Viikon kuulumisia

 

Taas on kulunut muutama päivä viime postauksesta. Viikkoon on mahtunut paljon, joka on mukavaa. Olen treenaamisen ja töiden lisäksi ehtinyt nähdä kavereita sekä viettänyt aikaa perheen kanssa.

20130812_105449

20130812_105335

20130812_091406

 

Suomalainen ammattinyrkkeily saa uuden nousevan kyvyn, kun amatöörinä tänä vuonna Suomen mestaruuden voittanut Niklas iskee ammattilaisdebyyttinsä 17.8.2013 Savonlinnassa järjestettävässä nyrkkeilyillassa. Niklas on mun hyvä ystävä ja työkaveri sekä harjoittelee meidän salilla, Helsingin Urheiluseurassa. Nikun ottelu näkyy MTV3 MAX:illa ja Katsomo.fi:ssä. Kannattaa katsoa ;)

20130814_142803

 

Meidän sali, Sporttikuja, on siis vapaan harjoittelun yksityinen kuntosali. Me ei olla klubi, eikä meille tarvitse sitoutua. Sporttikujan tiloissa toimii siis myös Helsingin Urheiluseura HUS ry, joka tekee voimakasta nuorisotyötä. Seura on saavuttanut yli 50 SM-mitalia ja tälläkin hetkellä seurassa harjoittelee 4 Suomen mestaria.

 

Meillä kaikillahan on omat työsuhde etumme, joka minulla on siis kuntosali :) Yllättävää :) Kuntosaliharjoittelun lisäksi mulla on mahdollisuus poseerausharjoituksiin meidän nyrkkeilysalissa.

20130814_111436

20130814_111501

20130815_145606

20130815_145618

 

Kävin tänään Annan luona aamukahvilla, josta suuntasimme itikseen lounaalle. Annan luona räpsittiin tavalliseen tapaamme muutamat kuvat. Kuvista huomaa miten oon oppinut kantamaan kroppani paremmin, ja miten ryhti on parantunut.

PhotoGrid_1376558387369

20130815_121407

20130815_121046

 

Käytiin myös vihdoin ja viimein hakemassa expo-liput, jotta ei vahingossakaan jäädä ilman ;) Eli lahdessa nähdään, ja mennään ammentamaan kaikki mahdollinen motivaatio.

20130815_141255

 

Tänään olisi vielä edessä takareisi jumppa, nam! Mukavaa torstai illan jatkoa kaikille! pus <3

 

 

Sara

MTV3 MAX:in ja Katsomo.Fi:
Suomalainen ammattinyrkkeily saa uuden potentiaalisen tähtinyrkkeilijän, kun amatöörinä tänä vuonna Suomen mestaruuden voittanut Niklas Räsänen, 26, iskee ammattilaisdebyyttinsä P3 Boxingin Savonlinnassa 17. elokuuta pidettävässä nyrkkeilyillassa – See more at: http://boxing.fi/niklas-rasanen-innoissaan-uudesta-urastaan/#sthash.eOPsg7GS.dpuf
Suomalainen ammattinyrkkeily saa uuden potentiaalisen tähtinyrkkeilijän, kun amatöörinä tänä vuonna Suomen mestaruuden voittanut Niklas Räsänen, 26, iskee ammattilaisdebyyttinsä P3 Boxingin Savonlinnassa 17. elokuuta pidettävässä nyrkkeilyillassa – See more at: http://boxing.fi/niklas-rasanen-innoissaan-uudesta-urastaan/#sthash.eOPsg7GS.dpuf
Suomalainen ammattinyrkkeily saa uuden potentiaalisen tähtinyrkkeilijän, kun amatöörinä tänä vuonna Suomen mestaruuden voittanut Niklas Räsänen, 26, iskee ammattilaisdebyyttinsä P3 Boxingin Savonlinnassa 17. elokuuta pidettävässä nyrkkeilyillassa – See more at: http://boxing.fi/niklas-rasanen-innoissaan-uudesta-urastaan/#sthash.eOPsg7GS.dpuf
sara

7 vastausta artikkeliin “Viikon kuulumisia”

 1. Upeita leidejä!

  PS. Oletko huomannut, että postauksien päivämäärät eivät ole meidän ajassa, ei ainakaan miun koneella. :)

 2. Moi! Oon aina välillä käyny seurailee sun blogia, mutta nyt ekaa kertaa kirjotan.

  Sun blogi on tosi inspiroiva! :) Oon ite alottamassa liikuntaharrastusta ja ylipäänsä pyrin terveellisempään elämäntapaan, ja tällaset blogit on niitä, jotka kannustaa jatkamaan.

  Hauskaa viikonloppua! :)

  • Moi. Kiva että viihdyt blogissa ja mukavaa jos tarinoitanu luetaan :) tsemppiä sinulle kohti terveellisempää elämää ;)

 3. Moikka! Kiitos mukavasta blogista, kuulumisia olisi kiva lukea useamminkin :) Lueskelin noita sinun aiempia kirjoituksia ja ajattelin, että olisi mielenkiintoista nähdä ihan kooste noista kehonkoostumusmittauksista! Siis että miten lihasmassa on kehittynyt jne. kun muutos on ulkonäössä todella selkeä – ja positiiviseen suuntaan tietenkin! Toiseksi jäin pohtimaan, että mitä liikettä olet mahtanut tarkoittaa kun perjantai 24. helmikuu 2012 olet kirjoittanut tekeväsi takareidet taljassa? Siis tarkoittaako tuo jonkinlaista ”mavea” taljaversiona? Yritin siis tuosta kuvasta päätellä :D Itsellä on hieman nuo takareiden ja pakarat välillä vaikeasti ”tavoitettavissa” eli tuntumaa ei löydy, joten vaihtoehtoisia liikkeitä kokeilen mielelläni, ja tuo jäi mietityttämään! Treenaatko nyt muuten valmentajan kanssa vai yksin?
  Tsemppiä jatkoon, sinusta tulee varmasti entistä upeampi dieetin myötä :)

  • Moikka. on tainnut olla kyseessä pakarat taljassa narulla :) eli naru tulee jalkojen välistä, veto ylös ja samalla jännitetään pakarat :) tosi hyvä liike, mutta hiukan mielenkiintoisen näköistä tehdä ;) mä treenaan tällähetkellä valmentajan kanssa. valmentajan kanssa n. 3 kertaa viikossa ja toiset 3 kertaa yksin.. eli salikertoja tulee siis viikkoon 6kpl :) ja kiitos tsempistä, alkaa pikkusen jännittämään dieetti aika, ja kaikki tsemppi on kotiinpäin ;) kiitos :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta