Ruiskurusketuksella kisaväri

 

Sara ja rusketus tänään salilla :)
Sara ja rusketus tänään salilla :)

 

Kävin eilen illalla tutustumassa kauneushoitola C’mon Helsinkiin. C’mon Helsinki tarjoaa kauneudenhoitoalan tuotteita ja palveluita pitkällä kokemuksella ja suurella sydämellä. Suosituimpia palveluita ovat ruiskurusketukset, ripsipidennykset sekä kestopigmentoinnit.

 

Näyttökuva 2014-2-7 kello 19.55.01

 

Kisat lähenee ja valmisteluja tätä varten on paljon. Yksi tärkeimmistä on kisäväri, eli rusketus. Kisaajien vartalon pinnalla oleva rusketus tulee suoraan purkista. Se tavallisemmin levitetään itse tai kaverin kanssa kotona joko maalipensselillä tai telalla tai vaikka tuputtamalla. Tavallisesti yksi, kaksi tai edes kolme kerrosta väriä ei riitä.. mistä siis tietää kuinka tummaksi iho tulisi maalata ja millä? Ensimmäiset kisat tulossa ja pitäis osata valita omalle iholle täydellinen väri, merkki, sävy ja tummuusaste. Mikäs siis sen mukavampaa, kuin mennä alan ammattilaisen hoiviin, joka tietää mitä tekee.

C’mon Helsingissä työskentelevä Armi on alansa ammattilainen jo yli 15 vuoden takaa. Hän on värjännyt kisaajia vuosia, joten osaa hommansa. Esittelin omaa ihoa ja kerroin että olen helposti väriä imevää ihotyyppiä. Juteltiin hetki, jonka jälkeen Armi osasi jo sanoa minkä värin minulle laittaisi. Sit hetken kuluttua olinkin jo alasti suihkukopissa ja mulle ruiskutettiin ruiskurusketuksella ensimmäinen kerros koe kisaväriä pintaan! 5min ja rusketus oli valmis. Oujea! Mahtavaa! Väri sopii mulle täydellisesti, kuten Armi sanoi. Väriähän on hyvä kokeilla hyvissäajoin, jotta ei tule yllätys kisapäivänä, jos väri ei sovikkaan.

  

PhotoGrid_1391752779187

 

Tätä väriä ruiskutetaan sitten muutama kerros peräkkäisinä päivinä iholle ennen kisoja ja juuri ennen kisaa vielä korjailut ja viimeistelyt. Kaikki kuuluu samaan pakettiin ja kisoihin saa vielä mukaan tarkat ohjeet kuinka pitää väri hyvänä ja miten paikata, mikäli tarvetta. 

Suosittelen ehdottomasti käymään hoitolassa, mikäli yhtään epäröit kisavärin kanssa. Soita tai käy paikanpäällä kyselemässä, Armi vastailee ja opastaa mielellään.

 

Nyt teillä blogin lukijoilla on mahdollisuus saada upea Tannymaxx rusketus hintaan 25e minun nimeni mainitsemalla. Eli kertokaa Armille terkkuja Saralta kun varailette aikaa :)

C’mon Helsingin löydät:

Messipojankuja 6, Ruoholahti
FIN – 00180 Helsinki
p. 040 189 3344
[email protected]

Ps. Hoitolassahan on monia ruiskurusketus mahdollisuuksia, joten sellainen sopii hankittavaksi myös esimerkiksi mihin tahansa juhlatilaisuuteen, kuvauksiin tai vaikka ihan vaan muuten vaan :) Päivettynyt ihohan on kaunis ;)

 

Mukavaa alkanutta viikonvaihdetta kaikille!

Pps. käykää lukemassa myös Jonnan uusin postaus. Jos en olisi näin väsynyt ja aivot raksuttais ihan normi nopeudella, niin olisin kirjoittanut samaa aihetta käsittelevän postauksen ;) Kiitos Jonna että satuit tekemään sen mun puolesta <3 hih.

 

 

pus.

 

Sara

 

sara

12 vastausta artikkeliin “Ruiskurusketuksella kisaväri”

  1. Mitä gimma duunaa? Siis tosi hapokasta menoa!! oot sä vieläkin hurjassa kunnossa. ;) Toi vyötärö ja handut.. huh! Nyt on liput hommattu kisoihin, niin tuun kannustamaan. :)

  2. Täydellinen väri! Otitko vaaleimman, keskivärin vai tummimman? Olen menossa torstaina ottamaan rusketusta, niin olisi kiva saada vähän värivinkkiä :)

  3. Moi! Siis vau mikä muutos! Olet upea!! Minulla olisi kahden lapsen äitinä kysymys. Treenaan 4-5 kertaa viikossa ja ihan kunnolla minulle tehdyn ohjelman mukaisesti. Tuloksia on alkanut näkymään mm.käsissä ja olen saanut ryhdikkyyttä kehoon, mutta ongelma on vatsa. Se ei tunnu häviävän ei sitten millään.. :( tämä asia stressaa..miten sinä upea kahden lapsen äiti olet saanut kapean vyötärön?

    • Moikka. Kyllä se vaan on tuo vatsalihasten ja kylkien tekeminen ihan vaikka vaan omalla painolla. niitä on hinkattu ja paljon. mutta eihän tuo minunkaan kapea vyötärö ja maha ole näkynyt ennen dieettiä. eli rasvat vaan pois, niin kyllä se sieltä kuoriutuu ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta