Body Fitness -leiri 7.12.2013

 

Taas on viikko vierähtänyt, joka tarkoittaa sitä että kevät on entistä lähempänä. Huomenna alkaa kahdeksas viikko dieettiä. Piti ihan laskea noi viikot, kun tuntuu että takana on vasta muutama viikko ja oikeasti on jo pari kuukautta takana! Tällä viikolla on treenattu ihan normaaliin tapaan ja sekä poseeraamista ja kävelyä joka mahdollisessa välissä, missä vaan ehtii työntää korkkarit jalkaan. Ne tyylii kulkee mulla kokoajan mukana ;)

Joku on saattanutkin huomata, että helsingissä pidetään lauantaina 7.12 Body Fitness -leiri. Leirin järjestävät yhdessä Jaana Kotkansalo ja Katarina Tunturi. Päivä alkaa treeniharjoittelulla salilla, jonka jälkeen asentoharjoitukset ja T-kävely. Lisäksi käydään teoriassa läpi kilpailutilannetta. Sisältöön kuuluvat kaikki ne asiat, joilla voidaan vaikuttaa omaan kisasuoritukseen. Paikan päällä saa myös arviota omasta fysiikastaan, jos miettii, olisiko itsellä mahdollisuutta kilpailla fitness lajeissa. Tapahtumaan mahtuu rajallinen määrä halukkaita, joten mikäli kiinnostaa, niin käykää pian ilmoittautumassa. Lisäinfoa löytyy mm. Body-lehden nettisivulta. Itse kävin ilmoittautumassa leirille perjantaina. Jes!

Vaikka olen harjoitellut poseeraamista nyt viimeisen vuoden ajan suht aktiivisesti, on väenpaljouden edessä esiintyminen täysin erinlaista kuin: yksin, valmentajalle tai kaverille. Keväällä Kulttuuritalolla taitaa olla kuitenkin ”muutama” silmäpari katsomassa kisoja, joten uskon että tämä leiri on mulle just nappi harjoite. Poseeraamiseen kuuluu anatomisien asentojen lisäksi paljon asioita joihin pitää muistaa kiinnittää huomiota. Täytyy muistaa hymyillä, ja olla ryhdikäs ja samalla rento, näyttää kaikille että viihtyy lavalla ja tehdä esiintymisestä oman itsensä näköinen jne.. Harjoitus tekee mestarin ;)

tumblr_mtlf3p9Frd1rw8opro1_1280

 

Huomenna alkaa taas uusi viikko ja uudet kujeet.. no ei nyt niin uudet :) Samaa kaavaa se on noudatettava, niin pääsee helpoimmalla. Eväät kulkee mukana missä tahansa, ja ruoka syödään tiettyyn aikaan ja treenit tehdään tiettyyn aikaan. Tällä viikolla kävin mun äidin ja siskon kanssa teatterissa, ja kesken esityksen kaivoin laukusta rahkan, lusikan ja omenalohkot :) ja söin studio pasilassa näytöksen aikana mun eväät :) Ei se katso aikaa eikä paikkaa ;)

PhotoGrid_1385061456910

 

Ihanaa sunnuntai illan jatkoa juuri SINULLE! <3

 

Sara

sara

2 vastausta artikkeliin “Body Fitness -leiri 7.12.2013”

  1. Aivan upea toi sun teatterimekko! Mulla ei olis pokkaa laittaa noin lyhyttä ilman leggareita, onneksi sulla on. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta