Dieetilläkin pitää osata höllätä

 

 

"syökö se dieetillä pullaa!?"
”syökö se dieetillä pullaa!?”

 

Heippa taas. Pitkästä aikaa. Ajattelin pikaisesti tulla päivittämään, että hengissä ollaan, vaikka on tässä ollut taas viikossa jos jonkinmoista koettelemusta. On ollut väsymystä ja kiukkua ja  yrjötautia ja taas vähän väsymystä. Mutta mun iloksi ja piristykseksi sain viikonloppuna käskyn levätä ja tankata, eli nyt olo on energinen ja hyvä, kun kroppa on saanut vähän muuta tekemistä :) Tästä sen huomaa miten tärkeää on että on valmentaja mukana tässä touhussa, itsehän olisin varmasti vaan puskenut väsymyksestä huolimatta läpi vaikka harmaan kiven, huomaamatta tai myöntämättä sitä, että paukut alkaa olee vähissä. Eipä ihme, onhan tässä jo 19,5 viikkoa oltu dieetillä :) Viikonloppuna oli myös yhdet mainoskuvaukset, ja pääsin poseeraamaan erilaisten ruokien kanssa! Kyllä, ei mikään ihan perus helppo keikka näin dieetillä ;) Ja jotta ei jäisi epäselväksi, KYLLÄ! Söin kuvaajan kanssa yllä olevassa kuvassa makoilevan mustikkapullan puoliksi :) Olipa makeaa! :D

 

Tankkauksen seurauksena turvonnut pakki...hymy ei silti hyytynyt :)
Tankkauksen seurauksena turvonnut pakki…hymy ei silti hyytynyt :)

 

Ja pari päivää tankkauksesta :) Kyllä se dieetillä olo tekee ihmeitä ;)
Ja tänään, pari päivää tankkauksesta :) Kyllä se dieetillä olo tekee ihmeitä ;)

 

Musta on ihanaa kun lumet alkaa sulamaan ja ulkona alkaa näyttää keväältä. Kivempi tehdä lenkkejäkin, kun ei ole niin paljon lunta ja liukasta. Asfaltti paistaa jo paikka paikoin, kivaa! Nyt mä lähdenkin tästä kauppareissulle ja sit ois tarkoitus tehdä taas loppuviikon safkat purkkeihin ja jääkaappiin! :) Helppoa, kun sen oikein oivaltaa ;) Mukavaa päivänjatkoa!

PhotoGrid_1392806840613

Sara

sara

10 vastausta artikkeliin “Dieetilläkin pitää osata höllätä”

    • juuh, onneks meni pian ohi täällä se. toivotaan että kunto etenisi loppuun asti mukavasti, tsemppiä sullekkin! ;)

  1. On älyttömän hienoa saada seurata sun matkaa kohti kisoja. Etenkin kun sun blogia on tullu seurattua ihan alusta alkaen. Sara oot mun esikuva <3 :)

    Ei vaan voi liikaa sanoa, että miten hyvältä jo nyt näytät. Vielä pieni hetki enää kisoihin. Jaksat varmasti! =)

  2. Ihana Sara ja ihana blogi :) Näytät ihan mielettömän hyvältä, oot oikee inspiraation lähde! Toivon vilpittiömästi menestymistä sulle kisoihin. Ansaitsisit voiton, vaikutat ihanalta ihmiseltä ulkoisesti ja sisäisesti. Oon myös lukenut siun blogia pitkään, tykkään siitä, olet aito!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta