Tiedossa erilainen Joulu

 

20131208_090914

 

Tämä aamu alkoi aikaisella aamulenkillä. Lenkillä kuuntelen aina musiikkia ja tänään oli vuorossa Iskelmä Radion JouluRadio! <3 Tykkään Joulusta. Tykkään järjestää juhlia ja laittaa ruokia, mutta tämä joulu tulee olemaan varsin erilainen kuin edelliset, sillä en itse voi syödä kaikkia tavalliseen tapaani syömiäni jouluruokia. Toki meillä paistetaan kinkku ja tehdään lasten kanssa pipareita ja torttuja, mutta siihen se taitaa jäädäkkin. Tavallisesti olen tehnyt kaiken ja vielä enemmänkin. Varsinkin leivonta rintamalla. On kokeiltu kaiken maailman glögijuustokakkuja ja suklaa pipari mousseja. Myös erilaiset pullat ja pitkot on hoitunut käden käänteessä, mutta tänä jouluna tosiaan ajattelin säästellä itseäni, ja olla tekemättä kaikkea tuota. Vaikka mukavaa se onkin :) Oman riisipuuron teen ja muulle perheelle tietty myös. Joulu on mulle rauhan ja hiljentymisen aikaa. Ihanat joululaulut muistuttavat lapsuudesta ja onnellisista elämänvaiheista. Täällä eteläsuomessa ei ole vielä kunnolla lunta ja sitä kaipaan jo paljon. Laitoin kotona viime viikolla vähän joulua esille. Kuusellekkin on jo paikka katsottuna, nyt siinä pönöttää tuo viherkasvi :)

20131201_175604

20131201_175943

 

20131207_092305

 

Olin eilen täällä helsingissä järjestetyllä body fitness leirillä, jonka pitivät Jaana Kotkansalo ja Katarina Tunturi. Leirille oli ilmoittautunut yli 20 tyttöä. Mukavaa kun meitä oli paikalla niin iso joukko. Osa oli jo kisannut ennen ja osalla oli kisasuunnitelmat alkutekijöissä. Oli mukava tutustua uusiin ihmisiin, ja saada vähän uutta palautetta mun fysiikasta ja rakenteesta. Eniten odotin Jaanan tapaamista, kun Katan palaute on jo ihan tuttua ;) Vaihdettiin myös muutaman tytön kanssa numeroita, jotta voidaan sopia kimppa treeneistä. Mukavaa saada uusia ystäviä lajin parista.

Päivä oli mukava. Aluksi kaikki esittelivät itsensä. Kerrottiin mistä päin ollaan ja paljonko treenivuosia takana jne.. Sen jälkeen treenattiin pari tuntia salilla, jonka jälkeen oli ruokatauko. Kaikilla oli omat eväät muovikipoissa ja pussukoissa. Ruokailun jälkeen keskityttiin poseeraamiseen ja t-kävelyyn. Huomasi heti jos joku oli jo kisannut, kun kävely oli niin luontevaa ja tuttua. Oli kiva päästä esittämään oma kävely niinkin monelle silmäparille :)

20131207_120217

20131207_125205

20131207_135417

kuva

 

Lopuksi saimme kotiin viemiseksi Mass -tuotteita, ja poseerattiin koko jengi yhdessä.

Tänään kävin aamulenkin lisäksi salilla, ja vuorossa oli ohjattu rinta-käsi treeni. Pikkasen taas sai käpälät kyytiä ja tuntuu et ne ois vieläkin pumpissa. Nyt iltapäivällä on ollu pikkasen sellainen olo, että oon tulossa kipeäksi, vai johtuisko se vaan tosta pikku pakkasesta. Nenä vuotaa ja kurkkuun pistää. Toivotaan parasta, sillä en ole nyt yhtään sillä tuulella että ehtisin sairastelemaan! :)

 

Eilen oli Espoon Barona areenalla Young lions boxing night, eli ammattinyrkkeilyilta. Ystäväni, meidän salin kasvatti Niklas oli jälleen ottelemassa. Vuorossa oli Niklaksen toinen ammattilaisottelu. Ottelu meni hyvin, ja Niku voitti teknisellä tyrmäyksellä vastustajansa! JES! Täällä Sporttikujalla taotaan vaan mestareita ;)

PhotoGrid_1386521836568 PhotoGrid_1386521878756 PhotoGrid_1386522010670

ONNEA NIKLAS! :)

Joko kaikki on juhlinut pikkujouluja tänä vuonna? Vai vieläkö olisi juhlittavaa jäljellä? Entä minkälaiset joulut on teille tiedossa? Onko muita dieettiläisiä jotka joutuu kieltäytymään jouluherkuista? :)

 

<3 Sara

 

sara

14 vastausta artikkeliin “Tiedossa erilainen Joulu”

 1. Moi! Sun blogia on tosi kiva lukea, mukavan positiivinen fiilis ;) Itse olen kanssa dietillä kevään junnu- sm kisoja varten, joten joulu tulee täälläkin menemään omalla ruokavaliolla :) Oon niin kateellinen, kun eteläsuomessa voi tehdä aamuaerobiset vielä ulkona, se on niin paljon hauskempaa, kun mun ”uuden parhaan kaverin” kettler the kuntopyörän kanssa :D meillä Muoniossa on pakkasta -36 astetta, joten eipä ole asiaa ulos aerobiselle :/ Jaanan leirit on kyllä tosi hyviä (Jaana on mun valmentaja), onneksi Jaana asuu pohjosessa ja pitää leirejä meille pohjosentytöille :) Muita leirejä täällä ei ole näkynyt :( Ehkä Katarina puolestaan vierailee joku kerta vaikka Olussa :) Tsemppiä dietille!

  • Apua mitkä pakkaset siellä!!! :) En ihan noin kovia pakkasia tänne kaipaa mutta lunta kyllä ;) sitä jos voisit vähän lähettää :) kyllä noita leirejä vielä tulee, ainankin kisoihin valmistava tulee. Kovasti tsemppiä jatkoon sinulle ja ihanaa joulun aikaa ♥

 2. Moi Sara! Olin kanssa tuolla Body fitness leirillä :) Oli antoisa päivä. Oon seurannu sun blogia huhtikuusta ja olit todella mahtavassa kunnossa nyt kun näin ”livenä” :) :D Piti tulla höpisee sun kanssa mutta se jäi.. Tsemppiä jatkoon ja saanko ”pöllästä” ton yhteiskuvan itelleni? :) Carita

  • Moikka. Kiitos kivasta viestistä! :) Kiva että olit leirillä ja tykkäsit. Aika meni jotenki tosi nopeasti, en mäkään ehtinyt juttelee kaikille kenelle olisin halunnu :) Joo ota ihmeessä toi kuva jos haluat ;) tsemppiä jatkoon! ;)

 3. Täälläkin ollaan jouluna dieetillä, eli kohtalontovereita :) Tosin, en ole ikinä ollut mikään kova jouluruoka -fani niin ei sinänsä haittaa menoa yhtään! Ehkä pari suklaata olisi maistunut, mutta onneksi ne ei häviä maailmasta mihinkään ;)

  Tsemppiä Sara!

 4. kaks joulujuhlaa jo ollu syömättä ja juomatta, kattonu vaa ku muut on syöny jouluruokia ja kakkuja ja ite istunut siinä ja juonut vettä :D ei se oo edes ollu vaikeeta ku on se goal päässä :D oot iso inspiraatio! :)

 5. Hienoa tyota Sara! Selka/hartia/olkapaat linjasi on mahtava! Erotut koko porukan kuvassa todella eduksesi! Hienoa ja paamaaratietoista tyota!

  • Moi. Kiitos viestistäsi, ihanasti sanottu. Vielä on töitä tehtävä ja kovasti, mutta päämäärätietoisesti ;)

 6. Hei Sara!

  Kiitos kiinnostavasta ja inspiroivasta blogista, on ollut ilo seurata treenaamistasi! Hyvään kuntoon oot kyllä itsesi jo saanut, joten keväällä oot varmasti huipputikissä :)
  Tsemppiä dieettiin, ei kyllä käy kateeksi, itse kun olen äärimmäisen kova joulu(ruoka)ihminen ;) Onneksi joulu on kuitenkin juuri rauhoittumisen ja hiljentymisen juhla, eikä joulutunnelman saavuttamiseen, lepoon ja rakkaiden kanssa yhdessäoloon herkkuja tarvita. :)

  Oikein hyvää jatkoa ja rauhallista joulunaikaa sulle!

 7. Saako udella kuinka monena päivänä sulla on ohjelmassa aerobista? Teetkö pelkästään aamulenkkejä? Kävellen, juosten, crosstrainerilla vai miten?

  • saa udella :) teen aamuaerobisen nykyään 4 kertaa viikossa, osa tasasykkeistä ja osa intervalleina :) ja ulkona tai crosstrainerilla ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta