Joulu meni jo..

 

Koristeltiin vähän pipareita
Koristeltiin vähän pipareita

Vadelma-valkosuklaa-pipari juustokakku
Vadelma-valkosuklaa-pipari juustokakku

 

..tai musta jotenki tuntuu, että koko Joulua ei ole tänä vuonna vielä ollutkaan. Mulla kun ei ollut mahdollisuutta nauttia jouluruoista ja täällä etelässä ei ole ollut yhtään lunta. Ne on kaksi asiaa joista joulu mielestäni rakentuu. Ihana jouluinen sää ja hyvä ruoka läheisten seurassa. 

 

PhotoGrid_1387969751026

 

Me oltiin eilen aattona mun siskon luona täällä helsingissä syömässä aaton joulu päivällinen ja vastaanotettiin joulupukki. Itselläni kulki mukana omat riisi-porkkana kana -sapuskat ja välipalat. Ja ai kamala sitä lasten lahjojen määrää taas, vaikka tänä vuonna sovittiin että mahdollisimman pienillä määrillä mennään. Noh, niinhän sitä sovitaan aina ;)

 

20131224_145223

 

 

Itse olin myös ollut yllättävän kiltti, kun pukki muisti monellakin erittäin toivotulla ja tarpeellisella paketilla. Kääröistä löytyi mm. aamulenkkien piristykseksi pikkuinen iPod soitin, jotta ei aamuisin tartte enää kirota kännykän radion pätkimistä ja huonoja biisivalintoja. Saan valita ihan omat treenibiisit! :) Sitten pukki toi vielä ihonhoitotuotteita, lahjakortin, elokuvia, ja lämmikettä, mm. uuden oranssin Betterin hupparin, treenivaatteita, villapaidan, säärystimet.. ym :) Meidän taloudessa on nykyään myös oma leuanvetotanko! ;)

 

20131224_201337

20131224_201039

 

Eilen oli salipäivä, mutta tänään pidän lepotauon. Jotenkin ihan yliluonnollinen olo, kun ei ole kiire minnekkään, eikä tartte oikeesti tehdä mitään. Voi vaan olla ja heittää aivot narikkaan.

Olen siis lomalla vielä ensivuoden puolelle asti, joten yritän ottaa vapaa-ajasta kaiken irti. En buukkaa kalenteria täyteen, joka saattaa olla hankalaa ;) Instagrammista voi seurata useammin päivittyvää profiiliani, saraliimatta

Ihanaa Joulupäivän jatkoa kaikille!

 

ps. dieetti etenee mukavasti, ja kuntotsekkaukseen pitäis mennä vielä tämän vuoden puolella :) Nyt menossa viikko 12.  Katsellaan sitten kuntotsekin miten jatkon kanssa ;)

 

sara

4 vastausta artikkeliin “Joulu meni jo..”

  1. Hei. Saanko tiedustella minkä kokoinen toi huppari on (helpottaisi oman tilauksen koko valintaa päättäessä)? Onko BB paidat reilua vai pientä kokoa? :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta