Kuvauspäivä aurinkoisessa helsingissä

 

Eilen meni mukavasti ja ilta oli rauhallinen. Oli mukava käydä tyttöjen kanssa vähän viihtymässä ;) Olin illalla jo kuitenkin tietoinen, että tänään on kuvaukset plus iltapäivästä töitä. Olinkin sitten jo aikaisin aamulla helsingin nosturilla kuvattavana. Aurinko oli ihana ja lempeä tuuli heilutti tukkaa mukavasti. Ulkokuvaukset on aina kivoja mun mielestä.

Kuvattiin mainoskuvia way.fi sivustolle. Way.fi -sivustolle listataan toisenlaisia taukopaikkoja, kuten lounaskahvilat, kahvilat, majatalot, huoltoasemat, kyläkaupat. Yritykset jotka eivät ole ole keskusliikkeiden omistamia ja vetämiä, vaan ne omistaa aina joku ykistyinen yrittäjä joka tekee arvokasta ja raskasta työtä. Usein myös työllistää monia. Way haluaa olla tukemassa näitä yrittäjiä. Kilpailu ei ole helppoa, eikä edes tasaväkistä suuria ketjuja vastaan. Way listaa kuvaamansa kohteet veloituksetta sivustolleen jolla on alati kasvavat vierilijamäärät ja toiminta saa siis jatkuvasti uusia kannattjia. Way.fi toimii läheisessä yhteistyössä facebook yhteisön: ”Vaihtoehto ABClle” kanssa.

Kuvat löytyy sivustolta lähipäivinä.

t-paita_huppari_IMG_1471

t-paita_huppari_IMG_1483

t-paita_huppari_IMG_1512

t-paita_huppari_IMG_7959

t-paita_huppari_IMG_8117

t-paita_huppari_IMG_8187

t-paita_huppari_IMG_8290

t-paita_huppari_IMG_8293

t-paita_huppari_IMG_8427

sara

9 vastausta artikkeliin “Kuvauspäivä aurinkoisessa helsingissä”

  1. way.fi uusi hyvin tervetullut tuttavuus, niin kyllästynyt ABChen ym sellaiseen. Tämän laitan muistiin. Hyviä kuvia! Luin sinun ajempia postauksia, fitnesskisat on rankkaa hommaa keholle ja mielelle niinkuin moni muu mihin tarvii panostaa paljon. Tällaisen jälkeen keho tarvii palautua ja mieli tarvii sopeutumista. Kyllä sä nää tiedät ;) Uusi projekti voisi olla ”opin kuuntelemaan kehoa en ajatuksiani” ;) Super haastavaa, itse tuota treenaan päivittäin, välillä menee hyvin ja välillä olen siellä ”en kelpaa, olen huonossa kunnossa jne” alueella. Tiedän että kun ajatukset on paljon negatiivisia niin minun keho tarvii unta. Mikään muu ei auta. Kun univelka pienenee niin taas alan näkemään postiviisia asioita :) Tsemppiä!!!

    • Kiva kuulla! Pitää munkin harjoitella ihan toden teolla tota oman kropan kuuntelua. Tiedän siis mistä puhut. kiitos tsempeistä vielä, eiköhän tää tästä pikkuhiljaa ;)

  2. Aivan ihanaa että kirjoittelet taas useammin! Sulla on mahtava blogi, jota oon tykänny lukea jo piiitkään:)

  3. Hei noi sun Niken kengät, mistä tuollaiset löytyy? Minkä malliset? Makeet! :) Ja sä oot niin nättinä, niin kuina aina… :)

  4. Hei, luin ihan sattumalta tämän blogipostauksen ja sillä oli näköjään tarkoitus, kun innostuin tosi paljon tuosta way.fi -palvelusta! Loistava idea, joka antaa mahdollisuuksia pienemmille toimijoille. Huippuja promokuvia olette ottaneet myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta