Onnistuminen

 

PhotoGrid_1400693411289

 

Saran treeniblogi is back! Nyt on tosiaan enemmän aikaa ja fiilistä postailla vähän useammin. Dieetillä sitä pyrki minimoimaan kaiken, jotta ei olis kokoajan niin kova stressi ja paine siitä, että jotain pitää vielä tehdä tai onko jotain tekemättä. Kaiken vapaa-ajan halusi vaan levätä tai viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Tiedän kyllä monia dieettiläisiä, jotka ovat pitäneet aktiivisesti yllä omaa blogia niin massa- kuin dieetti aikanakin. Mä en jaksanut, mutta nyt siihen tulee muutos. Treenitkin on mennyt tässä lähipäivinä paremmin ku hyvin, joten ihan kiva päivittää tällästä hyvän mielen treeniblogia :)

PhotoGrid_1400656848366

 

Mulla oli tänään vuorossa ojentaja-hauis treeni. Tein liikkeet superina.

Ensin 2 x 15 lämmittelyt taljassa narulla ja itse treeni meni näin:

-Ojentaja punnerrus taljassa narulla

-Hauiskääntö taljassa tangolla

-Ranskalainenpunnerrus alataljassa tangolla

-Hauiskääntö vinopenkissä KP

-Kickback KP

-Hauiskääntö seisten vuorokädet KP

Jännää miten pienessä ajassa kroppa muuttuu niin dieetillä, kuin dieetin jälkeenkin. Yhtä muutoksen aikaa tämä. Dieetin loppuvaiheessa ihastelin peilistä kuivahkoja käsiä, joissa kovan treenin jälkeen pullotti kaiken maailman kastemadot ja lihaserottuvuus oli taattu. Nyt tuntui hyvältä nähdä, että se kuivuus on kadonnut ja lihakset on kuin tuplaantuneet! Kuvitellaan että se kroppaan kerääntynyt neste suojelee mun ihania lihaksia ;) Heh, eli vaikka kroppaan on kerääntynyt paljon nestettä ympäriinsä, se ei näytä pahalta, vaan itseasiassa ihan hyvältä. Terveeltä.

Rakastan onnistumisen tunnetta. Se tunne on niin voimakas ja ihana. Se tunne, kun pystyy ylittämään itsensä, esim tekemällä omia ennätyksiä salilla! Silloin tekis mieli tanssia! :) Vuosi sitten haaveilin leuanvedoista ja kun ne alkoi sujumaan, fiilis ja tunne oli mieletön. Sama tunne oli kisalavalla! Olin ylittänyt itseni ja tehnyt just jotain, mitä en ollut ikinä ennen tehnyt! Onnistumisen tunne saattaa tulla ihan vaan pelkästä hyvästä treenistä tai vaikka kotona, kun huomaat sun lasten kasvavan ja oppivan jotain uutta.

PhotoGrid_1400690665177

PhotoGrid_1400690720147

 

Kävin mun nuorimmaisen kanssa juuri lasten neuvolassa ja koin siellä onnistumisen tunteen, kun neuvolalääkäri kehui Lilyä reippaaksi, kohteliaaksi ja taitavaksi tytöksi. Lily osasi hurjasti asioita, joita moni hänen ikäinen ei välttämättä vielä osaa. Uskon että tähän vaikuttaa vahvasti myös se, että Lilyllä on kaksi vanhempaa reipasta sisarusta, joilta hän ottaa paljon mallia. Koin kuitenkin, että olen onnistunut äitinä ja onnistunut kasvattamaan tytön oikein! Ihana onnistumisen tunne jälleen! Milloin sinä olet viimeksi tuntenut vahvan onnistumisen tunteen ja kuinka se vaikutti sinuun? 

20140521_205821

 

Mulla on huomenna kampaaja. Jipii! Käyn mun luottokampaajalla Tanjalla Flowhairissa täällä Helsingin Bulevardilla. Tanja on leikannut jo jonkin aikaa mun hiukset ja oon aina ollut tyytyväinen.  Tanja laittoi myös mun kisatukan :) On siis taas aikaa kulunut viime kerrasta ja hiukset kasvaneet yli mallin :) Pohdin tässä että mitäs sitä hiuksille tekis. Kisalookki oli ihana, mutta nyt haluun kesälookin. Hmm.. Huomenna siis käy saraliimatta:n instagrammi kuumana kun päivittelen kampaajalla fiiliksiä ;)

20140521_154145(0)

 

sara

4 vastausta artikkeliin “Onnistuminen”

 1. Mulla on niinkin yksinkertainen asia saanut suurenmoisen onnistumisen tunteen kun viime viikolla sain itseni raahattua vielä töiden jälkeen klo 20:30 salille! Koko työpäivän mietin asiaa, etten varmasti jaksa salille mennä mutta sitten töiden jälkeen PÄÄTIN, että nyt mennään eikä meinata! Tästä tuli aika hyvä onnistumisen fiilis! :)

  Kiva saada sulta taas jatkossa tiheämpään postaustahtia! :)
  http://pudotus.blogspot.fi

 2. Mä koin tänään onnistumisen tunteen aamulla, kun tulin ensimmäistä kertaa pyörällä töihin. Yleensä vien lapset matkalla päiväkotiin, joten pyöräily ei onnistu. Ihana aloitus aamulle kun sai tulla 15km PK-vauhtia auringonpaisteessa töihin. Eikä se matka tuntunut edes pahalta, vaikka en tälle vuodelle ole vielä pyöräillytkään. :D

  Päivän toinen onnistumisen kokemus tulee toivottavasti illalla, kun vedän ensimmäiset viralliset toiminalliset treenit maksaville asiakkaille. Jännittää ihan pirusti! :)

  Lasten onnistumisista ja taidoista sitä itsekin aina saa niitä onnistumisen kokemuksia. Nyt meillä on opittu laskemaan + ja – laskuja ja aina sitä äitinä yllättyy miten paljon 5v. voikaan osata. :)

  Ihania treenejä sulle ja sun kroppa näyttää tosi hyvältä!
  Kiva, että saadaan taas postauksia tiuhempaan. :)

  Aurinkoisia päiviä! :)

 3. Go Sara Go! :)
  Kiva lukea sun postauksia useammin. Dietillä on ihan ymmärrettävää että tahti hiipuu toisilla ja sulla kun on perhettäkin ja muutenkin eämässä on joskus niin paljon kaikkea ettei vaan ehdi ja/tai jaksa, mutta kiva kuulla jos nyt taas saa useammin lukea :)

  http://outinfitness.fitfashion.fi

 4. Heippa, aivan ihanaa kun taas kirjoittelet! Oon seurannut sun kirjoituksia melko alusta asti ja on hyvin muistissa silloinen kroppasi lähtötilanne. Tuli hieman haikea fiilis kun sun kisat oli ja meni ja mitään ei kuulunut. Yksi osa mun viikkon kohokohtia oli sun blogin lukeminen ja nyt on ihana taas kuulla sun juttujas. Ja sun kropasta olisin ylpeä, se löysä nahka siletä kuroutuu takasin ajan kanssa ;) itse kärsin samaisesta ongelmasta !

  Minun onnistumisen hetki tällä viikolla oli kun huomasi miten en ole ajatellut herkkuja muutamaan viikkoon ja omat terveelliset ruoat maistuu NIIN hyvältä :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta