Urheilija juhlahumussa

 

Tuntuu että mulla on ollu nyt dieetti aikana juhlia enemmän kun ennen dieettiä :) Viime viikonloppuna oli kolmet juhlat ja eilen oli yhdet. Eikä se mitään, tykkään juhlista, varsinkin kun ei voi nauttia muusta kun hyvästä seurasta, heh ;) Seuraavassa siis kuvia eilisistä Inspiration Blog Awardseista. Valmistautumisesta, juhlista, jatkoilta ja muutama kuva loppuun aamun selkätreenistä. Kuvat puhukoon puolestaan:

PhotoGrid_1384708957958
Ennen juhliin menoa omat pöperöt naamaan ;)

 

IMG_20131116_150624
Flow Hairissa Tanja teki taikoja ja sain upean juhla kampauksen

IMG_20131116_190943

IMG_20131116_190328

IMG_20131116_201059

IMG_20131116_201213

IMG_20131116_204725

IMG_20131116_210640

PhotoGrid_1384708906512
Katsoa saa mut ei koskea ;)

 

Omat eväät nautittiin vessassa ;)
Omat eväät nautittiin vessassa ;)

 

PhotoGrid_1384708879499
Oli coctail tikkuja ja suklaa kakkua ;)

PhotoGrid_1384708842802

IMG_20131116_225442
Meidän BetterBodies verkkari jatkot klo 23 ;)

IMG_20131116_225100

PhotoGrid_1384709492312

PhotoGrid_1384709653111

sara

23 vastausta artikkeliin “Urheilija juhlahumussa”

 1. No wau!! On kyllä dieetti purrut! Pakko sanoa, että näytät jo nyt ihan mielettömän hyvältä. Maltan tuskin odottaa sun kisakuntoa!! Tästä sai kyllä taas potkua ens viikon treeneihin mässäily ja rötväily viikonlopun jälkeen! Kiitos!

  PS. Uusi motivaatiokuva jääkaapin oveen ja treenivihkoon löytyi tosta viimeisestä kollaasista!

 2. Valokuvista on kyllä tosi vaikea arvioida kuntoa ja kokoa… sama selkä näyttää alimmassa kuvassa tosi leveältä ja leuanvetokuvassa ei niinkään. Hyvältä näyttää joka tapauksessa, en mä sillä! ;) Kiinnostuneena jään seuraamaan miten kiristyminen etenee.

  • moikka. joo niinhän se on, siksi en kamalasti mitään kuntokuvia laitakkaan ;) että jäis enemmän arvailujen varaan ;) heh, ette yhtään tiedä mitä täältä paljastuu kun kevät lähenee ;) pientä osviittaa voin antaa ;) hih

 3. Olen lueskellut blogiasi jonkin aikaa, mutten ole tainnut juurikaan kommentoida!
  Nyt täytyy kyllä sanoa, että näytät huikean hyvältä! Mikä paketti sieltä vielä kuoriutuukaan :)

  Itse olen nyt FF bikini challengessa mukana jo toista kertaa ja koen juuri nuo juhlat ym. vastaavat tilaisuudet usein vähän hankalina. Miten sinä hoitelet ko.tilaisuudet ruokailujen puolesta noin ”normitilanteessa”, en siis tarkoita tätä kisadieettiä. Otatko pöydästä valikoiden itsellesi sopivia juttuja, vai jätätkö syömisen väliin? Eihän se nyt itsellä niin tarkkaa ole, kun en mihinkään kisoihin treenaa, mutta harmittaa, jos joudun lipsumaan huväksi havaitusta ruokavaliosta. Ja tulosta on tullut, painoa pudonnut elokuun alusta 14kg, treenin tuloskin alkaa jo näkyä, joten motivaatio on korkealla. Kiitos siitä kuuluu myös sinun inspiroivalle blogille :)

  Tsemppiä tuleviin koitoksiin!

  • kiitos ihana, kiva kommentti <3 tilanteet joissa on herkkuja tarjolla, hoituu vaan niin että päätän olla syömättä. koen myös jonkinlaista mielihyvää siitä, että pystyn olemaan syömättä ja tyydyn esim pelkkään kahviin :) normaali tilanteessa olisin maistanut toki mieleisimpiä herkkuja, mutta ahmimaan en kävisi :) se on helppoa kun sen vaan päättää niin :D kokeile ;) tsemppiä jatkoon! <3

 4. Huh huh! Aivan mielettömän hyvin on dieetti lähtenyt sulla käyntiin, missä sun posketkin on? :D Innolla jään odottamaan lopullista kisakuntoa, se ei voi olla muuta kuin tosi hyvä! Ja nuo sun kädet, mä niin haluan samanlaiset! :)

  • :) heh, joo itse huomaan parhaiten kasvoista että ne alkaa olee jo aika olemattomat. turvotus kadonnut ja posket nimenomaan ;) kiva kun kirjoitit ;)

  • Haha :) joo kyllä muutama hienompi rouva katsoi mua kieroon vessassa ku join omasta pullosta ;) luulivat varmaan et siel on jotain tujumpaa ;)

 5. ohhoh!
  MIelestäni sun kroppas on ollut ennen diettiä kauniimpi kuin nyt.Nyt näytät kuin olisit pää ja jalat vailla minkäänlaista keskivartaloa enkä tarkoita että keskivartaloa ei olis läskin takia,ei ei sussa oo läskiä vaan keskivartalosi näyttä anorektikon keskivartalolta.
  ps.Kyllä mahtaa vituttaa puolen vuoden laihdutus ellet sijoitu kolmen parhaan joukkoon?

  • Moikka ja kiva kun näit vaivaa kommentoida :) ensinnäkin tää on mulle elämäntapa, tapa syödä puhtaasti ja oikein, sekä treenata. Miksi mua vituttaisi, että pääsen elämäni kuntoon? Kisat tulee siinä sivussa. Jos olet seurannut blogiani aiemmin, tiedät että mitkä kisat ovat kyseessä ja mitä lajilta vaaditaan. Jos et tiedä, niin voin kertoa, että kyseessä ei ole kuulantyöntö tai moukarinheitto. Niihin lajeihin saattaisin olla näin kauniisti sanottuna hieman hento. Omaan lajiini olen kuitenkin tällä hetkellä iso, löysä ja rasvainen, eli kaukana anorektisesta. Kommentoit ensimmäistä kertaa, jätä toki useammin näitä avartavia terveisiäsi <3 Ja tervetuloa kultsalle keväällä, mikäli laji oikeasti kiinnostaa ;)

 6. mä oon lueskellut annan blogia jo kauan ja nyt gaalahuumassa eksyin tänne :) Upeeta työtä oot tehny. Kroppa ei ole sellainen mitä mä henkilökohtaisesti tavoittelen kun en tosiaan kisoihin ole menossa, MUTTA asenne on :). itse vasta koko laihdutus urakan aloittaneena sun asenne tehdä on aika tavoittelemisen arvoinen. kiitos siitä :)

  -hanna-
  http://laihdutusmatka2014.blogspot.fi/

 7. Hei Sara!

  Olen seurannut Annan blogia jo pitkään ja sitä kautta ”hairahtunut” seuraamaan myös sinua. Itse olen lähtenyt samanlaisesta lähtötilanteesta mitä Anna, tosin ilman raskautta :). Työtä on vielä todella paljon jäljellä mutta aina näin oman aherruksen keskellä on ihana ihailla muiden tuloksia ja täytyy kyllä sanoa, että sinä näytät aivan uskomattoman UPEALTA :)!! Päivä päivältä vain kunto paranee. Ei voi muuta kuin huokailla puolestasi ja toivoa, että jospa minäkin joskus…

  Mut jatka hyvää työtä, tulen seuraamaan sinua jatkossakin :)

  P.s. Mistä tuo viimeisten kuvien oranssi treenitoppi on :)? *tahtoo samanlaisen*

  • Heippa ja pahoittelut että kesti vastata. Toppi on soc merkkinen ja on stadiumista. Kiitoa ihanaata viestistä vielä ♥

 8. Heippa Sara,

  Kuten enemmistö, haluan myös kehua kaikkea työtä ja vaivannäköä, jota olet nykyisen kroppasi eteen jo tehnyt! Vaikka voin helposti myöntää, että juuri tämänhetkinen vartalosi on mielestäni treenattu nainen parhaimmillaan (en niinkään välitä kisakunnon tuottamasta rasvattomuudesta ja kireydestä) ja täysin sellainen, jonka itsekin haluaisin, en silti jaksaisi todellakaan nähdä niin paljon vaivaa kuin sinä olet jo nyt nähnyt! Kropassasi todella näkyy _vuosien_ työ. Näytät ihanalta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta