”Kyllähän sinnuun tuo liha rupevvaa näemmä tarttummaan”

 

Uusin Bodaus -lehti nyt kaupoissa
Uusin Bodaus -lehti nyt kaupoissa

 

Mukavaa sunnuntaita kaikille. Mites on viikonloppu mennyt?

Mulla on mennyt viimeiset 2 päivää opetellessa :) Oon siis opetellut laskemaan kaloreita ja ruoan arvoja. Hiilareita, rasvaa ja proteiinia. Aloitan pitämään kirjaa siitä, mitä syön ja kuinka paljon. Dieetillä kirjaan jokapäivä ylös mitä oon syönyt, ja mitä se ruoka sisältää, kuinka paljon kaikkea. Siitä sit näkee kuinka paljon pitää saada vielä lisää ja mitä. Jos vaikka pitää tiputtaa hiilareita, niin listasta näkee että mistä niitä voi nipistää. Tosi mielenkiintoista on ollut, ja oon koko viikonlopun ollut tosi tarkka siitä mitä suuhuni tungen. Ja kaikki mitä syön, menee vaa’an ja vihkon kautta vasta suuhun :) Jännää ja mielenkiintoista :)

IMG_20130823_105322

IMG_20130823_110522

 

Kuten oon maininnut, niin dieettiä varten olen halunnut tehdä pohjatyötä hyvin, jotta kiristely ja syöminen ei olis kisadieetillä niin vaikeaa. Oon siis syönyt tähän asti todella säännöllisesti ja puhtaasti. Vaakaa käytin säännöllisesti vain jonkin aikaa, silloin reilu vuosi sitten kun kiristelin itseäni morsiuskuntoon. Sen jälkeen vaaka jäi nurkkaan, ja vain silloin tällöin olen sen kaivanut esiin jos pitää punnata joku uusi ruoka, mutta pääsääntöisesti katson aina silmämääräisesti, että kattilaan tulee esim 80g puurohiutaleita tms..

IMG_20130823_105909

Monna treenikaverina <3
Monna treenikaverina <3

 

Nyt kun on 2kk aikaa dieetin alkuun, niin ajattelin että alan harjoittelemaan punnaamista ja sitä oman ruokavalion tekemistä ihan oikeasti. Onneksi on asiantuntijoita ympärillä, jotka tarkistaa aina että en pääse tekemään mitään väärin, kuten esim ruokavalion suhteen..

IMG_20130825_135603

Tämän viikon salitreenit on mennyt enemmän ku hyvin! Jopa omaan silmään alkaa näkymään muutos kropassa, joka miellyttää. Olen saanut kehuja siitä miten hyvin liha on alkanut pikkuhiljaa tarttumaan. Laskin tossa myös, että on tässä oikeasti tehty ihan helvetin paljon duuniakin. Eli kyllä itkettäis jos ei mitään tuloksia olis näkyvillä. Oon treenannut nyt säännöllisesti 1,5v. (Mikä sekään ei tosiaan oo vielä aika eikä mikään) Tai mulle on! En ole koskaan ennen harrastanut mitään yhtä pitkään ja intensiivisesti. Tuona 1,5v aikana olen pitänyt 2 pidempää taukoa kuntosalista (2-6vk) sairastelun ja levon merkeissä ja muuten treenannut kokoajan 5-6 kertaa viikossa. Eli tänk kaad on tullut tulosta, kyllä harmittais jos ei ois ;)

 

Syyskuussa 2012
Syyskuussa 2012   –   64kg

 

Elokuussa 2013
Elokuussa 2013   –   72kg

 

 

Loppuun muutama söpö kuva mun nuoremmasta tytöstä, joka viihdytti mua eilen koko päivän töissä :) Mun päivittäisiä tekemisiä voi seurata myös instagrammissa nimellä sarastara

Ihanaa ja rauhallista sunnuntai illan jatkoa teille.

20130824_110807

20130824_112004

20130824_142009

 

 

 

 

 

sara

9 vastausta artikkeliin “”Kyllähän sinnuun tuo liha rupevvaa näemmä tarttummaan””

 1. Hei,
  On kyllä upea muutos!! :)

  Tosta ruokapäiväkirjasta tuli mieleen, että oletko käyttänyt koskaan kiloklubia? Sinne pystyy tarkasti kirjaamaan kaiken mitä syönyt ja se laskee automaattisesti sitten päivän makrot :) todella kätevä apuväline..

  • moikka. en ole itseasiassa tutustunut kiloklubiin, mutta pitääkin käydä tsekkaamassa, joskohan se olis siellä helppoa ;)

 2. Moi :) Upeaa työtä ja ihana kroppa! Kun vertaa sua ja Monnaa, niin huomaa että sulla on kädet paremmassa kondiksessa ja Monnalla taas jalat paremmas kunnossa :) Ihan vaan tuli sen takia verrattua kun näytätte muuten jokseenkin samankokoisilta :)

 3. Moikka Sara!
  Ensiks täytyy kehua että oot upeessa kondiksessa, inspiroit mua ja varmasti monia muita jatkaan terveellisellä tiellä. Varsinkin tällein syksyllä kun kesä meni itellä vähän plörinäks on ihana seurata sun kehittymistä ja saada siitä lisäpontta omaan treeniin.
  Mulla on kuitenkin ihan asiaa. Kirjottelit viime keväänä vatsaongelmistas, niin selvisikö mikä lopulta mahaa vaivasi? En löytänyt postausta, mutta miten pääsit vaivoista eroon? Minulla on meinaan samanlaista oiretta mitä sinulla silloin.

  • moi. kiitos kehuista :) maha vaivat katosivat, kun vaihdoin vaan kaikki tuotteen laktoosittomiin, tai ulkomaalaisiin. mahakipu palaa kyllä samantien, jos syön yhtään mitään mikä ei minulle sovi.

  • Tuli vatsavaivoistasi mieleen. Olen itse aina lukenut paljon terveysasiaa, ruoka-aineista yms. Kun rahkaa alkoi jääkaappi tursuamaan ja liiat hiilarit ei ole koskaan sopinut mulle (turvotusta, aamuväsymystä jne eli ei varsinaisesti isoja vatsaongelmia) vaikkakin silti niitä syönyt…leipä vaan oli joskus niin hyvää – niin aloin miettimään että onko järkeä esim. näissä määrissä rahkaa + muut maitotuotteet vielä päälle. Ajattelin tehdä testin. Eli viljaton ja maidoton kertaheitolla. Mietin sitä aikaisemminkin, mutta ajatus tuntui hirvittävän vaikealta, mutta nyt jostain syystä ajatus oli tarpeeksi muhinut ja kun aikansa muhii niin tiedän totun ajatukseen ennen pitkää. Nyt tuntui siltä ja toteutin. WAu mikä fiilis :) Siis en tajunnutkaan, että kropassa voi olla näin seesteinen ja selkeä olo, nyt sen vasta tajuaa kun on kokeillut. Ennen luulin et olo on normaali. Ihan ookoohan se oli, mut tää on vielä parempaa!

   No nyt oli synttärit ja herkuttelin hieman, ostin mm. aamuksi ruisleipää ja söin vähän rahkaa. Virhe. En osaa täysin kuvailla oloa, mutta kamala se on. Ruisleivästä tuntuu kuin koko nielu ruokatorvea olisi vähän tulessa ja tosiaan sydänalaa polttaa. Liekö närästystä, mulla kun ei ole sellaista koskaan ollut. Mutta kokonaisvaltaisesti olo on hirveä, ei vain rajoitu tuohon. Esim. liman eritys oli aamulla jotain ihan järkyttävää, en olisi voinut mennä treenaamaan. Maidoton ja viljaton ei turvota tällä tavalla. Eli pitäydyn jatkossakin hyväksi havaitussa maidottomassa ja viljattomassa ja satunnaisesti voin kyllä nauttia viljaa ja maitoakin kunhan määrä on tooodella pieni. Juu ja kun vatsaongelmista aloitin niin huomasin, että vatsa ilmoitti myös että tästä hän ei tykkää. Ei pahasti, mutta sen verran etten voi sanoa oloni olevan hehkeä tai normaali. Joo tällaista se oli aikaisemminkin, mut siihen oli tottunut….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta