Miksi body fitness eikä bikini fitness?

 

Mun uusi aamupalasuosikki! Kylmäpuuro! Eli edellisenä iltana valmiiksi tehty puuro jonka otan aamulla jäälaapista ja syön rahkan ja lisukkeiden kanssa <3
Mun uusi aamupalasuosikki! Kylmäpuuro! Eli edellisenä iltana valmiiksi tehty puuro jonka otan aamulla jääkaapista ja syön rahkan ja lisukkeiden kanssa <3

 Mulle osui tänään kotipäivä, kun meidän Lily on tosi kipeä ja kovassa kuumeessa. Toinen on ihan reppana ja nukkuu vaan. Toivotaan pikaista paranemista äitin mussukalle.

Nyt kun oon kotona, Lily nukkuu ja oon aamun askarreet tehnyt, niin oli aikaa istua koneelle. Vastailin jopa juuri kymmeniin edellisien postausten kommenteihin. Ihanaa kun kommentoitte, mutta kamalaa kun mun vastaaminen kommenteihin jää aina roikkumaan…

Eilen sunnuntaina oli tasan 10 viikkoa huhtikuun 13 päivään. Mulla on takana jo huima määrä dieettiviikkoja, joten voin sanoa että viimeiset viikot pyörähti käyntiin nyt!

 

20140131_083504

 

Sit eräs kysymys sai mut pyörittelemään ajatusta siitä, miksi haluan kilpailla body fitnessissä? Miksi olen valinnut juuri kyseisen lajin, enkä esim bikini fitnesstä? 

Helppo vastata. Mä ihailen body fitness urheilijoita, lajia ja sitä lihaksikasta mutta naisellista vartaloa. Se vaan on ollut jo vuosien ajan tietoinen päätös. Sama kuin se että lasken laudalla, enkä suksilla ;)  No joo… Body fitness on kauneuskilpailu, jossa haetaan lihaksikasta, urheilullisen esteettistä naisfysiikkaa. Lihaserottuvuus on se josta pidän, ja lihaksikas nainen on se mistä pidän. Nyt dieetillä ollessa huomaan, kuinka alan entistä enemmän viihtymään kropassani, koska näen pikkuhiljaa työni tuloksia ja erottuvuuden vartalossani. Ja toki kropan on oltava sellainen missä viihtyy, sillä se on sun koti! 

 

Take-Care-Of-Your-Body

 

Mä ihailen kyllä myös monen bikini fitness urheilijan fysiikkaa ja vartaloa, Annalle terkkuja, mutta koen että se ei ole mun vartalon rakenteelle sopiva laji.  Bikini fitness urheilijalla ei saa olla likaa lihaserottuvuutta, mutta heilläkin pitää olla selkärankaa treenata kovaa ja kehon täytyy olla urheilullisen ja terveen näköinen. Se että olet laiha, kun bikinit ei purista mistään, ei todellakaan riitä!!! On totta että näytän joissakin uusissa kuvissa kovin pikkuiselta (kurjaa) nyt dieetin edetessä, varsinkin kun olette päässyt vertaamaan ja näkemään ne kamalat kuvat musta ennen muodon muutosta, mutta ne on vaan kuvia. En väitä että olisin mikään kovin suuri kokoinenkaan (harmi) mutta ehkä joskus tulevaisuudessa voin hyvin mielin pullistella samassa kuvassa vaikka Nicole Wilkinsin kanssa :) Siinä tavoitetta! Eli lisää vaan kovia treenivuosia tavoitteeksi! Onneks mä tykkään treenata! ;)

 

20140131_185231

 

Kello lähenee yhtätoista, eli on mun lounasaika! Jippii! Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

 

Sara

 

 

sara

7 vastausta artikkeliin “Miksi body fitness eikä bikini fitness?”

  1. Sama juttu, bf-kroppa miellyttää myös omaa silmää. Ihastuin lajiin vuosia sitten kun postiluukusta alkoi tipahdella miehen Body-lehti. Mutta vasta nyt olen alkanut uskoa, että itsekin en voisin saavuttaa. Miksi joskus pitää mennä niin pitkän kaavan kautta? ;) Jos joskus riittää voimia (ehkäpä jopa vasta kisojen jälkeen) niin olisi kiva nähdä jonkinlainen kooste sun ajatuksista vaikka edellisen vaikkapa 1,5 vuoden aikana. Sen verran (vähintään!!) on itsellä matkaa tuohon samaan. Miten pää on pysynyt muutoksissa mukana niin offilla kuin dieetilläkin. Kehon muutokset ovat menneet kuitenkin niin erilaisiin suuntiin viimeisen parin vuoden aikana. :)

  2. Montako dieettiviikkoa sulla on vielä jäljellä? Body Fitness on hieno laji, ja itsekin seuraan sitä suuremmalla mielenkiinnolla kuin Bikiniä, mitenkään Bikiniä kuitenkaan väheksymättä. Oma idolini on Larissa Reis, mutta ihan saa rauhassa unelmoida että koskaan siltä näyttäisi. Ei riitä itsekuri varmaan millään :D

    http://musclefetish.fitfashion.fi/

  3. Entä mikä on oleellinen ero treenissä siis bikinin ja bodyn välillä?..jos haaveena on biksuvartalo niin miten treenata ettei vahingossa ala muistuttaa bodytreenajaa ja toisinpäin:D Juu ymmärrän toki,että pitkäjänteistä puuhaa ja lihakset ei vahingossa pääse kasvamaan,mutta onko joku oleellinen ero treenissä?

    • Heippa. Jos niissä on jotain eroja, niin sitä pitää kysyä joltain joka osaa kertoa tarkemmin että mitä..minä en osaa sanoa. Molempia varten täytyy kuitenkin treenata todella kovaa, mutta toki esim bikini kilpailijat saattavat panostaa enemmän esim pepputreeniin ja body kilpailijat vaikka leveään selkään.

  4. Itse olen kanssa enemmän tykästynyt tuohon bodyfitness ulkomuotoon. Omaa silmää miellyttää juuri se lihaserottovuus lajissa, ja se, että niitä muotoja on kauniilla tavalla. Sie oot kyllä ihan uskomaton paketti! Siun ulkomuoto on kyllä just sellainen mitä itse pidän kauniina :) Tsemppiä diettiin ja tuleviin kisoihin, pie ajantasalla kaikki käänteet :) <3

    • Heippa ja kiitos kommentistasi :) ihanasti sanottu! ja juu pidän teidät ajantasalla, ja kerron jos jotain erikoista ilmenee :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta