Vuosi vaihtuu – dieetti jatkuu

 

PhotoGrid_1388263696138

 

 

Niin se vaan aika kuluu ja tänään on vuoden viimeinen päivä. Dieettiä jäljellä pyöreät 14viikkoa. Paljon hyvää ja yhtäpaljon huonoa on mahtunut kuluvaan vuoteen. Uskon että se kaikki huono ja epäonnistuminen mikä on tapahtunut, on vaan vahvistanut mua. Olin koko vuoden normaaliruokavaliolla, eli niin sanotusti offilla. Vaikka olin offilla, söin silti säännöllisesti ja hyviä ruokia. Maailma on valintoja täynnä, totesin tässä eräskin ilta kun tulin leffasta mc donaldsin kautta… kumpaakohan ylläolevista söin? :)

 

 

PhotoGrid_1388474109008

PhotoGrid_1388474120456

 

Halusin kuluneen vuoden aikana oppia syömään oikein. Tarkoitus oli tehdä dieetille täydellinen pohjatyö ja onnistuin. Ruokaa oli kuitenkin paljon, itseasiassa niin paljon kun napa veti. En juurikaan punninnut, mitä nyt silloin tällöin. Vatsa tottui hetkessä siihen minulle sopivaan määrään, eikä tarvinnut sen enempää ahmia. Ja kun ruokaa oli paljon, huomasi että voima salilla lisääntyi, joka käytettiin sit hyväksi tekemällä tosi kovia treenejä. Teen mä niitä kovia treenejä edelleen, mutta nyt painitaan ihan eri painoluokissa :) Nyt lokakuussa jäin sit elämäni ensimmäiselle kisadieetille, jonka pituus on 6kk. Puolet pian takana.

 

 PhotoGrid_1388401512143

IMG_20131230_140504

Leffassakin omat eväät mukava
Leffassakin omat eväät mukava

 

 

Katsotaanpa pieni kuvakatsaus vuodentakaiseen ja alkuvuoteen 2013. Koko vuosi on tullut siis treenattua aktiivisesti ja päämäärätietoisesti. Tavoitteet kirkkaana mielessä. Päätös kisaamaan lähtemisestä oli helppo. Tiesin, että se vaatisi suunnattoman omistautumisen lajille ja tavoitteellista treenaamista ja ruokailujen tarkkailuja, mutta olin valmis siihen. Täytyy myös kiittää kotiväkeä, joka on tehnyt tämän näin perheellisenä mahdolliseksi.

 

Matkalla Rukalle, päivittelin blogia mun upouudella läppärillä
30.12.12 matkalla Rukalle uudenvuoden viettoon, päivittelin blogia mun upouudella läppärillä

 

Kävin tasan vuosi sitten treenaamassa, ennen kuin aamulla starttasimme auton kohti Rukaa
Kävin treenaamassa, ennen kuin aamulla starttasimme auton kohti Rukaa

 

Tammikuun ensimmäisessä Ilona -liitteessä oli juttu minusta ja Annasta
Tammikuun ensimmäisessä Ilona -liitteessä oli juttu minusta ja Annasta

 

Anna ja Sara tammikuu 2013
Anna ja Sara tammikuu 2013

 

Pääsin seuraamaan läheltä, kuinka ihana Mari-Liisa valmistautui omiin ensimmäisiin kevään body fitness kisoihin ja söi ruokaa muovirasiasta. Juuri sitä mitä minä teen nyt :)
Pääsin seuraamaan läheltä, kuinka ihana Mari-Liisa valmistautui omiin ensimmäisiin kevään body fitness kisoihin ja söi ruokaa muovirasiasta. Juuri sitä mitä minä teen nyt :) Kuva tammikuu 2013

 

Mari-Liisa <3
Mari-Liisa <3

 

Tammikuussa 2013
Tammikuussa 2013

 

BrasilSulin kuvaukset Annan kanssa tammikuussa 2013
BrasilSulin kuvaukset Annan kanssa tammikuussa 2013

 

BrasilSul kuvaukset tammikuu 2013
BrasilSul kuvaukset tammikuu 2013

 

Hoploppi helmikuu 2013
Hoploppi helmikuu 2013

 

Helmikuu 2013
Helmikuu 2013

 

Hack painot helmikuussa 2013
Hack painot helmikuussa 2013

 

Bodypeukku hyville treeneille
Bodypeukku hyville treeneille

 

..ja toinenkin peukku ;)
..ja toinenkin peukku ;) maaliskuu 2013

 

 

..treenit koveni ja ruoka maistui ja tästä sitten lähdettiinkin valmistautumaan dieetille:

Syyskuu 2013
Syyskuu 2013

Lokakuu, dieetti alkoi

Lokakuu, dieetti alkoi
Lokakuu, dieetti alkoi

 

Haluan tässä postauksessa kiittää teitä mun blogin lukijoita. Tämä blogi on mulle omanlainen tapa käydä läpi kuluneita päivä ja treenejä, sekä seurata omaa kehitystä. Mua myös motivoi kovasti se, että te kommentoitte ja tykkäätte päivityksistä. Varsinkin huonoina päivinä niistä on suuri apu ja ilo. saraliimatta instagrammia on tullut päivitettyä edelleen useammin, joten sieltä löytää päivittäiset kuulumiset edelleen, ja ajantasalla. 

KIITOS! 

 

Olen myös ison kiitoksen velkaa mun perheelle ja ystäville. Tämä vuosi on ollut pitkä ja mulla on ollut mahtavat tukijoukot tukemassa ja kannustamassa tällä matkalla. Ystäviä ei koskaan voi olla liikaa, eikä niitä voi laittaa paremmus järjestykseen. Mun ystävillä on jokaisella paikka mun sydämessä ja jokaista arvostan. Toivon jokaisen tietävän sen <3 Olen erittäin kiitollinen kaikkien teidän avusta ja olkapäistä. Niihin kun on tullut nojailtua niin hyvinä kuin huonoina päivinä.

KIITOS!

 

Nina <3
Nina <3

 

Anna <3
Anna <3

 

Katarina <3
Katarina <3

 

 

Ja vielä erityisen suuri kiitos työnantajalleni, Kuntokeskus Sporttikujalle , valmentajalleni, sekä kaikille muille yhteityötä kanssani tehneille. Arvostan tukeanne kovasti ja toivon yhteistyömme jatkuvan tästä eteenpäinkin yhtä menestyksekkäästi. 

KIITOS!

  

 

 

PhotoGrid_1388472836644

 

Siltä näytti tämä vuosi. Paljon on vuosi antanut ja paljon olen oppinut. Olen oppinut mm. että ei kannata jättää läppäriä olohuoneen sohvalle, sillä meillä asuu pieni terroristi.. Lily 3v on rikkonut jo 3 läppäriä seisomalla niiden päällä!!! Argghh… Alku postauksessa näkyi hämärästi kuva mun edellisestä koneesta, jonka just vuosi sitten ostin. Vuoden se kesti, ennenkun Lily päätti pitää konetta tanssimattona :) Piti siis lähteä tietokone ostoksille, ja mukaan tarttui tämä ihana iMac, jolla juuri näpyttelen <3 On tätä kyllä hankala käyttää, kun oli vuosia käytettävissä windows. Tätäkin postausta aloin kirjoittamaan aamulla klo 9 ja nyt kello lähenee 14, eikä postaus sisällä edes kovin paljoa juttuja. Kuvien lataaminen ja uusien välilehtien ym juttujen löytäminen vie vaan aikansa :) Uutta pöytäkonetta lapsilla ei sit olekkaan lupa käyttää ja sen luulisi säästyvän tahmaisilta käden- ja jalanjäljiltä ;)

 

<3
<3

 

 

Nyt dieetillä ollessani, voin kyllä todeta että eipä paljon Joulut tai Uudenvuoden juhlat paina. Kun ei ole lunta, niin ei mulla kyllä ole yhtään fiilistä mistään juhlista. Ja sehän tarkoittaa sit että tääkin päivä tuntuu ihan normipäivältä, eli ei ole vaikeuksia ruokailujen suhteen.

 

Vuosi vaihtuu, ja alkaa vuosi 2014. Mun kisavuosi! Kisavuosi!!! Siitä vuodesta on haaveiltu ja sitä on suunniteltu. Välillä koko ajatus on tuntunut naurettavalta eikä toteutettavissa olevalta. Mutta onneks mulla ei ole tapana luovuttaa, vaan kaivan itseni syvimmästäkin suosta, jos jotain oikeasti haluan! Ensivuoden kisakunnon eteen on tehty töitä ja ajasta on nautittu. Aikaa on maailma pullollaan, sitä vain täytyy järjestää. Paljon on vielä tehtävää ja varmasti rankin vaihe dieetistä on vasta edessä päin. Jos minä olen nyt näin lähellä unelmaani, niin kyllä sinäkin pystyt! Kukatahansa pystyy! Jos vain oikeasti on valmis tekemään töitä ja haluaa tarpeeksi. Muistatteko kuka olin, kun aloitin bloggaamaan? Muistatteko mistä minä aloitin? 

 

 

PhotoGrid_1388097354673
Ennen ja nyt

 

PhotoGrid_1387654008667
Harjoitus bikinini Sahara Beauty

 

PhotoGrid_1387654964454
Harjoitus bikinit Sahara Beauty

 

PhotoGrid_1388480227315

 

 

Ihanaa parempaa vuotta 2014 ihan jokaiselle! Juhlikaa kohtuudella! Palataan asiaan ensivuonna ;)

 Tapanina_Näyttökuva 2013-12-26 kello 21.04.21

pus.

 

Sara

sara

24 vastausta artikkeliin “Vuosi vaihtuu – dieetti jatkuu”

 1. oih, olipas kiva postaus. Tätä lukiessani sain tsemppiä omaan tulevaan vuoteeni jossa tavoitteena lihaksikkaampi ja hoikempi kroppa. Nyt kuviasi katsellessa tajuan ettei se ehkä olekaan mahdoton tehtävä, koska nykynen ulkomuotoni muistuttaa aika likin sun alotusta. Tsemppiä jatkoon!

  • Moikka ja kiitos tsempistä! Kiva jos pystyn kirjoituksilla ja kuvilla motivoimaan! Uskot vaan itseesi niin mikätahansa on mahdollista <3 hyvää uutta vuotta sinulle! <3

 2. Ihanaa kun oot jaksanut jakaa päiviäsi ja kuviasi ahkerasti! Oot tosi inspiroiva tyyppi =) itsellä alkaa myös EKA kisavuosi (syksy) ja välillä tuntuu usko itseen katoavan kun ympärillä ei ole tarpeeksi usein ollut lajiin hurahtaneita ihmisiä niin kiitos kun jaat asiat niin avoimesti ,on helppo samaistua :-) oikein pirusti onnea kisoihin ja jaksamista treeneihin!! Ai nii ja unelmien täyttämää uutta vuotta! Tästä se lähtee;)

  • Kiitos kommentistasi :) ja kovasti tsemppiä myös sinun kisavuoteen. Ihanaa jos voit samaistua tilanteeseen ja näin myötäelämään. Vertaistukea ;) onnea sinnekkin ja ihanaa alkavaa vuotta! <3

 3. Saran urakkaa on ollut niin motivoivaa ja ihanaa seurata!!! Hienoa!! Edelleen oot kone! Ja mä oon niin kade noista sun handuista tytsy! ;)

 4. Ihana varsinkin toi viimeinen kuva! Ihan mahtavaa saada seurata kun tavottelet ja saavutat sun unelman! Ihan hirmunen tsemppi välitty myös tänne omaa ensi vuotta ajatellen :) ihanaa uutta vuotta 2014!<3

 5. Näytät ihan mahtavalta ja tuut niin loistamaan kisoissa! Sulla on upea asenne ja härkäinen mieli ;) Loistokasta uuttavuotta ja kiitos blogin ahkerasta päivittämisestä Sara!

  T: vakkarilukijasi :)

 6. Sara, ihana!

  Täällä yks ”hiljaisempi lukija” jonka on pakko nyt hihkasta jotakin! :)
  Oon pidempään jo lueskellu sun blogia (en tosin ihan alku ajoilta) ja muistan hyvin millasen armottoman buustauksen ja innostuksen sain heti sun jutuista. Kävin/käyn päivittäin kurkkimassa et joko olis taas tullu uutta päivitystä. Ja mikä parasta, sun blogista välittyy niin jotenki sellanen aito oikee elämä, eikä vaan pelkästää ”pullistelua ja poseraausta” (..hehhe ei sillä, saa niitäki olla ja kiva kattoaki kuhan on paljo muutaki sisältöä :p ).
  Ja juku, musta on niiin rohkeeta miten julkaset kuvia siitä miltä kroppa näytti aikasemmin. Esimerkiks nyt toi huima ero noissaki tän vuoden kesä-loka-joulu kuvissa. :) Ne tsemppaa ihan varmast meitä monia lukijoita! Ja itelle ainaki tulee fiilis että hei kyl täältäki sit kuoriutuu jotain parempaa ku pysyy selkäranka tiukkana. :p
  Mut tsemppiä diettiin ja onnea tulevaan vuoteen! Täällä mä seurailen ja ehkä välillä kehtaan jotaki höpöttää. :)

  Terveisin eräs joka myös tykkää ähistä ja puhista salilla.

  • Moi. On aina niin mahtavaa kuulla jos voin blogillani auttaa ja motivoida toisia. Kiva että löysit mut täältä ja seuraat kirjoituksiani. Kiitos paljon tsempistä ja kovasti voimia sun vuoteen ja treeneihin ♥

 7. Voih, miten miellyttävä blogi.
  Onkohan tämä niitä lahjoja uudelle vuodelle?
  Mukava kuitenkin löytää tämä nyt ja päästä seuraamaan matkaasi kisoihin.
  Itselläni on salaisena haavena se myös. Joskus. Kerran. Ja siksi blogisi tsemppasi jo ensi lukemalta ihan valtavasti.

  Ihanaa uutta vuotta, mennään kohti unelmia! eiks ni?

 8. Vastahan teillä oli Annan kanssa noi Brazil Sulin kuvaukset ja nyt siitä on jo vuosi! Hurjaa vauhtia aika menee eteenpäin.
  Upean työn oot tehnyt, sun olkapäät varsinkin on aivan mahtavat! Tsemppiä Sara loppudietille ja sitäkin enenmmän onnea ja tsemppiä ensimmäiseen kisakoitokseen. <3

  • Kiitti muru ♥ ja joo aika tosiaan menee hurjan nopee! :) minne aika katoaa? Lapsetkin on jo niin isoja! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta