Viikko 9

 

20131203_215518

 

Joulukuun puolella ollaan! Kohta vaihtuu vuosikin! Kyllä tää sittenkin taitaa onnistua!

Ennen dieettiä saatoin välillä miettiä, että onko musta tähän? Entinen jojo-laihduttaja. Ihminen joka on perso kaiken maailman herkuille pizzasta-pullaan ja kakun paloista-sipseihin! Pystynkö saamaan kroppani nyt tulevan 6kk aikana elämäni kuntoon! Saanko iänikuisesti vartaloani lämmittäneet rasvat pois?

Kun takana on jo 9 viikkoa dieettiä, niin saatan melkein huokaista. Vaikka vielä on pitkälti yli puolet dieetistä jäljellä, niin nyt alkaa olemaan kovempi usko itseeni ja siihen että saan tän homman vietyy kunnialla loppuun asti ja hyvillä mielin. Mikään ei ole ollut vielä ylitsepääsemättömän vaikeaa. Kaikki on sujunut hienosti omalla painollaan. Ruokaa on edelleen erittäin mukavasti, joten jaksaa myös treenata. Päivä päivältä tunnen itseni voittajaksi, kun olen päässyt näinkin pitkälle, sillä jo NYT olen elämäni parhaimmassa kunnossa! Vielä pari vuotta sitten salilla poseerasi täysin eri Sara. Tärkeintä on uskoa itseensä ja siihen mitä tekee. Tuntui että jossain vaiheessa se oli multa kadoksissa. Usko. Mutta nyt se on palannut! Ihanaa!

No pain – no gain ;)

 

PhotoGrid_1386165357736

sara

16 vastausta artikkeliin “Viikko 9”

 1. Aivan mahtavaa Sara!!! Oot jo nyt niin hemmetin hyvässä kunnossa! On kyllä niin mahtavaa seurata tätä sun projektia,motivoi todella paljon itteekin :) Ei voi mitenkään kuvailla ja ilmasta miten oon ilonen sun puolesta,mutta niin se vaan on ;) Kaikkea hyvää sulle nyt ja jatkossa,oot mahtava likka! ;)

  • Voi kiitos kovasti <3 ihana kommentti ja ilahdutti kovasti :) itse olet mahtava kun tälläsiä kirjoittelet ;)

 2. Moikka,
  Mukavasti on edennyt sun projektisi kohti kovaa kisakuntoa. Haluaisin kysyä sinulta yhdestä ruoka-aineesta, josta olen lukenut peräjälkeen kirjoituksista. Nimittäin bataatista, mikä siinä on se miksi se on niin hyvä juures ja kenties parempaa kuin peruna? :)
  Tsemppiä treeneihin ;)

  • Kiitos tsempistä! :) tohon bataatti asiaan en osaa sanoa, en ole paras kertomaan :) itse en ole myöskään kova bataatin käyttäjä, enempi menee perunaa ;)

 3. Heippa!

  Yllättävää, että kerrot uskon omaan pärjäämiseesi olleen kadoksissa. Tähän asti blogissaai on ollut lähinnä hehkutusta siitä kuinka kaikki on kivaa ja helppoa ja happy, happy, joy, joy… Miksi et koskaan kerro mistään hankaluuksista kun niitä väistämättä tässä touhussa kaikilla on? Käy vähän yksipuoliseksi jatkuva (teeskennelty?) hehkutus.

  Ps. Se on erilainen, ei erinlainen ;)

  • Moikka. Justhan kerroin ;) Ja tää kun on hyvänmielen blogi, niin en jokaista epäonnistumisen tunnetta haluakkaan tänne purkaa. Välillä kerron olevani väsynyt ja kiireinen, hankaluuksia nämäkin. Ja nyt kun kerroin siitä asiasta jota olet ilmeisesti kaivannut, niin sit heti blogi on yksipuolinen? Ja kirjoitan usein blogia silloin kun olen happy happy ;) surullisena mulla on muuta tekemistä :)
   Lue jos tykkäät ;)

   Ps. Se on blogissasi, ei blogissaai ja sanan KUN eteen tulee pilkku ;)

 4. Upea olet ja mahtavaa päästä seuraamaan matkaasi kohti kevään lavoja! Jo nyt näyttää siltä että superhieno paketti sieltä kuoriutuu! Tsemppiä hurjasti ja hengessä ollaan mukana :)

 5. Oh my God!noi sun posket,nyt jo hävinneet ja lommoilla,mitähän ne on kun koko dieetti takana? :O näyttäs käsivarretkin kutistuneen(mistä ei tietty toivois kutistuvan) ei siis pelkoo ettet tiivistyisi

 6. Sun matkaa on ollut tosi kiinnostava seurata, huikea muutos! Näyttää tosi hyvältä :)

  Sellainen kysymys tuli mieleen, että mitä luulet miten sulle käy sen suhteen että mihin kuntoon haluat ikäänkuin palata kisojen jälkeen? Mikä on sun omaan silmään optimaalinen tilanne hyvinvoinnin tai esim. visuaalisuuden näkökulmasta? Tää tuli mieleen siksi, että itse pidän tuota nykukuntoasi täydellisenä ja tavoittelen itse tuollasta (en ole kilpailija). Usein kisaajille härmätyy ikäänkuin se ”normaali” kun kerran päästään lava-kuntoon. Miten olet itse asiaa hahmottanut?

  • Moi. Olen tällähetkellä sellaisessa kunnossa jossa toivon voivani olla sit taas jossain vaiheessa kisojen jälkeen. Siihenkin painoon on palattava pikkuhiljaa eikä rytinällä. Haluan tulevaisuudessa olla kuitenkin isompi/lihaksikkaampi, enkä edes haaveile jääväni ikuiseen kisakuntoon :) kisapainoon sellainen plus 7-10kg on mun mielestä ihan sopiva off paino mulle ;)

  • Kuulostaa tosi fiksulta. Onko siis niin että sulla on tosiaan vielä lavalle n. 7-10 kg matkaa?

   Tsemppiä matkaan! Oot mun esikuva siitä miten oikeasti keho muuttuu kun siihen rakennetaan oikeaoppisesti lihasta.

 7. Tiedätkö mistä tuollasia kaulakoruja saa minunkin ehkä tekis mieli hommata itelleni vastaava :) ja sulla on ihana blogi.. jotenki aito kaikkineen vastoinkäymisin ja iloisin asioin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta