Dieetti verottaa, opettaa ja palkitsee.

 

20140130_110810

 

Heippa te ihanat lukijat! En ole teitä unohtanut, vaikka blogin päivittelyä olenkin hieman laiminlyönyt. Pahoitteluni. Uusi tukka on saanut paljon positiivista palautetta. Kiitos kaikille. Itsekkin tykkään ja viihdyn polkkatukkaisena mainiosti. Dieetti etenee, ja niin myös ”Saraa koetellaan” ajanjakso.

Niin se vaan on, että tää dieetillä olo vie multa kyllä kaiken ylimääräisen ajan ja mehut. Ei paljon Go Sara Go -blogin päivitykset vilku etusivulla. Jos en ole töissä tai vietä laatuaikaa perheen kanssa, olen salilla tai lenkillä tai salilla tai lenkillä… Siihen kun päivärytmiin sit lisää vielä kaupassa käynnit, ruokien teon, kodin ylläpidon, kisavalmistelut (bikinit, värit, posetreenit..) niin kyllä on kalenteri tukossa. Vapaa-aika meneekin sit vaakatasossa peiton alla. Ja hajamielinen kun olen, niin muistuttakaa ihmeessä, jos tulee jotain mieleen, mitä mun pitäis hankkia tai tietää/tehdä nyt kisoja ajatellen.

 

Olen oppinut arvostamaan ruokaa. Kaikki maistuu niin taivaalliselta. Jaksaa taas olle hyvällä tuulella, kun on syönyt.
Olen oppinut arvostamaan ruokaa. Kaikki maistuu niin taivaalliselta.

 

20140129_132846
Musta on tullut kahvikissa :)

16 täyttä viikkoa dieettiä takana ja eilen tuntui ensimmäisen kerran erittäin haastavalta. Olin väsynyt enkä todellakaan ollut se penaalin terävin kynä. Energiatasot alkaa olee jo matalalla, niin huomaa miten hitaalla välil käyn. Vaikeuksia on ollut aikaisemmin, mutta niistä on selvitty ihan yksinkertaisin konstein. Eilistä en haluaisi kokea uudelleen, mutta sillä asenteella painetaan nyt seuraavat 10 viikkoa eteenpäin, että tuli mitä tuli, niin niistä selvitään.

Olen huomannut sen, että kun olen vaikeassa tilanteessa, niin ystävän pelkkä läsnäolo helpottaa. Ajatella miten suuri vaikutus ystävillä on. Se että saa nojata rakkaan ihmisen olkapäähän, itkeä tai vaikka vaan puhua puhelimessa tuntemuksista, helpottaa. Nyt moni saattaa ajatella että APUA, miks joku tekee mitään tollaista itselleen, jos se on noin rankkaa että pitkää itkua vääntää.. mutta siihen sanon, että vaikka ei dieetillä olisikaan, niin tulee sitä itkettyä silloinkin, eikä elämä dieetin ulkopuolellakaan aina ruusuilla tanssimista ole. Mä tykkään muutenkin haastaa itseäni ja on kiva nähdä mihin musta on! Olen vuosien varrella muuttunut paljon. Ennen jätin kaiken kesken, mitä ikinä aloitinkin…kuten treenaamisen. Nykyään tunnen olevani vahva luonne, enkä helpolla anna periksi. Vaikka tää on välillä ihan super syvältä, niin se tunne on onneks vain hetkellistä! Suurimman osan ajasta olen onnellinen, koska olen terve, voin hyvin ja olen elämäni kunnossa. Vuosien unelma on pian toteutumassa. Pääsen tavoitteeseeni, voitan itseni, astun kisalavalle. Uskon että kova työ palkitaan vielä.

 

PhotoGrid_1390920639237

 

Tilanne on nyt siis se, että tiimi löytyy, kisalisenssi on maksettu ja kisoihin on ilmoittauduttu. Kevät tulee hurjaa vauhtia, mutta olen valmis. Liput kevään Fitnessclassic -kilpailuihin on nyt siis myynnissä Lippupalvelussa, tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan! :)

PhotoGrid_1391065353524

 

 

sara

31 vastausta artikkeliin “Dieetti verottaa, opettaa ja palkitsee.”

 1. Joo huikeelta näyttää. :) Mä olen ainakin tulossa kannustamaan. :) Jaksaa jaksaa Sara, vaikkakin hammasta purren. Lopussa kiitos seisoo!

 2. Ihanaa kun olit taas kirjoitellut. Mä aina mangun että enempi enempi, mutta tajuan kyllä että nyt ei varmasti riitä aika ihan samoin kuin ennen, mutta hei, onneksi on Instagram! Sitä on helppo päivittää ja saa aina kivasti sun kuulumisia sitäkin kautta katseltua, että jos et jaksa bloggailla niin tiiviisti niin laita niitä juttuja sinne IG puolelle, se on mukavaa :)

  Ja sä oot niiiin kaponen nyt vyötäröstä että huh. Mini-Sara :)

  http://musclefetish.fitfashion.fi/

  • hihi, juu mä päivittelen aina kun saan itsestäni vähän enempi irti ja kun on aikaa ja jotain mistä kirjoittaa ;) ja kiva että seuraat instagrammista mua ;) hihi :) sitä on niin paljon kätevämpi päivitellä :)

 3. Jestas mikä mikrovyötärö sulla! Näytät tosi hyvältä, väsymys eikä tiukka dieetti näy kyllä iloisessa hymyssäsi yhtään! Keep up the spirit!
  Kyllä sä jaksat! Upea tunne tulee sitten jälkeenpäin kun tajuat, että sä teit sen, ylitit itsesi!
  Itse olen joskus nuorena harrastanut em-tasolla kilpaurheilua (toinen laji tosin) ja se matka kohti kisoja on rankka! Kaikki kulminoituu yhteen päivään, yleisö näkee vain pienen osan. Ei sitä kaikkea työtä, verta ja kyyneleitä joita esim. Edellinen vuosi on pitänyt sisällään. Mutta ne ovat niitä valintoja, joita jokainen huippu-urheilija joutuu matkallaan tekemään. Ja sellainen sinä todellakin olet, huippu-urheilija!

  • heippa. juu tuo vyötärö kapenee silmissä, itsekkin sen huomaan. ja ihan hyvä vissiin, kun bodyfitnessissä se on hyvä olla kapea.. selkä korostuu näin hyvin ;) hih.kiitos kommentistasi, ihana että joku ymmärtää :) kiitos! :)

 4. Hienoa työtä!tyhmääkin tyhmempi kysymys,mutta näytät nyt jo niin hoikalta,mikset kilpaile bikinissä? Mistä sen tietää ennen diettiä minkäkokonen on dietin jälkeen?..että sopiiko paremmin bodyyn vai biksuun?..

  • Koska harrastan body fitnesstä ja siksi haluan kilpailla body fitnessissä. mä en halua bikini kilpailijaksi, siinä syy. Pieni olen, tiedän sen, ja tavoitteena on jatkaa harrastusta jatkossakin, ja saada kropasta kookkaampi, mutta kuitenkin lajiin sopivan kokoinen.

  • Eikä bodyssä tarvitsekaan olla mikään mörssäri :) Pieni se olen minäkin (paitsi pituudelta :D), mutta lavalle kivutaan rinta rottingilla!

 5. Seuraan sua instassa enemmän niin en edes huomannut postausten hiipumista. Kolahti tuo asioiden jättäminen kesken ja itsensä haastaminen. Mulla on vähän samaa vikaa ja oikeasti tavoitteellisen treenaamisen alku on ollut haastavaa. Pitkä tie on edessä ja jää nähtäväksi mitä tapahtuu, mutta paljon täytyy tapahtua, että nyt luovuttaisin.

  Olet kyllä kertakaikkisen upeasti jaksanut!

  • heippa. juu hyvä että on tuo instagrammi ;) hihi. Älä luovuta, vaan jatka, tavoitteet silmissä kiiluen! ;) se motivoi! tsemppiä! :) kiitos kommentista! :)

 6. Huikeasti sun kunto mennyt eteenpäin! :) Etenkin nyt, kun blogin päivitystahti on hitaampi, sun kehitys shokeeraa joka kerta! :)

  Itselläni syksyn kisoihin oli myös 26 vk kestävä dieetti ja mullakin dieetin vaikein ajanjakso oli viikot 16-18. Silloin iski pahin väsymys, vaikka kaiken kaikkiaan dieettini sujui hyvin helposti ja mutkattomasti! Mutta jos sulla menee samaan tapaan kuin minulla, niin kohta fiilikset taas kääntyvät toiseen suuntaan :) Viimeiset 6 viikkoa menevät niin vauhdilla, ettei sitä edes huomaa!

  Tsemppiä!

  • heip! Kiva kuulla että muutoksen huomaa :) toivotaan että tää tästä! tosiaan välillä tuntuu että kaikki on niin vaikeaa. odotan dieetin jälkeistä aikaa, ja toivon että kaikki on sit taas hyvin :) kiitti tsempistä!

 7. Blogia ihan aikojen alusta asti seuranneena vaan vieläkin hämmästelen kokemaasi muutosta. :o Ihan mieletöntä! Työ tekijäänsä kiittää ja hienoa on ollut huomata, että pääsit/tulet pääsemään kirkkaasti siihen tavoitteeseen jonka silloin asetit. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta