Pysähdy, hengitä ja nauti hetki elämästä

 

PhotoGrid_1385457330453

Kehonhuollosta on kirjoitettu lähiaikoina paljon ja myöskin meillä FitFashionilla. Pelkkä kotona rullailu ei riitä. Kaikkihan tietää, että kun urheilee, keho joutuu koetukselle päivittäin, ja tarvitsee huoltoa siinä missä esim autotkin. Erittäin tylsä vertauskuva, mutta totta.

 

logoMulla oli muutamia kuukausia taaksepäin inhottavaa ponnistuspäänsärkyä, jotka lähti ammattilaisen hoidolla pois. Kävin säännöllisesti hoitamassa paikat kuntoon kiropraktikolla ja kipuilu ja särky hävisi kokonaan. No nyt kiireiltäni olen skipannut muutaman hoitokerran ja hälytyskellot alkoivat soimaan, kun leuanvedoissa päätä alkoi hieman jomottamaan. Onnekseni tunnen erään todella pätevän kiropraktikon, jolta sain miltein heti soitettuani ajan. Tänään sit kävin laittamassa taas mestat ojennukseen ja voi miten mieli on taas virkeä ;)

IMG_20131128_135819

 

Mulla kun oli tänään treenistä lepopäivä ja iltavuoro töissä, niin mun aamu oli sit ihan buukattu kaikille juokseville asioille. Kiropraktikon lisäksi kävin toistamiseen lymfassa Hoitola Onnissa. Jälleen niin rentouttava ja mukava kokemus. Mitä nyt pikkasen sisäreidet ja pakarat mustelmilla, mutta eipä se menoa haittaa ;)

stones

 

Lymfa on hoito, joka poistaa turvotusta avaamalla imusuonistoa. Sopii mm. laihduttajille, lihassärkyyn, stressin lievittämiseen, migreeniin ja iho-ongelmiin. Lymfahoito vaikuttaa imunestekierron lisäksi verenkiertoon, elimistön puolustusjärjestelmään, sileään lihaksistoon sekä autonomiseen hermostoon (suoliston toiminta, ruuansulatus, seksuaalitoiminnot, rentoutuminen).

Noin 45 minuutin mittaisen käsittelyn aikana käydään läpi koko kehon pinnallinen lymfajärjestelmä. Hoito aktivoi immunologisia prosesseja kehossa ja lisää vastustuskykyä. Lymfahoitoja tehdään tarpeen mukaan, kokovartalolle, jaloille tai kasvoille. Aineenvaihdunnan paranemisen myötä myös virtsaamisen tarve lisääntyy. Jotta kuona-aineiden poistuminen olisi mahdollisimman tehokasta, suositellaan hoitojakson yhteydessä nauttimaan runsaasti vettä. Arvatkaapas kuka on käynyt tänään vartin välein vessassa ;) heh. Vielä kun saisin säännölliseksi ton hieronnassa käymisen, niin olis jees.

IMG_20131128_094137

PhotoGrid_1385625728341

 

 Lymfahoidon ja kiropraktikolla käynnin lisäksi olen tänään ehtinyt tapaamaan muutaman asiakkaan, käynyt jälleen tukussa hamstraamassa kanaa pakkaseen ja ollut töissä.

Viikonloppuna on tiedossa mukavaa pikkujoulutoimintaa vierumäellä, jossa meillä on ihan parhaalla tyttöporukalla kokoontuminen ja varattuna mökki koko viikonlopuksi. Varattiin myös ravintolasta pöytä lauantai illaksi. Otin yhteyttä kyseiseen raflaa ja kyselin olisiko mahdollista tilata oma ateriani ns. ”mittatilauksena” :) Jes ja se onnistuu! Saan mun kana-riisi-kasvis annoksen, ja kaikki tarkkaan punnittuna! Ei tartte syödä kivassa ravintolassa kynsiä sillä aikaa kun toiset nauttii buffasta ;) Ihana huippua! Tulossa loistavat pikkujoulut!

 

Loppuun vielä Gazozilta ilmoitusasia kaikille meille hyvien urheiluvaatteiden suurkuluttajille:

gazozfdesignedinFinland

Mä tiedänkin mistä ostan joululahjat mun lähipiirille. Pehmeitä paketteja luvassa ;)

Mukavaa pikkujoulu viikonloppua myös muille! <3

 

 

 

sara

12 vastausta artikkeliin “Pysähdy, hengitä ja nauti hetki elämästä”

  1. Moi Sara! Joka kerta täällä käydessäni saan susta ammennettua positiivista energiaa ja tsemppiä jatkaa omaa tietä treenien parissa. Silloin puolitoista vuotta sitten aloin seurata sun taivalta ja samoihin aikoihin tein samankaltaisen elämänmuutoksen, ja musta on hienoa, että koko tän taipaleen ajan oot tuonut esiin tasapuolisesti paitsi onnistumisia, myös niitä haastavia hetkiä, joita iso muutos tietysti tuo tullessaan. Jäin roikkumaan mukaan tuolloin, koska olit rouhea tyyppi, ja samaa tinkimätöntä asennetta löytyy edelleen, ellei enemmänkin kuin alussa. Oon niin iloinen, että oot päässyt noin mahtavaan kuntoon ja jalatkin näyttää pysyneen maassa kaiken pyörityksen keskellä. Hyvä kuulla, että pelkän fitnessin lisäksi täällä näkyy jatkossakin myös kokonaisvaltaisempaa menoa ja yleistä hyvinvointiasiaa, koska kaikki vaikuttaa kaikkeen ja yksipuoliselle tielle on niin helppo eksyä.

    Kiitos siis blogistasi & inspiraatiosta, kun mulla alkaa tahti hyytyä niin haen voimaa täältä. Tsemppiä messiin jatkossakin, tietä kohti kisoja seurataan täällä päässä innolla! :)

    • Heippa. Kiva että viihdyt blogissani ja mukava kuulla jos blogista saa tsemppiä omiin teeeneihin ;) ihana että kävit kommentoimassa ♥

  2. Pakko yhtyä edellisiin hehkuttajiin. Sä näytät Sara niiiin hyvälle. Voi että odotan sitä päivää kun nään sut säteilemässä lavalla :) Tuut olemaan huikea paketti, olet sitä jo nyt nimittäin ;) <3

  3. Pakko tulla ilmoittamaan, että näin susta viime yönä unta! Nähtiin täällä joensuun Prismassa ja kävästiin kahvilla. Sulla oli omat eväät mukana, olit unessakin dietillä ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta