Mäntsälä mielessäin

 

Äää oon niin innoissani ja onnellinen! Tulin uudesta kodista tänään töihin ensimmäistä kertaa JUNALLA. Kotoa juna-asemalle menee kävellen 10min, pyörällä vieläkin nopeammin ja junamatka helsinkiin kesti tänään 39min. Tuona aikana ehdin hyvin lukea aamun lehden ja vaihtamaan puhelimessa kuulumisia ystävän kanssa. Mäntsälän asemalla on hyvä pyöräparkki, jonne voi jättää pyörän päivän ajaksi. Junamatka meni hujauksessa ja rautatieasemalta hyppäsin metroon ja olinkin äkkiä jo herttoniemessä. Kokonais matka aika julkisilla siis kotoa töihin, oli 1h 15min. Ei paha! Varsinkin kun tuon matkan aikana pystyy hoitamaan esim tietokoneella asioita, kuten vaikka blogata ;) Ei tunnu yhtään että asuu helsingin ulkopuolella! Asun kuitenkin niin lähellä stadia, ku matka on noinkin lyhyt! Pikkunen mainospuhe mäntsälälle tässä, jos vaikka joku muukin on etsimässä uutta asuinaluetta läheltä helsinkiä ;) heh.

Meille ostettiin eilen ruohonleikkuri ja tänään tulee grilli. Mitäs muuta tärkeitä hankintoja omakotitalossa asuvan pitää huomioida!? Grillihän on se tärkein, onneks se tulee tänään ;) Ja kunhan saan tänään nurmen laikattua, niin voinkin laittaa kuvia pihasta ;) Mun tekemisiä pystyy seuraamaan ajantasalla myös instagrammista saraliimatta

PhotoGrid_1407477538691

sara

4 vastausta artikkeliin “Mäntsälä mielessäin”

 1. Hei Sara!
  Onnea uuteen kotiin!
  Olen seurannut sua mutten kommentoinut pitkään aikaan. Kiva huomata, että olet huippukunnossa edelleen ja selvästi nautit ulkomuodostasi ja hyvästä olosta! Hyvä sinä! Ehkä onnistuu jonain päivänä se saliohjelman tekokin mulle ;)
  Hyvää loppukesää,
  Mertsi

  • No moiii pitkästä aikaa :) kiva kuulla sinustakin! sinne vaan tuu Sporttikujalle, niin tehdään sulle ohjelma! Eiks nii ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta