Never say never *H-hetki lähestyyy*

 

Voiko kynsien väristä päätellä jotain... ;)
Voiko kynsien väristä päätellä jotain… ;)

 

Huomenta näin aamutuimaan. Eilinen päivä tuli pyörittyä fitness classicissa, josta sit lopen uupuneena kotiin ja jalat kohti kattoa. Lepäsin hetken, kunnes lähdin hakemaan viimeistä kerrosta rusketusta iholle.

Erityinen ystävä <3
Erityinen ystävä <3

 

Pitkäaikainen lapsuudenystävä <3
Pitkäaikainen lapsuudenystävä <3

 

Nukahdin eilen illalla pienoisen lasillisen viiniä jälkeen ja nukuin ku tukki koko yön :) No paitsi että heräsin 04.30, enkä saanut enää unta. Ehkä ihan ymmärrettävää ;)

Tänään on päivä johon olen valmistautunut nyt muutaman vuoden. Treenannut tavoite kirkkaana mielessä ja käynyt läpi puolen vuoden super dieetin, jos näin voi sanoa.

Tuolloin parivuotta sitten olin ylipainoinen sohvaperuna… joku ehkä muistaakin… nooh sitä tarinaa ei jatketa tarkemmin tässä postauksessa :)  Lähdin siis viime lokakuussa kisadieetille ja painoin pyöreästi 74kg. Tänään kisa-aamuna vaaka näyttää 57,5kg ja tyytyväisenä voin todeta olevani tämän hetken elämäni kunnossa. -17kg puolessa vuodessa ei oo mikää ihan pikku juttu, varsinkin jos halutaan pitää kiinni lihoista ja mittauksien mukaan lihat on säilynyt hyvin, jos niihin on uskominen. Rankkaa on ollut, mutta hei, never say never ja tässä sitä nyt sit ollaan! Muutaman hassun tunnin päästä astellaan lavalle! Oujea! ;)

Olin perjantaina kilpailuun rekisteröitymistilaisuudessa, jossa mun pituudeksi mitattiin 169,2cm. 

PhotoGrid_1397356151509

 

En lähettänyt Body-lehden sivulle erillistä kilpailija esittelyä itsestäni, mutta haluankin tätä kautta muistaa ja kiittää kaikkia mahtavia yhteistyökumppaneita, jotka ovat antaneet tukensa ja tsempannut mua matkan varrella. Kiitos kaikille!

Erityiskiitosta haluan kuitenkin antaa:

 

-Kiitos työnantajani Kuntokeskus Sporttikuja ja Henkka, kiitos kaikesta.

-Kiitos mahtavasta tiimituesta Team SportLifeNutrition, hienoa olla osa menestynyttä ja upeaa tiimiä.

-Kiitos FlowHairin Tanja mukavasta yhteistyöstä ja loistavasta tukankäsittely taidosta. Olet paras! En luottaisi tukkaani enää kenenkään muun käsiin!

-Kiitos matkani varrella ikuistetuista kuvista, sekä markkinointi -ja mainos avusta  way.fi

-Kiitos EastBody Malmin Niina ja Mikko, iso kiitos kaikesta kannustuksesta ja tuesta!

-Kiitos Simo Poutanen ja ViaVital kiropraktiikka täydellisistä kehonhuolto taidoista.

-Kiitos Hypoxi herttoniemen tytöt loppurutistuksen puristuksesta, kannustuksesta ja avusta! ;)

 

Lisäksi haluan kiittää mun valmentajaa joka valoi muhun uskoa koko dieetin ajan! Sekä kiitän kärsivällisyydestä ja korvaamattomasta avusta myös jokaista ystävääni ja mun perhettä. Jokainen teistä on ison halin arvoinen.

Lopuksi vielä kiitos teille jokaiselle lukijalle ja matkaani seuranneelle. Olen saanut teistä voimaa ja oppia tämän ”matkan” varrella. Jokainen kommentti lämmittää ja motivoi omalla tavallaan. Kiitos että olette tehneet blogistani sen mitä se on, teille minä kirjoitan ja se on mukavaa se ;)

 

20140411_164748

 

Nyt meen aamupuuron keittoon ja sit alan valmistumaan päivään. Ihana ja ainutlaatuinen päivä tiedossa. Tämän päivän kulkua voi helposti seurata mun saraliimatta instagrammissa ja kokonaisuudessaan fitness classic tapahtumaa päivitetään aika tiuhaan tahtiin Body -lehden nettisivulle.

 

Tsemppiä jokaiselle tämän päivän kilpilijalle. Nyt rokataan! 

20140413_042353

sara

34 vastausta artikkeliin “Never say never *H-hetki lähestyyy*”

 1. Tsemppiä Sara!

  Sun matkaa koko ajan seuranneena toivotan paljon onnea kisoihin! Olet tehnyt valtavan työn ja voittanut jo itsesi, toivotaan silti palkintosijoja! ;)

  <3

 2. Onnea matkaan, mä oon niin hengessä mukana. Jännää! Katsotaan josko itse olisin jo ens vuonna mukana ;)

 3. Nyt on nainen tikissä! Pakko sanoa, että olen seurannut matkaasi alusta saakka, ja epäilin jossain vaiheessa ajan riittämistä esim. sairastelujesi tms. treenittömien kausien vuoksi. Hah, kissan viikset. Seuraan instagramin kautta, kun täältä susirajalta ei katsomoon asti viittinyt. TSEMPPIÄ!

 4. Aivan mahtavaa työtä. On niin ilo ollut seurata sinun matkaasi ja olet toiminu minun motivaattorina tavoitteessani pysyä liikunnallisessa ja terveellisessä elämässä.
  Toivon sinulle isot tsempit ja pidän niin peukkuja. Nauti joka hetkestä. . . Hassua, miten sitä niin jännittää toisen puolesta. ;)

  Halauksia täältä Oulun korkeudelta <3

 5. Tsemppiä!!! Vuoden verran taipalettasi blogin ja instan kautta seuranneena totean että huikea työ takana, onnea! :D

 6. Niin huikeeta, niin upeeta, NAUTI!!! Nyt mua ottaa päähän, etten kuitenkaan toteuttanu alkuperäistä suunnitelmaani tulla kisakatsomoon. Seuraavan kerran sit! :)

 7. Moikka Sara! Olen koko taipaleesi seurannut herkeämättä ja voin vaan sanoa, että VAU! Hienon työt olet tehnyt ja siinä samalla hoitanut arkikuviot perheen kanssa. Se, jos mikä on kunnioitettavaa. Tsemppiä kisoihin! Seuraan täältä käsin ja huudan, vaikkei mun ääni sinne taida kuuluakaan :) Tsemppiä myös kisojen jälkeiseen elämään ja uusin haasteisiin – mitä ne nyt sitten ovatkaan !

 8. Onnea, älyttömän hienoa duunia olet tehnyt! Olkoon kisapäiväsi aurinkoinen (olivat säät sitten mitä tahansa)! :D

 9. ONNITTELUT! Näytit ihan huikealta lavalla! Olet ansainnut pokaalisi! Harmi kun en päässyt paikan päälle, mutta onneksi kuvat ovat netissä !!!
  Upea Sara!

 10. ONNEA! Huikea sijoitus!
  Jännitin sun puolesta, vaikka en edes tunne sua :D ! Olen seuraillut blogiasi nyt noin puoli vuotta ja olet todella pokaalisi ansainnut.
  Paikalla en ollut, mutta kuvista päätellen säteilit lavalla ja hymy oli ihanan aito.
  Tsemppiä jatkoon, mitä nyt sitten teetkin.

 11. Onnittelut! Kovalle työlle upea päätös :) Toimit hyvänä motivaattorina vaikkei kisat tähtäimessä itsellä olekaan, pidä sama meininki ;)

 12. Aivan mahtavaa! ONNITTELUT sijoituksestasi, sen olet todella ansainnut.
  Blogiasi olen seuraillut kohta puolitoista vuotta. On ollut mahtavaa nähdä, mihin todellisella tahdonvoimalla voi pystyä. <3
  U ROCK! :)

 13. Oiiiiii, huikeeta!!!! Bodyfitnesskisoissa NELJÄS, voit olla todella ylpeä saavutuksestasi! Pokaali on kaikkien hikipisaroiden arvoinen! Onnea, olit todella kaunis ja säteilevä kuvien perusteella! <3

 14. HYVÄ SARA!!!!!! Aivan mahtavaa!!! Kyllä oot tehny mahtavaa työtä ja nyt se palkittiin :) oot kyllä huippu hyvässä kunnossa. Onnea ja menestystä :)

 15. Paljon onnea sijoituksestasi, huikeita! Sinulla oli kyllä parhaimmat kannustusjoukot -lapsesi kannustushuudot saivat herkistymään :)

 16. Hurjasti onnea sijoituksestasi!! :) Kisoihin en päässyt katsomaan, mutta netistä kuvia katsoneena täytyy sanoa, että olit todella upea!! Onnistunut lookki ja niin huippukunnossa olet :) Vaikka en sinua tunnekaan, niin koko viikonlopun oli pieni jännitys päällä, kummasti sitä eläytyy niin täysillä toisen koitokseen :D Vielä kerran ONNEA, hieno saavutus!

  -Kukka-Maaria-

 17. Pitkään olen blogiasi lukenut, mutta taitaa olla ensimmäinen kerta kun kommentoin. Nyt vain oli pakko. Kerrassaan upeaa työtä olet tehnyt ja suuret onnittelut mahtavasta sijoituksesta. Annat kyllä minulle ja varmasti monelle muulle valtavasti inspiraatiota.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta