Miten sinä pidät hiuksia salilla?

 

Näin se aika vaan rientää, ja pian on 6 viikkoa pulkassa kisadieettiä. Näin dieetillä ollessa tuntuu välillä että olen kiireinen ja kuljen pikku sumussa, koska pieni väsymys tuntuu seuraavan kokoajan, varsinkin treenin jälkeen. Se on osa syy siihen kun en jaksa/ehdi kovinkaan panostaa omaan kauneudenhoitoon. Salille lähdetään ilman meikkiä ja tukka kieputetaan nutturalle. En ole nyt pariin kuukauteen käynyt ripsihuollossa enkä ottanut kynsiä. Ihan mukavaa olla vaihteeksi ihan naturelli, vaikkä tämä näky ei imartele kyllä ketään. Mutta ei se mitään, treenit kulkee ilman meikkiäkin, joten miksipä ei :) En väitä ettenkö nauttinut siitä, että pääsin aina kerran kuussa makaamaan rauhassa hetkeksi, kun ripsiä esim laitettiin ym..

20131112_085649

 

Joten siitäpä aasin siltana mun eiliseen päivään, joka alkoi keskustassa Kampaamo Flow Hairissa. Kyllä! Olin ensimmäistä kertaa moneen moneen vuoteen kampaajalla, enkä tosiaan muistanut kuinka ihanaa se on. Nautin jokaisesta hetkestä kun Tanja hoiti mun tukkaa ja pesupaikalla hieroi päänahkaa oikein kunnolla. Se jos mikä on rentouttavaa! Ja mikäs sen mukavampi juttu, kun lopputuloskin oli täydellinen! Ihana aamu oli!

PhotoGrid_1384418677968

 

Astelin Helsingin Bulevardilla sijaitsevaan Flow Hairiin Tanjan juttusille sillä asenteella, että ”ei tästä tukasta ole enää mihinkään”, kun oon viimeisien vuosien ajan värjännyt kokoajan hiukset itse, kaupan väreillä ja samalla leikannut sen fiskarseilla. Mutta ihme kyllä, mulla on nyt aivan super ihana tukka. Tuntuu tosi paksulta, mutta kuitenkin kevyeltä. Hius kiiltää ja on leikattu oikein. Värikin on täydellinen. Pääsin sanomaan heippa mun kotitekoiselle liukuväri latvalle :) Pituus on hyvä, ja saan hiukset tarpeen tullen ponnarille, esim salilla. Tukka ei ole kuitenkaan häiritsevän pitkä, joten treenaaminen sujuu myös tukka auki. Olen enemmän kuin tyytyväinen mun uusiin hiuksiin, kiitos kovasti Tanja ja Flow Hair.

PhotoGrid_1384424431892

IMG_20131114_122556

 

HUOM!

Nyt te lukijat saatte  -15% alennuksen kampaamopalveluista Tanjalta Flow Hairissa. Puhelinnumero on kampaamoon on 09-645 600 tai ajan voi varata itse osoitteesta aika24.fi ja sieltä kampaamopalvelut ja Flow Hair. Ehdottomasti suosittelen ;)

 

Kardemumman makuista kahvia Flow Hairissa :) Keksit jätin kampaamon tytöille ;)
Kardemumman makuista kahvia Flow Hairissa :) Keksit jätin kampaamon tytöille ;)

 

Uuden tukan kanssa olikin mukava astella eilen salille treenaamaan etureidet. Eräs lukija pyysi instagrammissa postausta kyykkäämisestä, jonka voisin kirjoitella vaikka seuraavalla kerralla. Muuten hieman kuulumisistani. Eli dieetti menee ok hyvin. En valita, saan riittävästi syötyä ja treenaaminen on edelleen mieleistä ja nautin joka treeneissä. Kroppa on alkanut muuttumaan jopa omassa silmässä, joka on hyvä! Paino laskee hiljalleen. Hyvä niin, olisihan se rankkaa olla jo nyt kisakunnossa ;)

PhotoGrid_1384449446475

PhotoGrid_1384449526218

 

sara

9 vastausta artikkeliin “Miten sinä pidät hiuksia salilla?”

 1. Heipparallaa,

  Näytät upealle ja uusi ihana tukka on oikein sähäkkä ;)
  Itse pidän salilla aina tukkani visusti sykeröllä(sotkuinen nuttura), ja mulla on myös aina hikipanta, että hiukset pysyy paremmin poissa naamalta ja niskasta. Olen koittanut pitää nätillä tyttömäisellä ponnarilla, mutta en vaan tykkää siitä, että tukka liehuu siellä sun täällä!

  Kiitos ihanasta blogista, tykkään tästä siun blogista tosi paljon :)

  -heidi-

  • hei ja kiitos :) itsekkin tykkään tukasta :) kiitos kun kommentoit, mukavaa aina kuulla jos joku tykkää blogistani :) ihanaa syksyä sinulle <3

 2. Hienoa, kännykästä kun postaa ni neljä sanaa tulee näkyviin koko postauksesta :D
  Tosiaan, ihanaa lukea miten kisadieettis sujuu :) Oon ite välidieetillä, koitetaan kiristellä kroppaa ja katotaan muutenkin miten keho ottaa tän vastaan :) ihan tulevaa kisadieettiä ajatellen kattellaan ja maistellaan ja kuulostellaan :)
  Oot ihan mieletön motivaattori Sara <3 Sun postauksia lukiessa oma motivaatio vaan kasvaa ja kasvaa :) perästä tullaan siis ;)
  BTW love your hair<3 Ite tykkään pitää hiuksia ponnarilla, poissa tieltä ni pystyy keskittyy paremmin, ei kulu aika hiusten kans näpräämiseen :p
  Tsemppiä dieetin kanssa! :)

  • heippa, ja kiva kun kommentoit :) mukavaa myös jos dieetti kuulumiset kiinnostaa, vaikka en kamalan usein ehdi postaillakkaan. tsemppiä sun välidieettiin myös <3 ja ihanaa joulun odotusta <3

 3. Moikka pitkästä aikaa!
  Upea uusi tukka ja upea sinä! Ihanat lihakset, tahtoo kans!
  Paljonko teidän salilla maksaa ohjelma jos sä tekisit sen mulle? Nyt kun vauva on pihalla ja olisi aika saada oma kroppa kondikseen.
  Terkuin ja tsemppiä jatkoon,
  Mertsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta