Vuosi sitten..vuoden päästä

 

PhotoGrid_1407998658811

 

Kesä taitaa pian loppua kokonaan, kun ilmat alkaa olemaan jo lähempänä syksyä kun kesää. Ihan kivaa kun saa kaivaa pipot ja tuulivaatteet esille. Tykkään syksystä. Tämä aika vuodesta tuo mulle muistoja mieleen. Vuosi sitten tähän aikaan valmistauduin hiljalleen dieetin alkuun. Treenasin määrätietoisesti ja söin ku hevonen tulevan talven varalle. Dietti alkoi viime syksynä, lokakuussa. Ensimmäisiä aamulenkkejä tein just tälläsinä kosteina syys aamuina. Vaikka satoi pieniä ukkoja, niin lenkille lähdettiin. Viime yönä täällä meillä oli kamala ukkonen ja satoi kaatamalla. Taas tuli fläsäri dieetistä, mutta hyvät muistot palasi mieleen. Se saikin mut jälleen tänä aamuna päättäväisenä reippailemaan sateen raikkaaseen maastoon.

20140814_082311

 

En ole nyt dieetillä, eikä tarkoitus ole mitään dieettiä aloittaakkaan. Tarkoitus on ylläpitää tätä ”kuntoa” joka mulla nyt on, samalla sitä hiljalleen siistien. Tulevaisuudessa toivon että kisadieetin alkaessa ylipainoa ei olisi niin paljon ku viimeks. Joku 10-12kg:n pudotus vois olla jees. Vaikka rankkaahan sekin tulee varmasti olemaan…itseni tuntien..herkkuper*e kun olen :) Alla vuoden takaisia kuvia viime elokuulta (2013)

20130815_145606

20130815_145618

Olkapäät pumpattu
Olkapäät pumpattu, elokuu 2013

 

Voimatasoja kaipaan takas. Toki myös lihasmassaa. Sitä tarvitsen tulevaisuutta varten vielä paljon. Huomaan että voimat on hiipuneet nyt tämän ”lomailun” aikana ja paluu salille sekä kovempiin treeneihin on ollut vaikeaa. Vaikka se vähän tuntuu tahmealta, niin jatkan silti. Tiedän että jossain vaiheessa se helpottaa ja salille on taas palava halu! Tunnen itseni, ja kuntosali harrastuksena on mulle rakas. Tulokset motivoi ja niitä yritetään tehdä. Seuraan harjoituksiani ja kirjaan niitä ylös. Sitten kun näkee että tuloksia alkaa syntymään, loppua ei taas näy :)

 

 

20140814_104945

20140814_105005

Tulevaisuus on vielä avoin. En ole lyönyt lukkoon tarkempia tavoitteita tai aikaa, mutta lava kutsuu mua vielä, sen tiedän. Mä meinaa tykkään tästä hommasta niin että halkeen :) Se, milloin lavalle taas nousen, päätetään vasta, kun tiedän olevani siihen valmis. Valmiilla tarkoitan nyt sitä, että haluan olla seuraavissa kisoissa parempi kuin viimeksi ja haluan korjata kaiken, missä viimeksi tein väärin. Multa puuttuu mm. body fitness kilpailijalle tärkeät: etureidet ja isompi selkä. Niihin panostetaan, unohtamatta tietty muuta kroppaa. Tähän saattaa mennä vuosia, mutta menköön :) Tavoite pysyy silti kirkkaana mielessäni ;) Koska haluan pitää itseni kunnossa, niin pieneksi hassun hauskaksi välitavoitteeksi haluankin laittaa, että vuoden päästä, elokuussa 2015, haluan olla niin siistissä off-kunnossa, että uskaltaudun pukemaan mun viime kevään kisabikinit päälle kuvauksia varten.

Näyttökuva 2014-5-14 kello 21.36.14

 

Tehtävää siis on, se meinaa tarkoittaa sitä että yhtään ylimääräistä fläsää ei saa tulla, vaan päinvastoin, että pikku pikku bikinit ei huku makkarapoimuihin, niinku nyt :D Tähän väliinhän olis ollut hyvä laittaa tilannekuva minusta noi bikinit ylläni nyt, mutta jätetään se sitten niihin ensivuoden vertailukuviin yllätykseksi :D

 

 

Nyt mä lähden töihin. Alkaa meinaa talouspaperi loppumaan :) Liekkasin tossa hetki sitten keittiöveitsellä palan sormesta, joten siksi tuo paperi käärö sormessa noissa kahdessa viimeisessä kuvassa. Vuotaa kamalasti, vaikka haava on pieni ja oon vaihdellut kääröä tiiviiseen tahtiin. Eipä ollut uudessa kodissa laastareita :) Mukavaa päivää sinulle! ;)

sara

3 vastausta artikkeliin “Vuosi sitten..vuoden päästä”

  1. Mä tykkään offikuntoisista vartaloista dieettivartaloita enemmän. Sä näytit mun silmään erityisen hyvälle offilla ennen kisadieettiäsi! Upealta näytit lavalla ja hyvältä näytät nytkin! Treeni-intoa ja mukavaa alkavaa syksyä Sara! :)

  2. Hei! Käytkö aamulenkillä tyhjällä vatsalla vai syötkö jotain ennen sitä? Käveletkö vai juoksetko? :)

    • Tyhjällä vatsaa ja kävelen reippaasti. Välillä saatan hölkkä mutta en juokse, koska en jaksa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta