Dieetille vai makkaranpaistoon

 

Ollaan pian lähdössä perheen ja sukulaisten kanssa juhannuksen viettoon meidän mökille heinolaan. Halusin ennen lähtöä tulla toivottamaan kaikille ihanaa juhannusta. Oon ollut mökillä viimeksi ”lomailemassa” dieetillä, joten nyt on mukava mennä oikeasti maalle nauttimaan mm. hyvästä ruoasta. Viimeksi raahasin kaupasta omat eväät, johon ei tod. kuulunut saunamakkarat tai täytetyt herkkusienet. Tänä viikonloppuna onkin tarkoitus grillata koko menneen dieetin edestä ja paistella muurinpohjapannulla lettuja ulkona. Ihanaa myös kääriytyä illalla villasukat jalassa vilttiin ja paistaa lasten kanssa takassa makkaraa. Elämän pienet ilot jälleen. Toivotaan että ei ihan koko juhannuksena sada vettä.

Tälle viikolle on kertynyt kivasti 3 salitreeniä ja 3 lenkkiä. Näistä rankimpana ehkä tuo toissapäiväinen jalkatreeni, kun tänään käveleminen muistuttaa lähinnä vaappuvaa ankkaa :) Hyvällä omatunnolla voin siis oikeesti lomailla, ilman että on pakko raahata eväitä, noustava aamulenkille tai päästävä salille. Nyt otetaan elämä löysin rantein ja nautitaan ilman mitään stressiä. Tiedän/uskon jääväni joskus taas kisadieetille, mutta sitä aikaa odotellessa nautiskellaan, sekä siinä sivussa tehdään toki salilla duunia.

WP_20140617_12_50_16_Pro

WP_20140617_12_50_21_Pro

WP_20140617_12_55_57_Pro

Meillä on Sporttikuja muuten auki kulkukortilla koko juhannuksen, klo 05-24, että jos joku reipas tahtoo tulla treenaamaan jussina, niin varmistathan että sulla on kortissa virtaa. Lähdemme juhannuksen viettoon ja päivystys sulkeutuu tänään torstaina klo 17.00, eli muutama tunti on vielä aikaa käydä aktivoimassa kortti, jos siltä tuntuu. Maanantaina päivystys taas normaalisti.

 

Nyt siis juhannuksen viettoon! Nauttikaahan kesästä ja läheisistä, missä sitten ikinä juhannuksen vietättekin <3 Toivotaan aurinkoa ja hyvää mieltä jokaiselle <3

20140619_085620(0)

 

 

 

 

sara

Yksi vastaus artikkeliin “Dieetille vai makkaranpaistoon”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta