Aika

 

Aika on fysiikan perussuure, jonka yksikkö on sekunti. Ajalla voidaan tarkoittaa myös ihmisen luomaa käsitettä tapahtumahetkien suhteista. Jokaisella meillä on aikaa, loputtomiin. Voimme itse päättää miten kulutamme sen. Aikaa siirretään eteenpäin ja aikaa siirretään taaksepäin. Aika rientää ja aika matelee. On vapaata aikaa ja laskettua aikaa. Mä elän tällä hetkellä aikaa, josta kauan haaveilin! Halusin mm. terveelliset- ja sporttiset elämäntavat, joten päätin aloittaa uuden ajan elämässäni, ja toteuttaa unelmani. Aika! Sitä on vielä reilusti! Koko loppuelämä!

 

Aika ennen elämäntaparemonttia...
Aika ennen elämäntaparemonttia…

..aika nyt!
..aika nyt!

 

Minkälainen aika teillä on elämässä menossa? Muistittehan siirtää kellot viimeyönä, oikeaan aikaan? ;)

 

Huomenna starttaa mun dieetin neljäs viikko. Eli kohta on jo ensimmäinen kuukausi takana ja viisi jäljellä! Kyllä aika rientää! ;) Ensimmäisessä kuntotsekkauksessakin kävin. Siellä oltiin sitä mieltä, että saan jatkaa näillä samoilla kalorimäärillä ja samoilla aerobisilla vielä toistaiseksi, kun kunto on edennyt niin lupaavasti.

20131026_070952

 

Eilen lähdettiin extempore visiitille meidän mökille. Oltiin yksi yö ja tänään palattiin kaupunkiin. Kyllä tuommoinen yhden yön reissukin virkistää kummasti, kun saa ravistettua kaupungin pölyt harteilta ja pääsee asettumaan mökin rauhaan ja hiljaisuuteen, edes hetkeksi. Lapsetkin olivat mielissään kun pääsivät pihalle leikkimään kauppaa ja muita mukavia syksyn leikkejä. Kaiken koko reissussa kruunasi kuitenkin mummo, joka haettiin mukaan mökille <3 Minun äiti. Lapsille niin tärkeä.

Hemmottelin mun reippaita pikkuisia leipomalla suklaakakkua ja kinkkupiirakkaa, ja siinä samassa punnitsin jokaisen oman suupalani. Aika helppoa ;)

IMG_20131027_084114

IMG_20131027_121234

IMG_20131027_122814

PhotoGrid_1382890771111

IMG_20131027_112128

PhotoGrid_1382891105907

PhotoGrid_1382891205304

 

Pientä päivitystä taas tähän hätään. Ei täällä mitään erikoista siis… Palailen taas, jos tulee jotain mullistavaa kerrottavaa ;)

Pus.

 

Sara

 

sara

6 vastausta artikkeliin “Aika”

 1. Moikka!

  Mä elän aikaa, jossa harkitsen ja suunnittelen elämäntapamuutosta. En elä sellaista arkea kuin haluaisin ja olisi aika tehdä jotain. Vihdoinkin elämä on tasapainoista, joten jos vaan lopettaisi tekosyyt ja kurottaisi kuuta taivaalta. Hyvää alkavaa viikkoa!

  • Kiva että elämäsi on tasapainossa, ja pystyt elämään mieleistäsi elämää. ihanaa syksyä sinulle, kiva kun kirjoittelit! ;)

 2. Sun ja Annan blogit motivoi mua ihan hirmuisesti. Kävin hiljattain sokerirasituksessa ja arvot oli koholla. Laihduttaa olen yrittänyt jo tammikuusta,kaikki menikin hyvin kunnes tuli KESÄ ! Kilot rapisivat takaisin. Nyt olisi siis todellakin aika tarttua kiinni itseään niskasta,oman terveyden vuoksi. Tsemppiä,olet ihana ! :)

  • Moi. Kiva aina kuulla jos pystyn blogillani motivoimaan muita. se on upeaa kuulla. kovasti tsemppiä sinullekkin jatkoon! we can do it! ;)

 3. Heippa! Oot mahtava ja blogisi upea :) mutta ihan pakko kysyä, miten dieetti jouluna? :D joudutko luopumaan jouluherkuista kokonaan ja jättää tänä vuona glögit juomatta yms?

  • heip. kiitos, kiva kuulla. ja jouluna syödään omia pöperöitä :) onhan tässä mussutettu jo 28 joulua joka joulu samoja pöperöitä, että ehkä mä nyt yhen joulun (alustavasti) selviän ihan vaan ilam joulutorttuja ja muita herkkuja ;) toki mun dieettiruoista voi soveltaa, eli voin tehdä esim oman porkkanalaatikon ja syödä sopivan määrän kinkkua, kalkkunaa ja kalaa. myös kananmunat ja lämpimät kasvikset kuuluvat meidän jouluun, ja ne sopii mun dieettiin :) glögin skippaan, ja pärjään hyvin teellä ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta