Mieletön fiilis!

 

Eräs lukija ehtikin jo muistuttaa, että mun edellisestä päivityksestä on jo yli 3 viikkoa..hui ja anteeks. Otsikkonakin on ollut että 6viikkoa kisoihin..nyt viikkoja tosiaan jäljellä enää 3. Tarkemmin sanottuna 19 päivää! Pikkasen jännittää! Tää on niin siistii, mulla on niin mieletön fiilis! ;)

PhotoGrid_1395410375921

Pitkä dieetti siis takana, ja se alkaa näkyä niin ulkoisesti, mutta myös sisälle. Pää ei tunnu pysyvän enää mukana kaikessa. Mielialanvaihtelut on järkyttäviä, joista kärsin kirjaimellisesti ja niin valitettavasti kärsii mun lähimmäisetkin. Hetken saatan olla maailman paras ystävä ja työkaveri, mutta kuin salama, mieli muuttuu ja kaikki tuntuu olevan päin v***ua! Silloin tuntuu että kaikki romahtaa. Paino saattaa junnata paikallaa, ja pahimmassa tapauksessa on jopa noussut ylöspäin! Mietin miksi teen tätä?! ”Miksi haluan hakata päätä seinään? Miksi tuloksia ei tule vaikka teen hikihatussa duunia?” Peilistä tuntuu tuijottavan ei-ryhdikäs yli suuressa nahkassa asustava laiha-läski, jolla on maailman suurin väsy, nälkä ja päänsärky. Miksi näytän edelleen tuolta, vaikka olen tehnyt kaikkeni saavuttaakseni unelmani.

Siihen tarvitaan vain hetki omaa aikaa ja itsensä kanssa painimista. ”Mä pystyn tähän, mä pystyn tähän, mä en ole luovuttaja, mä en ole luovuttaja..” Ja tadaa: kuin salama, kaikki on taas hetken kuluttua hyvin! Pelistäkin tuijottaa hyväkuntoinen, iloinen, kaunis ja jopa ryhdikäs lady, jolla on unelmat lähempänä kuin hän olisi osannut ikinä arvata! Jännä tuo mieli…

Onneksi noita väsyneitä hetkiä on vain pieni osa arkea, eikä se todella ole jokapäiväistä. Ja mikä ihaninta, se ei ole koko elämä. Onneksi on elämää tän dieetin jälkeenkin ;) Se tekee tästä matkasta niin mielenkiintoisen, kun opin kokoajan itsestäni jotain uutta. Näen kuinka keho ja mieli reagoi eri tilanteissa ja olen oppinut olemaan kärsivällinen. Mikään ei tapahdu yhdessä yössä. Päivääkään en vaihtaisi, vaikka vaikeaa on. Vaikeuksien kautta voittoon! Mun valmentaja on kyllä saanut kärsiä mun itku-potku-masis puheluista ja viesteistä, jos sattuu hetki että tuntuu kun kunto ei menisi eteenpäin. Kyllä se kokoajan menee. Hiljaa hyvä tulee tms ;)

PhotoGrid_1395410489845

 

Eli vaikka välillä masentaa, niin silloin on hyvä muistella aikaa taaksepäin. Ja sitten palata tähän hetkeen. Se kuinka paljon olen jo nyt saavuttanut, on parasta mitä itselleni olen ikinä tehnyt. Olen ylpeä itsestäni. Tää on todellakin ollut kaiken tämän arvoista! Astun lavalle ensimmäistä kertaa ja astun sinne ensimmäistä kertaa elämäni kunnossa! En ole ikinä ollut näin hyvinvoiva ja hyvä kuntoinen kuin nyt. Olen äiti, eli treenaamisen ja dieetin ohella pyöritän perhettä sekä käyn päivittäin töissä. Voin hyvin ja jaksan paremmin. Leukoja menee 7 – vuosi sitten meni nolla. Painan yhtä paljon kuin 18 vuotiaana ja jaksan lenkkeillä tai tehdä tunnin hikiaerobisen ilman oksennusta. Olen itseni voittaja jo nyt, mutta odottakaas kun pääsen lavaesiintymisen makuun! Veikkaan että se on niin mun juttu ja mua ei saisi lavalta pois kirveelläkään ;)

PhotoGrid_1394357396803

 

Ihanaa viikkoa kaikille! Mä lähenkin tästä kuntotsekkaukseen ;)

 

sara

34 vastausta artikkeliin “Mieletön fiilis!”

 1. Mahtavaa Sara ! Huippu kunnossa olet !! Niin näytät esimerkkiä niille, ketkä kamppailee yleensäkin elämänsä kanssa. Itse tekemällä voi asioihin vaikuttaa ! Se on vaan itsestä kiinni :) Hurjan hyvän itsekurin olet kehittänyt. Ei kipuu, ei hyötyy. Ei oikotietä onneen. Usko unelmiin. Kunnon kontista näkee, et on kyykätty. Ja mitä näitä tuttuja lauseita nyt on. Ja aina kun on huono hetki niin uuteen nousuun vaan vahvempana ! Tsemppiä viimeisiin diettiviikkoihin.

  Outi

  • Totta! Kaikkki on itsestä kiinni. Kukaan ei tee töitä sun puolesta! On vain uskottava itseensä ja unelmiin :) kiva kun kävit kommentoimassa ♡ ja kiitokset tsempistä!

 2. Voihan kädet ja vatsapalat, miten hyvältä sä nainen näytät. Upeita kuvia!

  Kiva että jaksoit kaiken hektisyyden ja tunteiden vuoristoradan keskellä vähän kirjoitella kuulumisia.

  Tsemppiä seuraaviin 19 päivään, tuyt näyttää upealta lavalla!

 3. Upeeta! Mäki vähän odottelin päivityksiä, mutta tajusin samantien, et jos olisin ite kisadieetillä, hoitasin perheen ja kävisin vielä töissä JA TREENAISIN, ni en kyllä varmana kirjottais blogia :)
  Varmaan sanelisin jostain sängyn pohjalta..

  Oot aivan upeessa kunnossa! Motivoit! Kiitos siitä :)

  • Heip. Juu hieman on ajan käytön kanssa sumplimista, siksi bloggaaminen on vähän jäänyt. Kiitti sinullekkin kommentista, arvostan :) ♡

 4. Kirjottelin itsekkin vähän samanlaisista fiiliksistä blogiin hetki sitten :) Tsemppiä loppuviikoille, kova työ palkitaan kohta <3

 5. Ihana Sara! :) Oonkin käyny kurkkimassa milloin tulee uutta postausta,ja käyny kurkkimassa kuulumisia instan kautta! Kaunis nainen jolla on kauniit ja ihanat tyttäret! Onnea kisoihin,näytä niille närhen munat :D ♥

  • Ei ole tavoitepainoa, kisat käydään pituusluokittain. Painoin 18vuotiaana 60kg eikä mulla ollut juurikaan lihasmassaa. Nyt painan 59kg

 6. Oonkin jo niin odottanut, että mitä sulle kuuluu: hienoa, että hyvää:)Tsemppiä loppukiriin, ihan huikeeta työtä oot tehnyt!!!

 7. Täältäpä lähetän minäkin vielä oman tsemppiviestini sinulle! Näytät kyllä ihan uskomattomalta, olet tehnyt ihan hurjan työn! Nyt vaan apinan raivolla pinnistät loppuun saakka!

  Tiedätkös, oikeastaan sinun ansiostasi itsekin aloin treenaamaan tavoitteellisemmin. Olin seurannut blogiasi jo aiemmin, mutta loppukesästä 2012 katsoin kuvaasi ja mietin, että tuollaisen kropan minäkin haluan. Huh, nyt en uskalla enää samaa toivoa ;) Proggis kuitenkin jatkuu täällä edelleen :)

  Toivon sinulle rutkasti tsemppiä loppurutistukseen!

  http://www.sisublogg.blogspot.fi

 8. Upea sinä! Olet niin hienossa kunnossa ja esimerkkinä muillekin! Oikein öaljon tsemppiä kisoihin, tulet olemaan upea!

  hih, meikäläinen allekirjoitti tänään vuoden valmennussopimuksen, tavoitteena bodyfitness-kunto, eeeehkäpä vielä kisalavakin, who knows! Sinä olet yksi innoittaja ja rohkaisija!

 9. WAU! Niin hienoa; itse kamppailen Fitfarmin SD:llä ja vaikka painoindeksi normin puolella niin silti vain 5 viikossa muutos on ollut huima. Ja sä näytätä just niin hienolta, ja mitä kaikkea tuo on vaatinut. Että mitä tässä itse vikisee muutamasta viikosta sinne tai tänne kun sä oot tehnyt koko hommaa ihan potenssiin100 PITKÄÄN! Ja toi vika kuva puhuu puolestaan:)
  Ainut naista syövä miinus on tietty se, että tissit (ne vähätkin) ovat kadonneet samassa tahdissa kun rasva on palanut…
  ISO TSEMITYS LOPPU RUTISTUKSEEN!

  • heippa. kovasti kiitoksia ja tsemppiä sinulle omiin koetoksiisi :) ei se vaadi kuin päättäväisyyttä ja tahdonvoimaa ;) eiks nii :P

 10. Olet UPEA!! Blogiasi ihan alkutaipaleelta seuranneena, ei voi muuta todeta kuin, että mielettömän suuren työn olet unelmasi eteen tehnyt! :) Voimia vikoihin dieettiviikkoihin, ja onnea kisoihin!

  – Kukka-Maaria –

 11. Täällä olen jo kovasti odotellut sun päivitystä, mutta samalla pähkäilly ettei kaikkeen riitä energiaa. :) Olet tehnyt aivan huikean työn, mahtava kroppa! Tsemppiä viimeisille viikoille!! :) Sä säteilet lavalla!

  • moi. jus energiat oli tossa hetki sitten ihan nollassa, mutta kun kisat lähenee niin sitä kummasti piristyy :) heh. kiitos viestistäsi ja tsempeistä ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta