonloput yritetään pyhittää perheen kanssa yhdessä oloon ja perus siivoukset hoidetaan siis yleensä pikana muutamassa tunnissa työpäivän jälkeen. Pyykkiä meillä pestään kuitenkin päivittäin ja uutena rakkautena pidän pyykkien levittämistä ulos. Ihana tuulenvire kuivattaa pyykit ulkona nopeasti ja lopputuloksena on raikas ja puhdas pyykin tuoksu, joka leijailee myös meidän pihalla. Ennen pyykit levitettiin aina pyykkitelineelle, joka majaili millon kenenkin huoneessa ja yleensä keskellä olkkaria. Nyt kun on enemmän tilaa ja oma piha, pyykkejä pystyy pyörittämään useammin, kun kuivaustilaa on enemmän. Pyykkitelineellekkin on oma paikka lattialämmitteisessä kodinhoitohuoneessa. Lakanoiden kuivattaminen ovienpäällä on myös historiaa, pihalle kun mahtuu kuivumaan vaikka kokonaisen armeijan lakanat :) Kun elämä hymyilee, pystyy olemaan näinkin pienistä asioista onnellinen. Kuten arvata saattaa, olen tänään siivonnut ja pessyt onnellisena pyykkiä :)

PhotoGrid_1409736740922

PhotoGrid_1409736703201

 

Liikunnasta ja terveellisistä elämäntavoista on tullut osa mun arkea siksi, että voisin paremmin ja viihtyisin omassa kropassani. My body is my temple. Olen pian noudattanut viikon verran siistiä ruokavaliota ja mielenkiinnolla katsotaan alkaako painossa ja kehon koostumuksessa tapahtumaan kummempia muutoksia. Vaatteet päällä tän kropan kokonaisuus miellyttää silmää, mutta ilman vaatteita oleminen ei sitten yhtään. En sano että olisin lihava, mutta se miks ilme ei miellytä, on toi hel***in rasva ja selluliitti, joka kupruilee mun iholla…kyynel. Ahdistaa kun vaatteet puristaa päällä. Yläkroppa näyttää edelleen ihan siistiltä, mutta voi piiip kun se rasva kerääntyy rasittavalla tavalla tonne alakertaan ja mahaan.. Sieltähän se lähti dieetillä viimeisenä, joten tää oli ihan odotettavissa. Kerroin aikaisemmin, että haluan pysytellä siistissä kunnossa offilla, joka mielestäni olis max +10kg kisapainoon…ja nyt ollaan kyllä jo niillä rajoilla, että hitusen mennään epäsiisteyden puolelle… +13kg rasvaa ja nestettä kisakuntoon näyttää siis tältä:

Vaatteet päällä jees...
Vaatteet päällä jees…

 

 

 

PhotoGrid_1409732789898-2

PhotoGrid_1409733008094

PhotoGrid_1409733233908

 

Onhan tossa tota höttöä temppelin yllä, jos vaikka vertaa noihin –> sivupalkissa komeileviin kisa- ja treenikuviin–> Mutta ei anneta sen häiritä eloa, hymy ei hyydy vaikka sellu on hyytynyt :) Uuteen siistittyyn ruokavalioon karsittiin mun ”kesän ruokavaliosta” kaikki turha proteiini ja ylimääräiset herkut pois ja lisättiin vähän rasvoja. Jo nyt viikon jälkeen tuntuu selvästi miten vatsa toimii paremmin ja säännöllisesti. Kisojen jälkeen mun paino on nyt noussut +13kg joka ei ole niiiiin paha, mutta se on ihan max määrä mulle. Eikä ihme että paino on noussut, onhan tässä tullut koko kesä nautittua grilli herkuista ja jäätelöstä. Vaikka en mielestäni oo syönyt mitenkään mielettömästi epäterveellistä ruokaa, niin täysi kalori muutos kuitenkin menneeseen diettiruokavalioon on tehnyt tehtävänsä. Enempää ei siis tartte rasvasolujen turvota KIITOS, tulevaisuuden suunnitelmia silmälläpitäen. Tämän siistimisen johdosta, myös selluliitti saisi kadota, se on joka naisen vihollinen. Jos mulla ei olisi tätä sellua, näyttäisin jopa ilman vaatteita ihan kivalta. En ole dieetillä, katson vaan miten kroppa ja treenit toimii säännöllisellä ruokarytmillä, ilman että syön herkkuja.

 

20140829_200936

Säännöllisen ruokavalion noudattaminen ei ole mulle ongelma, vaan ennemminkin helpotus, etenkin arkeen. Ei tartte liikoja miettiä mitä sitä söis, kun kaikki on valmiiksi suunniteltu. En kiellä etteikö olis haasteellista paistaa lapsille esim lettuja, ilman että söisi niitä itse. Kokemuksesta voin kuitenkin todeta, että jos jotain olen päättänyt ja siitä lipsun, kärsin seurauksena jäätävistä morkkiksista. Eli järkevänä kieltäydyn nyt vastaisuudessa kaikelta ruokavalioni ulkopuolelta olevalta herkulta. Tämä äiti päättää nyt pärjätä ilmankin ja voin nauttia siitä, kun näen miten onnellisia lapset on, kun saavat uunituoreita pullia tai vaikka niitä rapeita lettuja. Ja sitäpaitsi, mun tämänhetkinen ruokavalio sisältää herkkuja, mm. hedelmiä marjoja ja kauraleipää. Nälkä lähtee ja hyvä mieli jää! :)

20140830_192823

20140829_210221

 

 

Mulla on viikonloppuna tiedossa melkoset treenit, kun lähdetään mökille puutalkoisiin. Nice! Pääsee kantamaan painavia pölkkyjä ja raivaamaan pihaa siistiksi. Sieltä on kaadettu puunkaatajan toimesta 8 isoa puuta, jotka pitää nyt raivata pinoihin kuivumaan ja osa tuodaan peräkärryllä tänne meidän pihalle. Että on sitten takkaan puita talven varalle :) Tällä hetkellä päivittelen instagrammia saraliimatta useammin kuin blogia, joten sieltä pääsee seuraamaan mäntsälän kuulumiset helposti. Mites teidän viikkoon ja tulevaan viikonloppuun? Kuka haluaa tulla puutalkoisiin nostaa käden ylös nyt! ;)

20140828_201544

20140830_145016

20140830_145224

sara

17 vastausta artikkeliin “Tältä näyttää plus 13 kiloo”

 1. Kiitos vaan kutsusta. Juuri tuota samaa hommaa ollaan tehty omalla ja vanhempieni pihalla. Toissa maanantaina pihoilta kaadettiin kymmenkunta puuta. Ja ne oli isoja! Ja niissä oli paljon oksia! Sitä ihanuutta mikä teillä on edessä on meillä tehty nyt koko viime viikko. Oksien vieminen pihan reunaan jotta ne saa sitten auto hakea pois. Pihapuissa oksia meinaan on hieman eri tavalla kuin metsässä olevissa puissa. Se huomattiin aivan konkreettisesti.
  Mutta pidän puuhommista! Oli kiva lähteä töistä konttorilta kun tiesi, että illan sai teutaroida puiden kanssa pihalla. Me like! Mutta silti skippaan nyt kutsusi ;) Tsemppiä sinne kuitenkin.

  • No voi harmi! :) Susta olisi ollut suuri apu kun sulla kerta kokemuista löytyy hommasta :) No me koitetaan pärjätä ilman sua ;)

 2. Sä oot huippu! Mä niin ihailen sua. Viis noista lisäkiloista. Sun päivityksiä odotan aina innolla

 3. Mun mielestä sulla ei oo yhtään ylimääräistä ja sun kroppa on tosi kaunis :) Toisaalta, tiedän tuon tunteenkin kun omaan silmään näyttää lähinnä valaalta. Täällä on ihan samat ajatukset pyörineet päässä. Normaalisti oon tyytyväinen kroppaani mutta nyt on joku tyytymättömyyden kausi menossa. Erona suhun se että sulla on itsekuria jättää herkut pois, mulla ei :D

 4. Ei ne puut kyllä ehdi enää kuivua jos meinasitte noita tuoreita poltella tänä talvena? Puun pitäisi yli vuoden kuivua ennen polttoa..

 5. Sara, sä näytät hyvältä! <3 Ymmärrän silti nuo fiilikset, hötöstä haluaa päästä eroon….
  Tsempit viikonlopun puutalkoisiin, tuossa saa hyvät treenit :D

 6. Mun silmään sun kroppa näyttää tosi hyvältä, siis TOSI! Vaikka sun kisakuntoon nähden on tullut lisää, niin tuo tämän hetkinen vartalo näyttää paljon herkummalta :) Oikeesti :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta