Fitness tulee ja fitness menee

 

Mikä elämässä on tärkeää?

Mistä asiasta en luopuisi mistään hinnasta?

20140526_172048

 

Palautuminen kisadieetistä tuntuu aika-ajoin hankalalta ja tulee ajateltua kaikenlaista. Mietin paljon sitä mitä mun elämältä haluan ja mitä mun pitäis nyt tehdä, kun yksi suuri haaveeni on toteutettu. Pohdin mikä on elämässä mulle tärkeää ja mitä minä haluan. Välillä jopa mietin, että mitä muut haluaa minun olevan ja haluavan. 

 

Välillä oon niin täynnä tätä fitnesstä, että koen tosi raskaaksi toistaa samoja asioita ja kertoa samoja juttuja. On toki mukavaa, että ihmiset on kiinnostuneita mun tekemisistä, mutta huomaan kyllästyneeni siihen, kun esim kuulumiset kysytään muodossa:

 

”Noo mitäs kuuluu, millos on sun seuraavat skabat?”

 

”Paljon on tullu kiloja kisojen jälkeen?”

 

”Kehitys on varmaan ihan huimaa nyt kun sun kroppa on niin nälkäinen..?”

 

Toivottoman usein pitää siis kuulumiset kertoa niin, että bodaaminen ja kisaaminen liittyy mun kuulumisiin.. Johtuuko se nyt vaan siitä, kun on kisannut? On mun elämässä muutakin!!!

IMG-20140524-WA0007

 

Kysymykseen, mikä minulle on tärkeää, on kuitenkin helppo vastata. Minulle elämässä tärkeintä on lapset ja perhe. Nämä ovat asioita, joita ilman en pystyisi elämään. Fitnesstä tulee ja fitnesstä menee. Olen tajunnut, että voin harrastaa ja liikkua ilman mitään tiettyä muottia, tavoitteita tai päämäärää. Oman hyvinvoinnin ja ilon takia, sillä myös terveys on mulle tärkeää. En tarkoita, etteikö harrastuksena fitness olisi minulle enää tärkeää. On se, mutta se on asia jota ilman ehdottomasti pystyn elämään. Tai ainankin se on asia, jonka voin hetkeksi unohtaa ja muistaa taas jonkin ajan kuluttua. En nyt tarkoita, että lopetan treenaamisen kokonaan ja että vaihdan fitneksen penkkiurheiluun. Liikunta ja sen tuoma ilo pysyy osana mua aina, vaikka se ei kokoajan olisikaan niin tavoitteellista tai nousujohteista. Näin ainankin toivon. Rakastan edelleen treenaamista ja sitä kun huomaa oman kehityksen. Mä haluan ehdottomasti kehittyä, ja juurikin urheilijana. Haluan kuitenkin treenata nyt ilman paineita tai aikataulua. Jos joskus haluan kisata, niin sit kisaan. Se jää nähtäväksi. Olen myös innoissani siitä, että esikoiseni Nona on jo niin iso tyttö ja kiinnostunut liikkumaan yhdessä äitinsä, eli minun kanssa. Lasten liikunta ja siitä kumpuava energia ja onnellisuus on mahtava asia. Tuo voimaa omaankin päivään.

20140525_090601
<3

Eli nyt kun haaveet on toteutettu ja kisat on koettu, niin elämä jatkuu samalla tavalla kuin ennenkin. Ihanaa! Keskityn kaikkeen niin rakkaaseen, tavalliseen ja arkiseen. Haluan keskittyä perheeseen ja lasten kasvatukseen, lasten harrastuksiin, kodin kunnostamiseen, töihin kuntosalilla ja bloggaamiseen :) Ainiin! Ja ruoanlaittoon ja leipomiseen ;) Ja EHKÄ parinvuoden kuluttua kisaan uudestaan, jos tämän kaiken ihanan kiireen keskellä kehityn tarpeeksi. Iso EHKÄ siis ;)

20140525_205820
Valkuais-rahka lettua iltapalaksi

 

Mutta sitten lopuksi vielä blogin toimenkuvaan liittyen, eli treeni hommeleihin. Tänään oli hyvä päivä bodata jälleen :) Kävin Monnan kanssa treenaamassa kädet ja tolla treenillä kehitys on näillä tytöillä taattu ;) heh. Treenattiin mun pääkallopaikalla, eli Kuntokeskus Sporttikujalla. Kyllä taas sedät loksautteli leukojaan kun tytöt taputti toisilleen tahtia ja tsemppas pakkotoistoissa ;)

20140527_110724

Näyttökuva 2014-5-27 kello 21.58.56

Näyttökuva 2014-5-27 kello 21.59.15

Näyttökuva 2014-5-27 kello 21.59.38

Näyttökuva 2014-5-27 kello 21.59.56

20140527_111130
<3

 Loppuun vielä huippu super hyviä uutisia! Käykäähän lukemassa FitFashionin uusista tuulista TÄÄLTÄ

 

Unia <3

sara

2 vastausta artikkeliin “Fitness tulee ja fitness menee”

 1. Hei!
  Näytät niin kadehtittavan upealta!
  siis kadehdin hyvässä mielessä :)
  Nyt ehkä jos sulla on enemmän aikaa, tehtäisiin mulle se saliohjelma joku kaunis päivä? Haluan niin näyttää sulta, heh…
  Muuten aurinkoista kesää ja sitä ihanaaarkea sulle ja perheellesi!!!
  terkuin
  Mertsi

 2. Heippa! Sun matkaa on ollut aivan äärettömän mielenkiintoista seurata. :)
  Itsekin olen liikunnallinen äippä, joka innostui tosissaan saleilusta ja palkkasi valmentajan. ;)
  Nyt olen jopa alkanut miettimään mahdollisia kisoja, vaikka matkaa sinne vielä on huimasti.
  Hirrrrrveesti tsemppiä, motivoit minua suunnattomasti! :D

  Kiitos!!!!

  -Ilona- http://thinkfit82.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta