Bloggaajan Juhannus ja kesäpäivän kuvaukset

Metsuri ja Juhannus 2014 194

On lauantai. Juhannuspäivä. Kirjoitan tätä päivitystä kahdessaosassa. Nyt kello on iltapäivällä 17.20. Tultiin torstaina tänne mökille heinolaan. Mun äiti ja mun eno aka Kummitus-setä katselevat ylämökissä elokuvaa ja me muu perhe tultiin alamökkiin päivälevolle. Vaikka juhannukseksi luvattiin sadetta, niin ollaan joka päivä saatu nauttia auringon paisteesta. Nyt kun viimein sataa, ni päätin alkaa kirjoittamaan.

20140621_175848

Meidän mökillä on siis sähköt ja sisävessat, joten pari tietokonetta sopii mielestäni tähän samaan sisustukseen. Ennen muinoin meidän mökillä oli ulkovessat eikä sähköjä, joka sekin ihan mukavaa. Oon nykyisin vaan niin mukavuuden haluinen, että kun pääsen tänne maalle pois kaupungin hälinästä, niin on ihanaa kun voi fiiliksen mukaan valita käykö puulämmitteisessä saunassa ja peseytyy järvivedellä, vai napsauttaako sähkösaunan ylämökistä ja peseytyy suihkun alla. Eilen sitten lämmitettiin alamökin puulämmitteinen sauna. Saunomista ennen käytiin naapurin rannassa katsomassa perinteiseksi muodostunutta juhannusillan kokkoa. Kaikki mökkinaapurit olivat paikalla juhlistamassa keskikesän juhlaa. Kokon jälkeen sit saunottiin ja grillattiin juhannusherkkuja. Grilliin eksyi ihania liha-kasvis vartaita, mozzarella-pesto leipiä ja täytettyjä herkkusieniä käärittynä pekoniin. Näiden seuraksi oli sit tietty salaattia.

20140620_222632

Käytiin tänään ottamassa muutamia kesäkuvia täällä suomen suvessa. Olipa hauskaa. Osa kuvista onkin ollutjo saraliimatta instagrammissa esillä muiden juhannus kuvien kanssa. Nyt kello on kahdeksan. lauantai iltana. Kävin tässä välissä ulkona viettämässä hetkan aikaa naapureiden kanssa. Lily järjesti oman leikki ravintolan, jossa me jokainen käytiin asiakkaana. Huomenna paluu kaupunkiin ja muutama viikko olis edessä töitä, ennen kesälomaa. Lomasuunnitelmia ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta kovasti tekisi mieli lähteä matkalle. Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi. Nyt mukavaa lauantai illan jatkoa jokaiselle!

Juhannus 2014 173

Juhannus 2014 206

Juhannus 2014 172

Metsuri ja Juhannus 2014 143

 

 

 

sara

4 vastausta artikkeliin “Bloggaajan Juhannus ja kesäpäivän kuvaukset”

  1. Ooh! Tuosta viimeisestä kuvasta tuli mieleen mun oma idolini Dana Linn Bailey ! Hirmu paljon samaa näköä ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta