Selkätreenistä ja leuanvedoista

20130913_084322
Aamutuimaan :)

 

Päätin tossa vuosi sitten että kohta olis jo aika saada muutama leuka. Viime syksynä painoin pitkään 63kg enkä saanut yhtään leukaa.

Sara 63kg
Sara 63kg

246566_10151073123542358_1878776494_n1
Sara 63kg

Viime viikolla leukoja meni jo 4 peräkkäin. Tällä viikolla sama. Painan nyt 74kg. Mielenkiintoista nähdä kuinka leuat alkaa sujumaan, kun painoa alkaa dieetin myötä tippumaan ;)

Eiliseen selkätreeniin kuului leuanveto ilman apuja 4 x 2-4, jonka jälkeen tein vielä 4 x 6-8 leukaa kuminauhalla avustettuna. Olin ihan hajalla noista muutamista vedoista, mutta siitä se treeni vasta lähti liikkeelle. Leukojen jälkeen ylätaljaa kolmiolla, hyvä venytys ylhäällä ja tiukka puristus alhaalla, 4 x 12,  josta siirryin taljaan, ja tein kulmasoudun taljassa tangolla 4 x 15. Siinä kovaan selkätreeniin riittävästi jumppaa. Sit vielä takaolkapäitä 2 sarjaa. Taljassa narulla ja käsipainoilla. Mulla on instagrammissa kuvia ja välillä video pätkiä mun treeneistä, joten sieltä voi käydä kurkkimassa, sarastara

PhotoGrid_1378981265945

PhotoGrid_1378981585770

 

Tänään kävin pitkä aikaa ihan kaupungilla asti asioimassa ennen töitä. Asiat tuli hoidettua, ja jäi aikaa kahvitteluunkin. Tälläisen pikaisen postauksen myötä haluan toivottaa kaikille lukijoilleni oikein mukavaa viikonloppua, nauttikaa viimeisistä lämpimistä päivistä, ja treenatkaa ahkerasti ;)

20130913_095508(1)

20130913_110017

Löysin uudet farkut! :)
Löysin uudet farkut! :)
sara

12 vastausta artikkeliin “Selkätreenistä ja leuanvedoista”

 1. Hei vedätkö koskaan leukoja kapeammalla otteella, siis noin hartioiden leveydellä? Onhan tuo leveällä otteella huomattavasti rankempaa!

 2. Kyllä mä taisin sitten oikein nähdä, että se olit sä :D mietin tosi pitkään, että onkohan tuo se Sara vai ei… :D Näytin varmsti tosi juntilta kun liukuportaissa sut näin ja sen jälkeen jäin miettimään.. :D

  • Hihii. Oon kävellyt ihan laput silmillä enkä ole kiinnittänyt huomiota jos joku on tuijottanut ;) nou hätä :) ja aina saa moikata jos tahtoo ;)

 3. Ootko ite suunnitellut treeni- ja ruokaohjelmat vai onko Katariinan/jonkun toisen valmentajan käsialaa?

  • Moi. Ruoka aineet päätän itse mutta määrät päättää valmentaja. Samoin treenit on valmentajan käsialaa

 4. Oli kiva huomata, että lukiessani postausta vaihtui sohvaperuna-moodi! Olisihan se parempi viettää sunnuntai päivä salilla hikoillen ja rentoutua vaikka päätteeksi saunassa palkkaria juoden :) Ei itsekkään uskoisi kuinka paljon toisten blogista voi saada motivaatiota :)

  Näytät upealta, erityisesti käsien lihakset miellyttävät silmääni ;) Toivottavasti voin itse näyttää tulevaisuudessa yhtä hyvältä!

  Kuten tässäkin tekstissä on minusta ihana lukea, että kirjoitat treenejäsi liikkeineen ja sarjoineen. Näin saavat lukiatkin vinkkejä treeniin, tuntuu ainakin itsestä, että ”liikkeitä tuppaa unohtamaan” ja monipuolisuus kärsii..
  Ehkä tämäkin neiti uskaltautuu koittamaan leuanvetoa ;)

  • Nonni, hyvä jos blogi motivoi ;) ja kiitos mukavasta kommentista :) lämmittää saada positiivisia palautteita ja viestejä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta