Massa-Saran metsästys ja kisatavotteista

 

”Lihaksia mä metsästän, tahdon saada suuret, enkä pelkää ollenkaan..”

Julkaisin tänään omassa facebookissa ja instagrammissa saraliimatta kuvakollaasin omasta kunnostani kisaviikolla, tuosta on nyt aikaa 4kk. Sain ilokseni paljon kannustavia viestejä ja tykkäyksiä asiaan. Oon täällä ollut ihan täpinöissä ja innokkaana, kun olen päässyt seuraamaan tosi läheltä monen nyt syksyllä kisaavan kilpailijan valmistumista kisoihin. Haluisin itsekkin taas lavalle! :)

PhotoGrid_1408512648854

 

Päivittelin myös tämän hetkisestä fiiliksestä kisaamista ja treenaamista kohtaan. Oon tajunnu että olen löytänyt oman lajini! Rakkaus lajiin on löytynyt! Intohimo ja palava halu tehdä sitä mistä tykkään. Lajini on ehdottomasti body fitness ja salilla treenaaminen yleensäkkin. Kilpaileminen sitten, kun kunto ja aika on oikea. Vaikka kisoista ja kovasta dieettiajasta on takana vasta niin lyhyt aika, niin kaipaan jo takaisin dieetille. Kaipaan sitä fiilistä, joka tulee, kun huomaa lyhyessäkin ajassa muutoksia kropassa. Mun itseni luomat muutokset. Ajattelen, että olen kuin veistos, jota voin itse tekemisilläni muokata. Ne muutokset motivoi ja pitää mielen virkeänä, vaikka väsyttäisikin. Rakkaudesta lajiin, olen päättänyt että tulen vielä kilpailemaan. Jos vaan voisin päättää että milloin kilpailen, niin sanoisin että HETI! Mutta siihen tarvitaan muutakin kuin tahtoa, eli sen täydellisen kisakropan. Sen takomiseen menee taas hetki aikaa, ja seuraavissa kisoissa haluan olla parempi ku viimeksi. Haluan siis nousta lavalle ja kokea sen fiiliksen uudestaan. Jonkin asteisena realistisena tavoitteena pidän syksyä 2016.

 

PhotoGrid_1408528688755

Vaikka julkinen päätöksen teko, ja ”massankeräys projekti” blogissa olisi varmasti mielenkiintoista luettavaa, sekä tukena projektissani, en silti aseta minkään valtakunnan aikarajaa tavoitteelle kisata, sillä jos koen että en ole saanut itseäni mainitsemassani ajassa haluamaani kuntoon, kisaamista siirretään ja lavalle noustaan, vasta kun olen täysin valmis! Ja ehkä käyttäisin sanan ”projekti” sijaan sanaa: elämäntapa. Välitavoitteita ja väliprojekteja aijon asettaa itselleni, ne pitävät mielenkiinnon yllä ja vaihtelu virkistää. Tällä hetkellä treenaan taas vaihteeksi leuanvetoja ja punnertamista. Jouluun mennessä pitäisi onnistua. Niistä lisää silloin.

 

Nyt meen kaitsemaan lapsia :) Meillä on tällä hetkellä 3 naapurin tyttöä plus omat lapset leikkimässä piilosta! :) Voi tuota naurun ja kiljumisen määrää! :) Meen tarjoilemaan vähän mehua kiljukauloille :) Mähän oon katsokaas  se kadun mukavin mutsi 2014, meillä on ovet auki, meille saa aina tulla kaikki kylään ja mä teen tosi hyvää ruokaa ;)

 

Palaillaan :)

 

 

sara

Yksi vastaus artikkeliin “Massa-Saran metsästys ja kisatavotteista”

  1. Hei huikeeta kuulla, että tähtäilet kuitenkin vielä jossain hamassa tulevaisuudessa kisalavoille! Sun edistymistä oli niin upea seurata ja just SUN blogin ansiosta oon tullut siihen tulokseen että kuka tahansa pulliainen voi saavuttaa unelmansa, myös minä! :) Tsemppiä!

    Terkuin Sanna
    http://pudotus.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta