Elämän ilot tapetilla

 

Taas on mennyt tovi viime kerrasta. Ei jotenkin oo tässä elämäntilanteessa kovin paljoa aikaa/voimia istua koneella ja kaiken lisäksi, ei oo kyl oikein mitään mistä kirjoittaa. Dieetti rullaa painollaan ja kevättä kohti mennään. Perus arkea elelen ja nautin jokaisesta päivästä sellaisena kuin se on…jne. Välillä on toki kiva hemmotella itseä oikein kunnolla ja eilen pääsin sitten kunnolla relaamaan, kun kävin kampaajalla hiusten pesussa (aaaaahhh niin rentouttavaa) ja leikkuussa ;)

Kirjoitin joskus kauan sitten siitä, minkälainen on mun tavoite vartalo ja miltä minä tulisin näyttämään joskus lavalla, jos itseni siihen kuntoon saan. Kerroin että haaveilen ihanasta pitkästä kiharasta tukasta ja keltaisista bikineistä.. noooh ne ajat on jo menneen talven lumia x 5 ja nyt on uudet tuulet ja lookit ;)

Päädyin siihen, että haluan näyttää mahdollisimman paljon Saralta, eli omalta itseltäni lavalla. Mulla on joskus ollut pidennytkset, mutta ne ei ollut mun juttu..eli omalla tukalla mennään, joka on nyt upouusi, ja tulee näyttämään keväällä kutakuinkin tältä:

20140116_110132

20140116_110149

20140116_110557

 

 

Tässä vielä kuva tukasta ennen taikuuksia!

20140116_094749

20140116_095851

 

Eli mun luottokampaaja Tanja Flowhairista hoiti taas homman kotiin! Tää on niin magee! Oon jo pitkään miettinyt että uskallanko leikata taas polkan ja nyt uskaltauduin! Ja luotin täysin Tanjan taitoihin, ni ei jännittänytkään yhtään! Tämä malli nähdään sit keväällä lavalla ;)

20140116_110740

Nyt taas te lukijat saatte  -15% alennuksen kampaamopalveluista Tanjalta Flow Hairissa. Puhelinnumero on kampaamoon on 09-645 600 tai ajan voi varata itse osoitteesta aika24.fi ja sieltä kampaamopalvelut ja Flow Hair. Kampaamo sijaitsee Helsingissä, Bulevardi 5.

Eli uusi vuosi ja uusi tukka! ;) Kertokaa Saralta terkkuja jos päätätte varailla aikaa.

 

Mä alan valmistautumaan salille menoon ja käpälätreeniin! Wish me luck! ;)

 

 

sara

28 vastausta artikkeliin “Elämän ilot tapetilla”

 1. Oih, ihan sikamakee tukka!
  Sopii sulle kuin piste i-n päälle, niin kaunis!
  Onko sulla paksu ja tuuhea tukka luonnostaan! Tämä näyttää niiiin hyvältä!
  Olen jo menossa sinne leikattavaksi!
  Terkuin Mertsi

 2. Toi malli käy sulle todella hyvin! Pitkätukkakuvissa näytät hieman väsyneeltä, mutta uudella tukalla on pilke palannut silmäkulmaan! Erotut varmasti eduksesi lavalla, eikä ainakaan oo kiharapilveä peittämässä työllä ja vaivalla treenattuja lihaksia :). Leikkuutin itse kans puolitoista viikkoa sitten lapaluitten alaosaan ulottuvan tukkani polkaksi, ja ae jos mikä oli paras teko tänä vuonna :D.

 3. Toi hiusmalli on todella hyvä, sopii sulle loistavasti. Oikein raikas, trendikäs ja sporttinen, kaikkea samaan aikaan :) Mä muuten rakastan kampaajilla tehtyä hiustenpesua, se on parasta mitä voi olla ja rukoilen aina mielessäni että älälopuälälopuälälopu, ja aina se loppuu liian ajoissa. Pitäis joskus tilata kampaajalla ihan vaan joku päänahan hieronta ja pesu 30min :D

  http://musclefetish.blogspot.fi/

  • Hei kiitti! :) mä kans voisin vaikka nukahtaa siihen hiustenpesupaikkaan, se on niiiin rentouttavaa!

 4. Voi, näytät tosi sporttiselta ja hehkuvalta! Itse olen sitä mieltä, että naisen niska on yksi kauneimmista paikoista, eikä sitä kannata peittää hiuksilla! No, en tiedä omasta niskastani, mutta mulla on siitähuolimatta ihan kynitty, lyhyt malli. Ja wau, miten paksut hiukset sulla onkaan. Mä uskon kans, että erotut eduksesi lavalla näissä hiuksissa!

 5. Upee tukka, sopii kyllä sulle todella hyvin! Tulee näyttämään hyvältä myös lavalla niiden muiden pitkien kiharapilvien keskellä. :) Tässähän tulee melkein ikävä omaa samanlaista polkkaa, kun nyt on taas pitkä tukka ollut pitkään. Lapset ja mies haluais, että leikkuutan tuollaisen polkan kuin sulla. :)
  Näytät kyllä todella hyvältä tällä hetkellä, kävin instassa katselemassa treenikuviasi. Wau, upeeta työtä!
  Ja Eveliina, mä tuun samaan 30min tukanpesujonoon! :)

 6. Ihan älyttömän hieno tukka sinulla! Sopii tosi hyvin :)
  Sen innoittamana halusin kokeilla jotain uutta ja varasin juuri ajan Tanjalle kuun loppuun kun olen Helsingissä käymässä :)

 7. Tosi kiva tukka! Sopii sulle hyvin, varmaan paremminkin kuin se pitkä kiharuus ;)
  Ja sun blogis on ihan mieletön, käyn joka päivä kattomassa onko jotain uutta tullut! Kirjottelutahti on vaan vähän uuvahtanut, enemmänkin lukisin sun juttujas! Tsemppiä diettiin ja koko kevääseen!

  • hei. juu aivan varmasti sopii ;) ja kiitti tsempistä ;) yritäin päivitellä aina kun vaan on aikaa ja en oo niiiin väsynyt ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta