Tukkataikaa ja taistelua

IMG_20140816_160515IMG_20140816_185742PhotoGrid_1408207426638

Hiusten väri on vaihtunut jälleen! Kyllä mä viihdyn parhaiten näin tummassa tukassa. This is real me! Vai onko jollakin jotain lisättävää?  :)

Vietämme tähän aikaan vuodesta hääpäiväämme. Huomenna tulee tasan 2 vuotta meidän häistä. Muistatteko? Sitä varten aloitin joskus bloggaamaan, jotta se tukisi projektiani päästä morsiuskuntoon. Kuntoon pääsin ja samalla muutin elämäntapani. Onneksi tein niin ja mukavaa jatkaa edelleen bloggaamista.

Juhlistimme eilen tätä meidän vuosipäivää kahdestaan mieheni kanssa seuraavasti:

Saavuimme siis eilen klo 18 aikaan Savonlinnaan. Kävimme kiireellä loggaamassa itsemme sisälle hotelliin, vaihdettiin vaatteet ja lähdettiin Olavinlinnaan BoxingNight tapahtumaan. Olimme täällä myös vuosi sitten, kun ystäväni Niklas Räsänen debytoi ammatyilaisnyrkkeilijänä. Vuosi ammattilaisena ja voitto joka matsista. Myös eilen.

IMG_20140816_204133

Eilinen oli Nikun neljäs ammattilaisottelu. Niklas on nyrkkeilijänä taitava, iloinen, viihdyttävä ja voimakas. Hän leikittelee vastustajansa kanssa ja hymyilee leveällä hammassuoja hymyllä. Matsit on aina mukavaa katsottavaa. Lyönnit on kovia ja Nikun hanskan kova pamahdus vastustajaan on aina mahtavaa kuultavaa. Koko Olavinlinna kuohui, kun Niku antoi osumaa. Otteluita on mukava seurata, vaikka aina jännitänkin ihan hirveästi. Onnittelut vielä tätäkin kautta Nikulle ja kaikille muille voittaneille ottelijoille.

Illan jälkeen olis ollut mahdollista lähteä Savonlinnan yöhön, mutta puhtaat valkeat lakanat houkutteli hotellilla ja päätimme mennä nukkumaan.

Nyt on masu täynnä kun söimme maittavan hotelli aamiaisen. Bloggaan kännykällä ja pahoittelen mahdollisia kirjoitus virheitä. Nyt suuntaamme heinolaan kun lapset on siellä mummon luona. Palataan taas.

 

Pus.

 

 

sara

6 vastausta artikkeliin “Tukkataikaa ja taistelua”

  1. Onko siitä tosiaan jo niin pitkä aika?! :D Terkuin alusta asti seurannut. :)
    Onnea kuluneesta kahdesta vuodesta ja paljon rakkautta myös tuleviin vuosiin. <3

  2. Niin se aika menee! Mä olen myös seurannut sun ”blogitaivalta” alusta asti. Onnea hääpäivänä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta