6 viikkoa jäljellä

 

Viikko sitten otettuja kuvia
Viikko sitten otettuja kuvia

 

Huomenna olis kisapäivään on tasan 6 viikkoa. On kuitenkin tarkoitus, että kisakunto olisi valmis 5 viikon päästä. Vikalla viikolla ei kuntoa enää ehdi parannella. Viimeistelyt vaan, mitä siihen sit kuuluukaan.

 

PhotoGrid_1393531886314

 

Tänään aamulla kävin tekemässä tosi hyvän selkätreenin, jonka jälkeen suht rankan aerobisen pyörällä. Kävin keskiviikkona näyttämässä urheilulääkärille näitä polvia. Rasitusta ja pientä tulehdusta molemmissa polvissa sisäsyrjällä, kiinnikkeissä. Sain ohjeistuksen jättää kaikki kyykyt, portaat ja mäet pois ja tehdä aerobiset pyörällä, uiden tai reippaasti kävellen. Jalkatreenejä myös vähän himmataan ja tehdään kaikkea mikä ei satu polviin. Joka treenin jälkeen heti kylmää polviin. Sain tulehduskipulääkekuurin 3 viikon ajaksi, eli ehdin popsia sen nyt just ennen vikoja viikkoja ennen kisaa. Toivotaan vaan että toi lääkekuuri ei vaikuta mitenkään mun mahan toimintaan eikä keräisi kamalasti nestettä kroppaan.

 

PhotoGrid_1393616419809

 

Torstaina oli mukava päivä, kun ehdin ennen töitä pistäytymään kampaajalla. Suunniteltiin mun luotto kampaajan Tanjan kanssa vähän mun kisalookkia ja sitä ajatellen kokeiltiinkin vähän väriä tähän tukkaan. Oon pysytellyt perus tummanruskeassa jo pitempään ja ajattelin että pikku säväytys olisi paikallaan. Laitettiin punaista raitaa toisellepuolelle tukkaa ja leikattiin polkan pituudesta muutama sentti pois. Olin taas mega tyytyväinen lopputulokseen, ja tuskin maltan odottaa miltä tukka näyttää kisapäivänä. Ei kiharapilveä tai pidennyksiä, mun oma tukka vaan ;)

 

PhotoGrid_1393488576116

PhotoGrid_1393498469023

Mun lukijat saa taas  -15% alennuksen kampaamopalveluista Tanjalta Flow Hairissa. Puhelinnumero on kampaamoon on 09-645 600 ja ajan voi helposti varata soittamalla.

 

Aamuaerobinen hoituu mm. kuntopiirinä kotona
Aamuaerobinen hoituu mm. kuntopiirinä kotona

Monella tänä syksynä kisaavalla on alkanut nyt dieetti. Dieetin pituus on siis samaa pituusluokkaa kuin omani on ollut. Mulla on nyt takana 21viikkoa, eli loppu puristus enää. Tsemppiä kaikille jotka aloittavat tätä projektia ja toki kaikille kenellä loppu jo häämöttää! :)

Tilanne tällä viikolla
Tilanne tällä viikolla

 

 

sara

26 vastausta artikkeliin “6 viikkoa jäljellä”

 1. Siis wau! Todella upea. Oli pakko kattoo sun huikeat kuvat uudestaan. Täälä olis 9 viikkoo takana ja 7 viikkoo edessä väliaika diettiä. Tsemppiä loppu rutistukseen.

 2. Tää saattaa olla ihan tuttua mut vinkkaanpahan kumminkin: ota maitohappobakteereita ainakin antibioottikuurin ajan :)

  Hieno kunto jo nyt!! Näytät todella upeelta :) Ja noi hiukset on tosi hyvät ja sopii sulle! Mä veikkaan et erotut positiivisesti kisa-lavalla.

  On muuten pitäny kysyä että etkö sä saa syödä mitään muuta lihaa kuin kanaa dieetillä?

  • VOI SARA SÄ OOT UPEA ! <3
   Sä tuut rokkaa lavan aivan täysillä! Kuten oon sulle viestitellytkin, kyllä mä tästä massakaudesta selviän kunnialla koska nään että lopputulos voi olla tuollainen! Keep on going! Pus

 3. Kommentoin sulle varmaankin nyt ensimmäistä kertaa, vaikka postauksia ahkerasti luenkin. :) Nyt oli nimittäin pakko! Oot aivan mielettömän hyvässä kunnossa ja inspiroiva nainen, toivon todellakin, että kisat menee sun osalta putkeen! Mieletöntä työtä oot tehnyt, wau! :)

 4. Oot kyl aivan mielettömässä kunnossa jo nyt! Oot varmaan joka päivä ajatellu tätä, mutta että kyllä se elämäntapamuutos taisi olla hyvä päätös! Ja muuten, syö sit niitä maitohappobakteereja niinku joku tossa ylempänä jo sanoi, niin ei suolisto ota niin paljo itteensä :)

 5. Sara oot ihan tolkuttoman upeessa kunnossa ja tuut varmasti näyttämään lavalla upealta! :) Nyt stressi minimiin ja samaa rataa eteenpäin! Itellä ensimmäinen massakausi alkaa vetelemään viimeisiään ja oon kyllä kuolannut sun kiristyvää kroppaa (vaikka eri lajeissa ollaankin), että nyt oon todella innolla lähdössä taas omalle kisadieetille! Oot ollu mun kisadieetin motivaattori niinkin tehokkaasti, että hädin tuskin olen malttanut odottaa omaa dieettiä! :D heheh! You go girl! :)

  http://www.mimosa.isomaki.us

 6. Siis wau! Ihan mielettömässä kunnossa olet!
  Itse tässä vähän harkitsen mahdollista kisaamista mutta eniten mua pelottaa tuo bulkkauskausi…en tiedä miksi, mutta jotenkin? Koitko sen kovin pahaksi?

 7. Voi miten hyvältä sä näytät!
  Ja noista olkapäistä antaisi moni paljon, esim. minä :D.
  Tsemppiä loppurutistukseen, toivottavasti polvet paranee, eikä mikään horjuta loppudieettiä!

 8. Aivan huipun näköistä ja kuuloista meininkiä!
  Haluaisin myös kiittää sua sun Mammat jumppaa jutusta Prime bodyn blogissa. Olet aivan mielettömän inspiroiva tyyppi! Ja kiitos jutussa kirjoittamistasi sanoista: mikä tahansa on mahdollista jos vain uskot siihen ja itseesi. Tämä pistetään mieleen epäuskon hetkiä varten :)
  iive http://voimaahoitsulle.blogspot.fi/

 9. Todella hyvältä näyttää! ;-) Tässä iskee pienimuotoinen kateus noin upeasta kropasta, kun itse tällä hetkellä odotan toista lastamme enkä siis luonnollisesti ole millään muotoa hyvässä kunnossa. Treenaan totta kai, mutta kyllä se raskauskroppa vaan on niin erilainen! :-D

 10. Moikka!
  Aivan mahtava huomata miten jotkut pystyvät tuollaisiin tuloksiin mitä olet saavuttanut! Olen lukenut blogiasi jo pitkän aikaa ja on herännyt muutama kysymys. Onko sinulla joitakin vinkkejä tällaiselle herkuttelijalle kun olen? Karkki maistuu todella paljon mutta haluaisin siitä eroon. Ja sitten toinen kysymys liittyen yhteen edelliseen postaukseen jossa näytit aikaisempia kuviasi niin huomasin miten sinulta on reisistä lähtenyt rasvaa. Minulla itselläni on sisäreidet ongelmatapaus ja haluaisin sieltä mahd paljon rasvaa pois. Onko tähän jotain erityistä treeniä mikä auttaisi? :) kiitos etukäteen

 11. Vau, tosi hyvältä näyttää!!

  Mä sanoin just eilen miehelle, että on kivaa päästä huhtikuussa katsomaan kisoja, kun on muutamien blogeja seurannut kauemminkin ja nähnyt sen muutoksen. Ja tarkoitin tällä mm. sua. ;)
  Oot kyllä ihan mun idoli ja annat uskoa siihen, että kuka tahansa voi muokata kehoaan noin upeaksi! Sullakin pari lasta, jotka syövät ison osan arjesta ja tarvitsevat sen äidin jakamattoman huomion.

  http://minunpintaremontti.blogspot.fi/

 12. Löysin blogiisi Annan blogin kautta, ja täytyy sanoa, että vau. Ja nuo uudet hiukset pukevat sinua tosin hienosti! Sellaista vielä utelisin, että mitä olet elämäsi aikana enimmilläsi painanut ja mitä vähimmilläsi? Sulla on nimittäin älyttömän hyvin tuo keskikropan iho pysynyt kaikessa mukana. Olen kade (positiivisella tavalla :D )!

 13. Voi damn, kuin hyvään kuntoon olet ittes saanu!! Onnittelut ! Tukka näyttää tosi hyvältä, sopii sulle toi malli. =0) Tsemppii loppukiriin!!!

 14. Onnea ihan sikana kisoihin Sara. Hyvin näyttää menevän ja jaksa vielä vikat viikot. Toivotaan että polvi kestää =)
  Aion näyttää omille urheilijoille sun kuvia motivaatioksi!

  <3 <3 <3

 15. Moikka,

  En halua painostaa, mutta olisi kiva kuulla taas sinun kuulumisiasi pitkä tauon jälkeen! Oon ihan riippuvainen tästä sun blogista, koska susta on tullut itselleni jonkinlainen esikuva, josta haluan ottaa mallia :) *Vaikkakin dieetti on tällä hetkellä varmasti rankka olisi eikä ole aikaa keskittyä kirjoittamaan, mutta olisi kiva jotain kuulla. Ihan pientäkin.. Haluaisin kuulla miltä nämä vikat viikot on tuntunut ja millaisia valmisteluja sitten lähempänä kisoja tulee. Vaikka ihan vaan parin kuvan merkeissä olis kiva kuulla ruokailu ja treenikuulumiset sekä mitä muuta olet puuhannut :)

  Seuraavaa tekstiä odotellen
  Innokas lukija ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta