Puree, mutta purkoon!

 

..dietti meinaan! On hassua sanoa, mutta tällä hetkellä ainankin näyttää siltä, että dieetti on startannut käyntiin ihan hyvin! Nesteet on lähteny mukavasti liikkeelle ja pudottanut näin muutaman kilon painostakin pois. Muutama viikko tässä vielä menee, ennen kuin se rasva vasta todellisesti alkaa palamaan. Eli pitää vaan siinä dieetin puolessa välissä (tammikuussa) ajatella, että nyt vasta ruvetaan hommiin! Pohjatyö tehty, kroppa saatu dieetti moodille, ja sit aletaan tiristää näitä iki rasvoja pois!  Siinä kymmenennen dieettiviikon jälkeen saattaa helposti tulla fiilis et ”äh…vielä yli puolet jäljellä”, mutta kun asennoituu siihen niin, että kokoajan on mahdollisuus nähdä uusia tuloksia ja muutoksia kropassa, niin uskoisi sen motivoivan jatkamaan! Mä oon jo niin kauan halunnu tätä! Nyt todellakin on mun aika!

20131016_085638

 

Ihanaa alkavaa syksyistä viikonvaihdetta kaikille. Palailen taas, onkohan sit jo lunta!? ;)

 

 

sara

6 vastausta artikkeliin “Puree, mutta purkoon!”

  1. Hienoa että homma etenee ja tuntuu hyvältä. Mäkin aloitin oman kropan kiristelyn ihan omaksi iloksi. Saa nähdä kuin käy täällä. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta