Dieetti kuulumiset: hyvin menee!

 

Iso kiitos kaikille ihanille lukijoilleni. Joka kerta kun luen jonkun lähettämän ihanan kommentin, niin muistan taas että miksi teen tätä. Helposti nousee hymy korviin ja tulee tällä äksylläkin mammalla tippa linssiin. Tykkään bloggaamisesta ja siitä jos pystyn omien kokemuksien ja elämäntilanteiden avulla auttamaan toisia. Mahtava tunne on se, kun ihmiset tulevat kiittämään motivoivasta blogista ja siitä miten olen kirjoitusteni avulla pystynyt kannustamaan heitä terveellisiin elämäntapoihin ja liikkumaan.

PhotoGrid_1383560736586

 

Myös minua motivoi tämä blogi. Saan kamalasti motivaatiota siitä, kun kommentoitte kauniisti ja jaksatte kannustaa. Paljon on joukossa blogia alusta asti lukeneita lukijoita, jotka tarkkaan tietää mitä tämä puolitoista vuotta on ollut. Kokoajan tähtäin ollut kirkkaana mielessä. Välillä treenit on sujunut ja välillä ei. Välillä on tehnyt mieli luovuttaa, kunnes taas jälleen oon saanut itseäni niskasta kiinni. On levätty ja hengähdetty ja välillä on päiviä ja jopa viikkoja, kun tuntuu että mistään ei tule mitään. Onneksi mulla on teidät, ihanat lukijat, jotka jaksatte aina vaan kannustaa ja tsempata mua jatkamaan unelimien tavoittelua.

PhotoGrid_1383742443045

 

Multa on kysyttiin, että minkälaisia vaikutuksia dieetti on tehnyt mun mielialaan ja ajatuksiin.  Ja että laskettiinko mun kaloreita ja hiilareita rajusti aiempaan nähden. Pää ja ajatukset on pysynyt hyvin kasassa tämän 4,5 viikon aikana. Ei ole ollut juurikaan ongelmia, eikä fiilis ole ollut sen kummoisempi kuin ennen dieetille lähtöä. Tai no toki tietynlaisia mielitekoja tulee aina silloin tällöin, mutta nekin on vaan selätettävä ;) heh.. 

Tiedätte varmaan sen fiiliksen, kuinka esim raskaana ollessa tuntuu että kaikki on raskaana :) Tai jos oot just vaihtanut auton vaikka mersuun, niin tuntuu että kaikilla on just se sama mersu ku sulla. Se johtuu siitä, että sä ajattelet ja huomioit just sen kyseisen asian, koska se on ajankohtaista sulle silloin. Jos sulla on volvo, niin et sä huomioi sitä että kuinka monta c mersua  ajaa sua vastaan. Huomaat vaan ne samanlaiset volvot ku sulla on :) Noh, mulla kun on nyt se tilanne, että kun en saa syödä herkkuja, niin tuntuu että niitä herkkuja tungetaan nyt kyllä joka tuutista ja kulmantakaa mun nenän eteen, ja kyllä sitten aivan kokoajan!   Ja vaan siks, kun en saa niitä syödä, ja se asia pyörii mun mielessä :)   Huomaan jokaisen jätski ja hamppari mainoksen, aivan varmasti ;) Mutta!       EI TUNNU MISSÄÄN! ;)

PhotoGrid_1383593389495

 

Hieman oon ollut myös ehkä väsyneempi, koska kaloreita tosiaan laskettiin, mutta niitäkin vaan hiukan. Hiilareita on edelleen ihan runsaasti, jotta jaksan treenata. Seuraava siirto mikä tässä tulee ilmeisesti tapahtumaan, on se että lisätään aerobista, jotta pystyisin mahdollisimman pitkään menee näillä kaloreilla. Painoa on pudonnut tasaiseen tahtiin -5,4kg, eli ollaan kuudenkympin puolella jo ;)

PhotoGrid_1383726244216
Aamupala puuroainekset blenderiin, sekaisin ja pannulle :) Lettu!

Tukusta hain 7,5kg kanaa, 10kg riisiä ja muutaman munan ja mausteita :)
Tukusta hain 7,5kg kanaa, 10kg riisiä ja muutaman munan ja mausteita :)

Minusta olisi myös huippua, jos ehtisin kirjoitella teille useammin, mutta aina ei anna aika periksi, ja teen kyllä parhaani, jotta mun kuulumiset välittyisi tänne asti. Instagrammista pystyy seurata tapahtumia myös, ja mut löytää sieltä nykyään ihan omalla nimellä, saraliimatta

PhotoGrid_1383742512590

 

Palaan taas! ;)

 

Sara

sara

19 vastausta artikkeliin “Dieetti kuulumiset: hyvin menee!”

 1. Yhdyn edelliseen kommenttiin! :D

  Miten muuten saat nuo olat nui näkyville ja selän leveäksi tossa poseerausasennossa? Oon yrittäny kauheena opetella mut ei ne mene…

  • heippa. toivottavasti mulla vaan on niin levee selkä, että se on helpompi avata, ja saan sen näyttämään tolta ;) ;)

 2. Lueskelin tässä ekaa kertaa sun blogia, taih noh lueskelen ekaa kertaa blogia periaatteessa :D en oo pahemmin kenenkään blogeja lueskellut vaan pelkästään jonkun kuvan kattonu ym. tuossa olet maininnut että olet synnyttänyt.. elikkäs mun kysymys on että imetitkö? ja kauan? kun mulla on sellanen ongelma kun mä imetän mun tyttöä vielä (ikää 3kk) ja ajattelin imettää ainakin 6kk vielä.. ja nyt oon onnistunut innostumaan oikein kunnolla tuosta salilla käymisestä, eli 3-4 kertaa vkossa meen salille.. mutta en tiedä miten saisin kaikki tarpeelliset proteiinit ja vitamiinit palautuakseni kerta kun kaikki protskut ja nuo urheilujuomat ovat ”kielettyjä” imetyksen takia?

  • Rohkenen vastata omalta kohdaltani, että palauduin ja jaksoin treenata salilla suht kovaakin 4 kertaa viikossa, vaikka imetinkin. Aloitin salihommat vauvan ollessa n. 3 kk. En käyttänyt lisäravinteita, vaan ihan perusruokavaliolla mentiin, siis rahkaa, kanaa, kalaa, kananmunia ym., paljon kasviksia ja marjoja Vitamiineista käytin multivitan monivitamiinia raskaana olevilla ja imettäville. Vasta nyt aloitin protskujuoman käytön, vauvan ollessa 1v. Eli ihan hyvin kehittyy ruoasta saatavilla proteiineilla, kun vain syöt tarpeeksi. :) (Varsinkin jos olet aloittelija.) Eikä salitreeni muutenkaan häirinnyt imetystä minun kohdallani, maitoa riitti hyvin ja vauva oli tyytyväinen.

 3. Hei,

  On ollut erittäin antoisaa seurata blogiasi :) kiitos siitä ! Itse olen kuitenkin vasta hiljakkoin löytänyt blogisi joten olisi kiva jos joskus kerrot enemmän taustaasi. Kauanko olet salilla käynyt ja mistä olet ponnistanut? Olen ymmärtänut että olet perheellinen ja erittäin hieno nähdä kuinka äidit pitävät huolta itsestään :) tsemppiä dietille ja tuleviin kisoihin!

  • voin kertoakkin, jossain postauksessa taitaa ollakkin, tai muutamassakin, mutta niitä vanhoja on niin vaikee etsiä tuolta, että voin kyllä taas joskus kertoa enemmän ;) kiitti tsempistä ;)

 4. Hei, huhu kertoo että salilla olit puhunut jonkun toisen treenaajaan kanssa kuinka olet todella väsynyt ja että nyt ei itkut auta vaan on painettava eteenpäin.Tuli heti tämän kirjoituksen jälkeen sellanen olo, että onko nyt niin ettet voi meille lukijoille myöntää että ottaa koville?

  • heippa. mielenkiintoinen huhu :) teen töitä samalla salilla missä treenaan, eli vietän siellä aikaa aika paljon päivässä joten paljon tulee kuulumisia vaihdettua treenaajien kanssa, kokoajan :) ja kuten postauksessa kerroin, olen tavallista väsyneempi, mutta en ole kenellekkään valittanut todella kovaa väsymystä tai sanonut, että ei auta itku tai että olisi väkisin painettava eteenpäin. osaan levätä silloin kun kroppa lepoa vaatii :) ja dieetillä olo ei ole ollut yhtään sen vaikeampaa, kuin teille olen antanut ymmärtää :) kyllä mä rehellisesti sit kerron kun oon totaali loppu..eli en ikinä ;) varmasti ottaisi dieetti koville, jos asennoituisi dieettiin niin, mutta mulla on asenteena se, että en ota tästä kummempaa stressiä, ja meen eteenpäin päivä kerrallaan :) jos väsyttää niin levätään :)

 5. Moikka Sara pitkästä aikaa ;) Mä niiin toivon sulle onnea ja menestystä diettiin ja sitten itse kisaan!!! Ihan mahtavaa et oot menny lannistumatta kohti tavoitetta :) Itsellä tuntuu, että kehitys on niiin super hidasta, että kaikki kisa-haaveet on kyllä jossain kaukana tulevaisuudessa. Onneks treenaaminen on kuitenkin ”se arjen suola”. Mut joo ihan kahdehdittavan mahtavalta kunto näyttää! Vuodessa oot tehny mielettömän muutoksen! – Salla H.

 6. Oot super!<3 Näytät jo nyt upealta, en malta odottaa dieetin lopputulosta! :) Sain tästä postauksesta kivan motivaatiopotkun itsekin, kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta