Kuka arvaa?

 

Arvuutusleikki:

Mikä se on; välillä naurattaa ja välillä itkettää. Välillä kaikki näyttää valoisalta ja seuraavalla sekunnilla kaikki onkin pimeää ja niin synkkää. Toisinaan sitä rakastaa ja toisinaan inhoaa! Sitten on hetkiä kun osaa olla ylpeä ja iloita – ja hetken päästä kaikki on turhaa ja ihan aivotonta!!! Joskus kokee onnistuneen ja toisinaan epäonnistuneen. Mikä se on?

 

Kuka arvaa?

Kuullostaako tutulta?

 

 

PhotoGrid_1387471723893

 

 

 

PhotoGrid_1387472265394

 

 

 

No oikein!

 

 

Se on tää dieetti! :)

 

Se on niin hassu. Ihmisen mieliala. Wikipediasta lainattua: Mieliala on tunnetila. Normaaliin mielialan vaihteluun kuuluvat iloisuus, hilpeys, aurinkoisuus, tyytyväisyys yhtä yleisesti kuin apeus, alakuloisuus, masentuneisuus ja toivottomuus. Normaalisti tunnetilojen vaihtelu on ominaista tasapainoiselle tunne-elämälle.

Kumma miten mieliala vaihtelee nyt näin dieetillä ollessa ja vieläpä todella usein ja aina radikaalisti. Kuten kirjoitin, niin välillä oikeasti on hetkiä, että katson itseäni esim peilistä ja huokaan miten kaikki näyttää tilanteeseen nähden hyvältä..ja sit taas hetken kuluttua saman peilin kohdalla yht’äkkiä tuntuukin että ei tästä tuu mitään..mikään ei ookkaan kunnossa :) Sen kanssa on vaan pystyttävä elämään nyt tää pieni hetki mun elämästä. Enköhän mä siihen pysty ;)

 

Hermoja lepuuttamassa Ikeassa. Yksin! :)
Hermoja lepuuttamassa Ikeassa. Yksin! :)

 

Ehdottomasti paras hoitokeino p***aan mielialaan on ruoka! Eli kyllä se huono mieli paranee, viimeistään aina joka kolmas tunti, kun pääsee syömään ;) Myös ymmärtävät ystävät, sekä perhe on tärkeä ja lohtua tuova voimavara mulle. Kiitos kaikille <3

20131216_143341

20131219_175441

 

Eipä tässä nyt sit muuta. Tällä hetkellä mun mieli on hyvä. Rauhallinen ja onnellinen. Vähän väsyttää, mutta siihen helpottaa ajatus siitä, että vielä on päivän viimeinen ateria syömättä ja se odottaa mua jääkaapissa! :) On tää jännää aikaa mun elämässä ja haluan nauttia jokaisesta hetkestä, vaikka välillä onkin raskaampaa. Ehkäpä opin tämän ”matkan” aikana jotain uutta itsestäni ;)

Mulla on huominen vielä töitä, ja sitten alkaakin 2 viikon joululoma! Ansaittu loma!

Ihanaa torstai illan jatkoa kaikille!

 

 

Sara

 

sara

10 vastausta artikkeliin “Kuka arvaa?”

 1. Tosi hyvältä näyttää Sara! Itse en oo ikinä ollut kisadieetillä, mutta jonkinlaisella dieetillä nyt kuitenkin ja välillä on kyllä hankaliakin hetkiä, mutta aina pitää miettiä, että mitä siellä maalissa tai edes lähempänä maalia häämöttää! Eli ei anna periksi vaikka välillä sitä haluiskin :) Elämässä pitää voittaa itsensä ja sä oot kyllä hienosti sitä tekemässä! Tsemppiä dieetin loppuun ja ihanaa joulua!

 2. Useammalta dieetiltä tuo on niin tuttua. Hyvä, ei hyvä, hyvä, kauhea, loistava, kauhea. Ja mukamas joka kerta näyttää ihan erilaiselta kun katsoo peiliin. Ihme homma. Pitää vaan antaa niiden ajatusten tulla ja mennä ja sitten tarttua niihin positiivisiin asioihin. Loppujen lopuksi yleensä löytyy enemmän ilonaiheita kuin epätoivoa :) Ainakin näin yritän tässä dieetin vaiheessa itselleni todistella ;)

  • heippa. ihan totta. mulla dieettiä menossa viikko 12 ja ihan oikeesti, on tää ollut enemmän kivaa ku kamalaa. iloa on päivittäin :) upeaa!

 3. Kiitos mukavasta blogista, olen reilun kuukauden ajan pitänyt ruokavaliotani puhtaana. Välillä on tehnyt mieli sortua kaikenmaailman herkkuihin. Luen iltaisin blogeja ja en nyt muista mikä blogisi postaus sai minut kääntymään takaisin kun olin suunnitellut juovani kaakaota. (olen ollut pahasti kaakaosta riippuvainen ja ennen juonut päivittään kaakaota) Kiitos tästä ja jatkan tulevaisuudessakin blogisi lukemista ;)

 4. Tää ei nyt kyllä liity tähän mitenkään, mutta kyselisin, että saako Hevi-pipoja vielä tilattua kympillä tekijältä? :) Tsemppiä ja hyvää Joulua!

 5. Moi Sara!

  Sun blogias on tosi mukava lukea ja kiitos kun kirjoitat usein! :) Haluaisin kysyä että teetkö treeniohjelmia?

  • Moi! Mukavaa että viihdyt blogissani! Olen töissä salilla, ja teen meidän salin asiakkaille kuntosaliohjelmia. laita mulle vaikka s-postia, jos on jotain lisää kysyttävää, [email protected] :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta