Huomenna starttaa

 

                                                                       

Huomenna on päivä jota itse olen innolla odottanut ja samalla myös jännittänyt. Mun elämän ensimmäinen kisadieetti starttaa, ja tulee kestämään seuraavat 27 viikkoa, eli noin puolivuotta. Olen käynyt nyt kuluneen parin vuoden aikana läpi paljon. Olen laihduttanut ja bulkannut. Kaiken olisi voinut tehdä järkevämmässäkin järjestyksessä, mutta mulla oli tarkoitukseni, miksi tein kaiken niin kuin tein. Moni lukija on varmasti lukenut nämä samat höpinät jo moneen otteeseen, mutta jos joukossa on nyt edes yksi uusi lukija, niin haluan pitää hänetkin kartalla tilanteesta. Eli aloitetaanpas nyt ihan sieltä alkumetreiltä, kun päätin vihoviimein saada elämäni ja kroppani kuntoon.

Screenshot_2013-10-06-13-49-48
10/2010 Oikeanlaiset vaatteet päällä kaikki oli suht ok.

 

10/2010, Lily ja siskon tyttö sylissä
10/2010, Lily ja siskon tyttö sylissä

 

Olen synnyttänyt kaksi ihanaa tyttöä. Vanhempi on 9 vuotias ja nuorimmainen täytti kesällä 3. Tullessani nyt viimeksi raskaaksi, olin jo ylipainoinen. Nuorin tyttäreni syntyi siis kesällä 2010, jonka jälkeen aloitin kevyesti pudottaa raskauskiloja ilman mitään suurempia tavoitteita. Vuoden kuluttua siitä, loppu syksyllä 2011, olin saanut pudotettua kaiken raskausaikana keräämäni ja hieman enemmänkin. Painoa oli tuolloin rapiat 70kg ja kovasti haaveilin body fitness kilpailuista (eli painoin tuolloin saman verran kuin juuri nyt!!!) :)

Elokuu 2011
Elokuu 2011

Joulu 2011
Joulu 2011

 

Tammikuu 2012
Tammikuu 2012, 70kg

 

Tammikuu 2012
Tammikuu 2012, 70kg

 

Olin laihtunut hieman ja olin siitä ylpeä. Uskalsin julkaista kuvat netissä, vaikka todellisuudessa olin löysä laiha-läski. Menimme puolisoni kanssa syksyllä 2011 kihloihin ja suunnitelmiin tuli häät vuoden päähän 2012 elokuulle. Palkkasin Katariina Tunturin avuksi neuvomaan ruokailuissa sekä sali treeneissä ja asetin tavoitteen, joka oli: Päästä morsiuskuntoon! Aloitin bloggaamisen tammikuussa 2012, jossa keskityin ainoastaan morsiusdieettiini.

1/2011
1/2012, aloitin bloggaamisen ja morsiuskuntoilun

 

Ostin hääpuvun ajoissa, ja ostin liian pienen puvun, jotta se motivoisi jatkamaan kuntoilua.

Helmikuu 2012
Helmikuu 2012

 

 Tuli elokuu 2012, puku mahtui päälleni, ja sanoimme toisillemme tahdon. Pääsin tavoitteeseen ja olin onnellinen pieni siro morsian, painoa hitusen yli 60kg. Kävimme häämatkalla kreikassa, jonka jälkeen starttasi niin sanottu massakausi. Tuolloin viimein päätin, että aijon vielä joskus kilpailla body fitnessissä, kunhan aika on vaan oikea, ja olen siinä kunnossa, että kilpaileminen on mahdollista. Treenit muuttui ja ruokavalioa vaihdettiin. Aloin syödä enemmän ja treenata kovemmin. Olen seurannut fitness kilpailuja ja kilpailijoita jo kymmenen vuoden aijan, ja haaveillut lajista. Elämäntilanteiden takia, pystyin tähän vasta nyt.

Screenshot_2013-10-06-14-47-24

Screenshot_2013-10-06-14-47-03

8/2012 kreikassa
8/2012 kreikassa

 

Joulu 2012
Joulu 2012

 

Paljon on siis ehtinyt tapahtua näinkin lyhyessä ajassa. Postauksen loppuun vielä kuvia dieetille lähtötilanteesta. 73,8kg tänä aamuna. Päivittelen blogia fiiliksen ja ajan mukaan ja heti kyllä kun on jotain mistä päivittää ja kirjoittaa. Instagrammista voi seurailla, sitä päivitän useammin kun se on niin helppoa. Nyt paljon tsemppiä mulle! Jee, hyvin se menee ;)  

IMG_7147

 IMG_7161

IMG_7193

IMG_7087

IMG_7089

IMG_7090

 

Sama paino, eri kroppa.
Sama paino, eri kroppa.
sara

36 vastausta artikkeliin “Huomenna starttaa”

 1. Upeaa työtä Sara! Tsemppiä dieetailuun! =) Täällä odotetaan innolla mitä sieltä paljastuukaan. Aurinkoista ja ihanaa syksyä!!

 2. Jee jee!! Ihana yhteenvetokirjoitus! Aivan huikea muru sun muutos ja oot kyllä töitä tehnyt! Nyt innollaa vaan kisadieetille ;) En malta odottaa kevättä kun näen sut lavalla!

 3. On sun kehonkoostumus muuttunut kyllä ihan älyttömästi! Pidän täällä sulle pukut pystyssä ja mielenkiinnolla seuraan sun dieettisi etenemistä niin täällä, kuin Intassakin :) Itsellä on tuossa vuodenvaihteen tienoolla oma 3kk dieetti häämatkaa varten luvassa, muuten keräillään loppuvuosi massaa maltilllisesti :) Tsemppiä Sara mielettömästi <3

 4. Hurjasti tsemppiä! Kiva seurata taivaltasi kisalavoille! Missä sarjassa kilpailet? Itsellä alkoi viime maanantaista dietti kohti kevättä :)

  • heippa. kilpailen luultavammin pisimmässä sarjassa, +168, sillä viime mittailujen perusteella oon 169cm. ja bodyfitnes siis :)

 5. Ihan mieletön muutos ja seuraan innolla sitä kun nouset kisalavoille! Tsemppiä tulevalle dieetillesi, sä jos joku pystyt siihen!:)

 6. Hei tsemppiä dieettiin! Sulla on suunnilleen sama lähtöpaino/kunto mikä mulla oli syksyn kisoihin! Kuntoon pääsin ja vaikka se dieetti paljon ottaa, niin paljon se antaakin :) Kiva päästä seuraamaan dieetin etenemistä, kun oon blogiasi seuraillut jo pidemmän aikaa. Mun kisadieettijuttuja ja kuvia löytyy blogista jos kiinnostaa selailla :)

 7. Sulla on tapahtunut huikea kehitys selässä! Tatskassakin siivet levinneet haha :D Kuka sinua valmenta kisoihin?

  • hei kiitti ;) mun kisadieetin aikainen valmentaja ei halua hirveästi julkisuutta, joten se jääköön mainitsematta ;) siksi ei ole kamalasti yhteikuvia, nyyyh :) hihi

 8. Näytät kyllä niiin hyvälle jo nyt! Just esittelin sun kuvaa miehelle ja sanoin että ”tuossa on mun tavotekroppa” ;) tuut olemaan huikee lavalla!

  • ääh, hassu, kiitos kovasti <3 ihanasti sanottu <3 sen sä tavoitat, oot itse niin huikea myös :)

 9. Tsemppiä hurjasti diettiin, Sara! Se menee hienosti! Niin ja kiva oli lukea yhteenveto muutoksista kuvien kera. Täällä seurailen jatkoa ja lähettelen sulle tsemppiajatuksia. :)

 10. Ääääk, mimmi näyttää offin huipullakin noin törkeen hyvältä, eikä mitään vatsamakkaroita tms.!!! Respektiä! Mistä noi pinkit shortsit on? Mäkin hommaan tollaset sit kun näytän yhtä hyvältä. :P Mun pikkujouludieetti alkaa huomenna aamuaerobisella. Mä odotan innolla jo sitä, miltä sä näytät dieetin puolivälissä. :)

  Tsemppiä ja lujaa korvienväliä! Oon hengessä mukana ja virtuaalisesti samoilla askelilla niillä kaikista veemäisimmilläkin aamulenkeillä. *peukuttaa*

 11. Hurjasti tsemppiä dieettiin Sara, sun tarinasi on aivan mahtava! :) Samoilla lavoilla ollaan sitten keväällä, tosin minä junnu-sarjassa ;)

 12. hurjasti tsemppiä dieettiin! innolla myös seuraan sinun matkaa kisalavoille!

  ps. onko sulla nyt mitään alekoodia treenivaatepuljuihin, kuolen jos en saa tuollasia mustia niitti- treenihousuja!!!

 13. Hei Sara!
  Oon niin ikionnellinen, että löysin tän sun blogin jostain kumman syystä!!
  Niin motivoiva ja positiivinen blogi :) Varsinkin tämä postaus nosti jälleen jaloilleen
  kadoksissa olleen motivaation salitreeniin ja dieettiin! Kiitos siitä sinulle :)
  Haluaisin kysyä pari kysymystä liittyen morsiusdieettiisi.
  Sanon avomieheni kanssa ”tahdon” ensi elokuussa ja tavoitteena olisi päästä tähän morsiuskuntoon ;)
  Tällähetkellä syön ja treenaan kiinteytyäkseni, eli melko matalilla hiilareilla ja runsasproteiinisesti,
  Matkaa morsiuskuntoon on vielä, mutta voisitko hieman valottaa tätä sinun projektiasi?
  Minkä tyylinen dieetti sinulla oli tuolloin ja harrastitko paljon aerobista (mm.aamulenkit tms.)?
  Ja paljonko kiloja loppu peleissä lähti ja missä ajasssa? Kuvat, joissa olet ”pieni siro morsian ;)” motivoivat älyttömästi! Siinäpä minulle tavoitetta :D

  Kiitos etukäteen <3

  • heippa. minulla oli hiilarit vähällä. oli hiilari piikkejä aamussa ja päivällisellä. muulloin ei hiilareita. kävin aamuisin lenkillä, n.3-4 lenkkiä viikossa ja tein salilla pitkää kevyillä painoilla pitkää sarjaa. kiloja lähti 10kg ja 11kk aikana :) paljon tsemppiä sinulle ja tulevaan päivääsi prinsessana <2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta