Tilannekatsaus

Jalkaprässissä ensimmäistä kertaa limppuja 210kg
Jalkaprässissä ensimmäistä kertaa limppuja 210kg (2 x 15 meni helposti, enskerralla lisää)

Monissa blogeissa törmää siihen, kuinka lukijat jättävät bloggaajalle inhottavia kommentteja liittyen blogin pitäjän ottamiin kuviin. Etenkin treeni blogeissa. Mielestäni kuvat ovat suuri osa blogia, ja kuuluvat tarinan sekaan. Itse olen ottanut aina paljon kuvia, mutta en toistaiseksi ole saanut pahaa silmää siitä, että poseeraan jatkuvasti samaisen peilin edessä, niin edestä ja takaa ;) Jatkoa ajatellen, ajattelin ilmoittaa että blogissani tulee olemaan paljon kuvia minusta, treeneistä, ystävistä, sapuskoista ja jälleen minusta, sillä tarkoitus on pitää teidät ajan tasalla siinä, missä mennään. Eli jatketaan samaan vanhaan malliin. Jos anatomisten pose asentojen vertaaminen kuvasta kuvaan ärsyttää, niin älä lue ;)

PhotoGrid_1378455638425

PhotoGrid_1378796423260

20130907_230741
Viime viikonloppuna iltaa istumassa hyvän ystävän luona

 

20130907_231336_1
Hyvä ystävä <3

 

Pahoittelen myös suuresti että oon ollut nyt vähän epäaktiivinen bloggaaja, ja kommentteihin vastaaminenkin kestää aina aikansa. Tuntuu että on niin paljon nyt kokoajan kaikkea, että jostain pitää nipistää, ja luotan että pysytte kärryillä, vaikka en joka kuukausi olisikaan niin skarppi bloggaaja.

Katri kyseli edelliseen postaukseen liittyen että:   Kerroit, että treenisi ovat nousseet kokonaan uudelle tasolle. Minkä luulet olevan siihen suurin syy? Tarkka ruokapuoli? Treeniboosterit? Uusi saliohjelma? Vai kaikki nuo? Ainakin mun silmään sun kroppa on noussu uudelle tasolle ihan pienessä ajassa. Mitä teet dieetillä eka? Lisäätkö aerobista vai vähennätkö heti energiansaantia?

Uskon, että suurin syy siihen, että treenit on alkanut sujumaan ja suoraan sanottuna etenemään, on varmasti se, että en enää opettele salilla. Mulla meni pitkään siinä, että joka kerta opettelin tekniikoita ja tapoja tehdä oikein. Väsyin salilla helposti, eikä buustia riittänyt loppupäähän jumppaa. Nyt kun kaikki liikkeet sujuu ja menee oikein ja jaksan täysillä koko treenin loppuun asti, niin saan paljon paremman tuntuman jokaiseen tarvittavaan lihakseen heti, jolloin treeni menee paremmin perille, eli kehityskin on taattua. Myös noudattamani ruokavalio, ruokailuajat ja suuret määrät ruokaa on kehityksen avain. Olen myös treenannut jo pitempään 6 jakoisella ohjelmalla, jolloin joka treeni keskittyy vaan yhteen tai kahteen lihasryhmään kerralla. Jokaiselle erityishuomiota ;) Dieetillä aloitan aerobista ja joka kk lasketaan hitusen kaloreita, katsoen miten tää tästä lähtee kiristymään ;)

20130911_075257

20130910_142905

20130911_110012

20130911_150854

20130910_220457

 

Kroppaan on tarttunut lihaa. Huomaan sen peilistä ja tunnen kädellä. Varmasti myös rasvaa on tullut, vaikka syön suht puhtaasti. Painoa nyt 74kg ja turvotusta tuosta varmasti muutama. Aamulla sen varsinkin huomaa. Eilen kävin aamulenkillä, ja jouduin ihan hämmästelemään sitä miten turvoksissa olin, kun en meinannut saada puristettua käsiä nyrkkiin. Sormet oli niin pinkeinä, että niistä olis varmaan tirskunut vettä, jos olisin pistänyt neulalla :) Pitää muistaa juoda paljon vettä.

20130911_094544(1)

 

Viihdyn tämänhetkisessä kropassani mainiosti. Tykkään siitä että mun olkapäät on pyöreät ja vyötärö kapea. Peppu on myös täyteläinen, vaikkakin siinä on paljon rasvaa. Joka treenikerta huomaan, että taas on tullut muhkua tuonne, ja nyt mulla alkaa jopa ne takaolkapäät erottumaan, josta ennen kesää mainitsin. Ihanaa! Kova työ ehdottomasti palkitaan! Vaikka viihdyn tässä ja nyt, haluan silti nähdä mitä tämän lämpökerraston alla on. Kisakuntohan on vain hetkellistä. Uskon että tämän tulevan dieetin puolessa välissä olen sellaisessa kunnossa, jossa haluan sit taas kisojen jälkeen olla. Elämäni kunnossa ;)

20130909_191942

20130909_191918

20130909_191801

20130910_201712

 

2009  ja  2013
2011 ja 2013

 

sara

14 vastausta artikkeliin “Tilannekatsaus”

 1. Varjele mikä muutos! Mahtavaa, ja varsinkin nuo olkapäät! Kerrotko millaista olkapäätreeniä teet? Itsellä olat kyllä kasvaa sivulle kiitettävää tahtia ja takaolat samoiten, mutta ylös ei meinaa pyöreyttä saada millään… Tosin olkatreeniä nyt vaikeuttaa joku mystinen vamma, joka estää käytännössä kaiken ylöspäin työntävän liikkeen… :/

  • Moikka :) itse teen paljon pystypunnerrusta niin laitteessa kuin käsipainoilla. vaihdellen välillä myös tangolla ja smithissä. ja isoilla painoilla, paljon pakkotoistoja ja supersarjoja :) erinlaisia ärsykkeitä lihalle, siitä se tykkää ja kehittyy ;)

 2. Niin kuin jo instagrammiin sulle kommentoin niin nyt on kyllä työ tuottanut tulosta! Ihan huikee kasvubuusti on tullut vähän ajan sisään :) Varmasti se, ettei tartte enää miettiä liikeratoja ja kulmia vaan pystyy paukuttamaan vaan menemään, tuo tulosta. Myös riittävän suuret ruokamäärät on tae kehitykselle. Toi sun mainitsema turvotus on ihan normaalia kun syödään paljon. Kyllä ne nesteet sit dieetillä lähtee! Nyt vaan nautit treenaamisesta ja syömisestä, kun siihen on vielä mahdollisuus :)

  • Ihana Jonna <3 joo ehdottomasti nautin, enkä tosiaan ole liian ankara itselleni. Dietillä ehtii sit olla tarkkana ;)

 3. wau!! Upea toi alin muutoskuva. Sun tekstit on muutenkin mukavaa ja mielenkiintoista luettavaa, tsemppiä kovasti :)

 4. Kiitos tästä postauksesta, Sara. :) Tässähän tuli mulle vastauksia kysymyksiini (k)roppakaupalla. Oon ite just uusinu saliohjelmaani enemmän kiertoharjoittelun suuntaan ja eilenkin tuntui, että loppuu vääntö kesken jo heti ekassa sarjassa. Tekstisi antoi aihetta pohdintaan, että johtuuko väsymys vain siitä, että mulla menee liikaa opetteluksi ja säätämiseksi. Se tuntuu kummalliselta, kun mulla on vuosikausien salihistoria, mutta se saattaa sittenkin olla se oikea syy. Tai sit mä vaan oon heikko edelleen. Just nyt tähän vaiheeseen tarvisin ehdottomasti pt:n apua, etenkin kun alan tosissani tähdätä tavoitteeseeni noin vuoden päähän. Ei bodykisoja, mutta erästä toista urheilukisaa tavoittelen. :)

  • No kiva kuulla! :) hyvä jos voin olla avuksi ;) hmm… jäi mietityttämään että mitä kisoja tavoittelet ;)

 5. Sulla on ihan mielettömän kaunis kroppa! TYKKÄÄN! Tahtoo samanlaisen!
  Ihana blogi muutenkin, oon uusi lukija, ja ihanaa, että löysin sinun blogin!
  Mieletön kehitys!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta