Itseäni shokeeraavat muutoskuvat..

 

 

..ne motivoi! Muutoskuvat siis :) No niistä alempana lisää.

Me ollaan lääkärin ohjeistuksella vielä tänään kotosalla Lilyn kanssa. Kuume on poissa, mutta pikku yskä kiusaa pienoista. Ihan tyhmää. Äiti yrittää lelliä ja helliä, nyt kun siihen on erikoislaatuinen tilaisuus. Tilaisuus on myös blogata, joten tässä tulee!

Tänään on semmoinen päivä, että jos saisin, niin olisin jo syönyt kulhon sipsejä, juonut ison lasin colaa, lämmittänyt mikrossa pinaattilettuja sekä syönyt varmaan litran vaniljajäätelöä :) Mutta kun oon dieetillä, niin eipä ole tarvinnut noitakaan juttuja syödä. Kaikkea on tullut kyllä hypisteltyä ja nuuhkittua. Joo-o, tiedättekö miltä vaniljajäätelö tuoksuu dieettinenään!? Taivaalliselta! Nappasin myös pöydältä ohimennen kourallisen sipsejä, haistelin ja tuijotin niitä hetken, kunnes vein takas kulhoon??!! Ööö..ihan normaalia? Sit kun lämmitin Lilylle sen lemppari lettuja, niin noin 3sek. ajan mietin, että miten hyvä olis yks pikku lettu ja mansikkahillo??? Noot! En ikinä syö pinaattilettuja! Edes offilla! Hah, tyydyin hyvillä mielin siis omaan kana-riisi lounaaseen ja isoon shakerilliseen vettä :) Nyt on masu pullollaan ;) Oikeesti! :)

 

20140204_193638-2

Pääsin eilen illalla treenaamaan hyvissä ajoin ja meillä oli yhteistreenit Annan kanssa. Tehtiin kova käsitreeni, jossa kaikki liikkeet superina ja vieläpä vastapareina. Kaikki setit 4 kertaa läpi hyvällä reippaalla temmolla. Toinen teki ojentajaa niin toinen teki hauista ja sit vaihto. Tehtiin kevyemmillä painoilla ja kaikki omilla voimilla ilman pakkotoistoja. Huh mikä hiki :)

ojentajat taljassa narulla + hauikset taljassa tangolla

ojentajat laitteessa + haiukset laitteessa

ojentaja dippipunnerrus penkillä + hauiskääntö käsipainoilla

 

20140204_192633

 

20140204_193150

 

 

Mulla alkoi tämä aamu köpelösti. Just ku pääsin kehumaan miten hyvää puuroa teen AINA, niin onnistuin pilaamaan sen tänään täydellisesti. Mulla on aamupalalla hera, jonka oon sekoittanut välillä shakerissa ja toisinaan laittanut puuron sekaan. No tänään sekoitin protskun puuron sekaan ja onnistuin kaatamaan puuroon liikaa suolaa jonka jälkeen yritin korjata tilanteen vedellä ja ja ja… josta seurauksena kamalan suolainen protskuvelli :( Olin niin nälkäinen ja ehkä ”pikkuisen” kiukkunenkin, niin en jaksanut tehdä uutta. Huuhtelin vellin alas kahvilla, joka sekin oli liian laimeaksi keitettyä. Murr… Sormet ja varpaat ristissä toivon että tää päivä muuttuu vielä parempaan suuntaan ;)

20140205_071514

 

 

 

Poseerasin aamuaerobisen jälkeen tavalliseen tapaani hetken peilin edessä, ja kun vertasin vanhaan, niin kyllä sitä muutosta on tämän 4,5kk aikana tapahtunut! Ja sit jos vielä vertaa vaikka viime kesän posekuviin ja vieläpä samaiset bikinit päällä… niin morjens :)   

 

 

Älä rullaa alaspäin, ellet oo ihan varma että kestät katsoa! 

 

 

Sori kuonolaatuiset itselaukasimella otetut ja suurennetut kännykkäkuvani...
Sori huonolaatuiset itselaukasimella otetut ja suurennetut kännykkäkuvani… kuvien välillä -12kg

 

 

 

 

..ja alla kuva viime kesältä, kun tunsin itseni elinvoimaiseksi ja hyväkuntoiseksi.. no silloin olin ja olen nytkin… Painoa kesän kuvassa ja tämän päivän kuvassa lähes samanverran.. Toivottavasti edes yksi elämäntapansa muuttanut taistelija saa taas lisäkipinää ja motivaatiota tästä postauksesta ja näistä muutoksista. 

 

 

 

 

Jos ihmettelitte kesällä kun pullistelin treenivaatteissa vaan mun hauiksia enkä ikinä poseerannut puoli alasti bikineissä...tässä syy
Jos ihmettelitte kesällä kun pullistelin treenivaatteissa vaan mun hauiksia enkä ikinä poseerannut puoli alasti bikineissä…tässä syy

 

Näiden shokeeraavien kuvien myötä toivatankin kaikille kivaa keskiviikkoa <3 

 

20140204_193913

 

 

sara

64 vastausta artikkeliin “Itseäni shokeeraavat muutoskuvat..”

 1. Voi hurja mikä muutos!! Onnea jo nyt mahtavasta ja huikeasta kropanmuutosmatkasta, oot rautanen nainen! Anteeksi ohi menevä kysymykseni, mutta siis ihanko tosissaan on lähes saman verran painoa kuvissa vai käsitinkö mä jotain väärin.. Huh, ihan hiki tulee jo ajatellessani tuota työmäärää mitä olet tehnyt, vau!

  • heippa. juu eli kesän kuvassa painoin saman verran kuin nyt :) taitaa olla ihan yhden tai kahden kilon heitto max :)

 2. Huh, mä ainakin inspiroidun!
  Oma kroppa on suurinpiirtein nyt tuossa kunnossa kuin sulla lokakuussa2013 ja toiveissa olisi kehittyä tästä vielä eteenpäin… ei tosin mihinkään kisalavoille asti vaan omaksi iloksi :)
  Kiitos kun jaoit kuvasi, toivoa siis on :) ja onneksi tuli juuri hommattua itselle se PT:kin.

  http://voimaahoitsulle.blogspot.fi/

  • heippa ja kiitos viestistäsi. kovasti tsemppiä sinulle treeneihin ja kehityt varmasti kunhan vaan jaksat painaa ;) kiva jos joku ilahtuu muutoskuvien jakamisesta ;) hih

 3. voi hemmetti sara!!! Aivan mahtavaa tulosta!! En malta oottaa että nään sut lavalla! Tsemppiä hullunaa!!
  Ittekki välidieetillä ja jumpe tuntuu hyvältä ko keho kiristyy, plus toi nuuskiminen ei todellakaan oo outoa.. normihommia…:D

 4. Upeelta näyttää!! Saakos kysyä, (tai kysyähän aina varmaan saa, mutta se on sit eri asia saako vastausta :) ) että kuin useesti teet aerobisen ja kuin pitkiä?

 5. Oh my God!
  keskikroppa on kuin anorektikolla,toivottavasti siitä ei enää lähde mitään,puhuttamattakaan kasvoista :O mikä on sun kisatavotepaino?ja on täytynyt kyllä lähtee susta lihasmassaakin. toi kesä2013 ehdottomasti parempi kuva susta :)

  • Heippa :) mietin, että miten sä tosta etukuvasta näet että näytän anorektikolta? mikä sun vyötärön ympärys on? :) ja voi olla että lihastakin on lähtenyt, ollaan yritetty sitä kuitenkin välttää, ja siks näin pitkä dieetti :) ihanan imartelevaa jos olet sitä mieltä että tuo kuva kesältä 2013 on kauniimpi minusta, iso kiitos :)

  • Mäkään en ihan ymmärtänyt tuota anorektikko-mainintaa, piti oikein skrollata takaisin ylös ja katsoa uudestaan. Vyötäröhän on ihan sopusuhtainen muun kropan kanssa? Ilmeisesti kun nykyään ollaan niin tasapaksuja (eli naisilla ei juurikaan vyötäröä) niin kommentin kirjoittanut luulee, että vyötäröttömyys on normaalia? Mene ja tiedä mutta upealta näyttää!

  • Anorektikko???? In my a… Anorektikot kärsivät kyllä valtaisasta lihaskadosta, eli kyllä fitness lajien harrastajista on aika vaikea saada anorektikon näköistä :D Tottahan toki kisakuntoiset mimmit on kireessä kunnossa, mutta ei nyt sotketa tätä kuitenkaan vakavaan syömishäiriöön, jooko?

 6. Kyllähän nuo vas.puoleiset kuvat enemmän mun silmääni miellyttävät enemmän. Olet ”rasvaisempi”, joten myös naisellisempi. Lihaksikas kuitenkin ihan selkeästi. Miksi haluat tavoitella miehekästä kroppaa? Enkä kysy pahalla, vaan uteliaisuuttani.

  • Mua jotenkin häiritsee tää ajatusmalli että rasvainen on parempi ja naisellisempi, ja tuo oikeanpuoleilen muka ”miehekäs”. En saa tuosta kyllä miestä mitenkään. Mun mielestä se naisellisuus tai miehekkyys ei ole kiinni kehon rasvaprosentista. Huikeen työn oot kyllä Sara tehny! :)

  • No näinpä, mutta ei anneta sen häiritä ;) Kaikilla meillä on oma maku :) ihana olet ja kiitos kommentistasi ♡

  • Voi kuuule, ei se yhteiskunta pyöri niin että me kaikki naiset näytetään just siltä mikä sun silmää eniten miellyttää. Ymmi Hinaajaa lainatakseni. Miksi luet blogia, jossa tavoitellaan kaunista lihaksikasta naisvartaloa, eikä rasvaista selluliittista pullukka kroppaa.. Mielestäni nainen on kaunis kun sillä on mm. ryhdikkäät olkapäät ja sutjakat jalat. Meistä on moneksi :) Ei kaikki tykkää rasvaisesta vartalosta. Tsemppiä sun päivään! ;)

 7. Vau! näytät päivä päivältä aina vaan paremmalta!! :) kyllä treenattu vartalo on upea!
  Mutta tiedustelisinkin että kun kisat on kisattu ja paluu ns. arkeen… minkälainen on se sun normi vartalo? mihin haluat ”jäädä” ? :)

  • Heippa. Ja kiitos. Kisojen jälkeen paluu tapahtuu pikkuhiljaa normi arkeen totuttelulla. Olisin mielissäni jos off kunto olisi sama kuin mulla oli n. 2kk sitten. N.65kg kuullostaa kivalta, mutta sen näkee sit ;)

 8. No ootpa iha hitoksee muuttunu ;) Mä jäin jotenkin vaan mykistyneenä tuijottamaan, että miten joku voi näin lyhyessä ajassa saada t uollaisia muutoksia. Wau! Kyllä tästä tuli pitkua pitää ittensä kunnossa, vaikken tietenkään tuollaisiin mittoihin pääsekään, enkä pyrikään.

  Nuuhkiminen on ihan tuttua, vaikken millään kisadieetillä olekaan! Äsken kuskasin lapsille autossa heseruokaa…aiai kun se tuoksu hyvälle…mut en syöny ;)

 9. Hei! Hyvältä näyttää!
  Mietin tässä noita sun rintoja..:) onko ne reagoineet dieettiin? Mitenkä ne on muuten parantuneet?
  Ihan sillä ku olen itse menossa Helsinki Clinicille:)

  • Moi ja kiitos. Hyvin parantuivat. Ja vähän on nyt dieetillä pienentyneet mutta muuten näyttää edelleen yhtä ihanalta kun aluksi ;)

 10. Sara, näytät ihan tosi hyvältä. Mun mielestä kaikki hyvin tasapainossa. Kovan työn olet tehnyt ja noin iloinen jaksat olla vielä dieetilläkin, respect.

  Olet motivointihenkilöni, luen blogiasi säännöllisesti ja saan siitä tsemppiä omiin treeneihini, vaikka en kisoihin tähtääkään.

  Kiitos Sinulle!

  -Katja

 11. Vauuuu!! Upealta näyttää,todellakintodellakintodellakin =)!! Mutta mä oon vissiin vähän daiju, mutten vieläkään tajua tuota painoasiaa…siis lokakuun kuvassa painat 12 kg enemmän kuin nyt ja silti kesän kuvassa saman verran kuin nyt? Eli siis tuliko sulle kesäkuu-lokakuu välillä +12 kg painoa lisää? Sori kun pitää vääntää rautalangasta….;)

  • Joo lähes samanverran painoin, ja tarkkoja kun ollaan niin kesä-loka +9kg.. nestettähän oli osa joka lähti heti dietin alussa pois..

 12. Vau!! Oon seurannu blogia ihan ekasta postauksesta alkaen ja oot kyllä HUIKEA!! Kaikin puolin, ei ainoastaan tuo upea kroppa :) iso tsemppi loppurutistukseen ja kisoihin!

 13. En IKINÄ pystyisi tuollaiseen suoritukseen – en ikinä siis nuorempanakaan olisi pystynyt. Eli siis kadehdin ennen kaikkea tuota tahdonvoimaa. Nyt viiskymppisenä toivo on mennyt jo monesta muustakin asiasta, mutta sitkutellaan normikuntoilulla :)
  Tyhmä kysymys (kun en tunne lajia) : miten paljon ja kuinka tämänhetkinen ruokavalio poikkeaa ns. normidieetistä (kun mainitsit, että kisojen jälkeen oletat painon nousevan n. 65 kiloon.
  Luin ja kommentoin blogiasi ensimmäisen kerran, vaikka kuviasi olen nähnyt Too big to be me -blogin yhteydessä. Ja tulin vilkaisemaan, kun Jonna -blogissa oli kiivasta keskustelua ulkonäkökysymyksistä ja siellä viitattiin blogiisi. Hyvältä näytät.
  Paljon onnea kisoihin!

 14. Moi! Siis vau mikä muutos! Olet upea!! Minulla olisi kahden lapsen äitinä kysymys. Treenaan 4-5 kertaa viikossa ja ihan kunnolla minulle tehdyn ohjelman mukaisesti. Tuloksia on alkanut näkymään mm.käsissä ja olen saanut ryhdikkyyttä kehoon, mutta ongelma on vatsa. Se ei tunnu häviävän ei sitten millään.. :( tämä asia stressaa..miten sinä upea kahden lapsen äiti olet saanut kapean vyötärön?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta