Treeniä verenmaku suussa – Thats how I like it

 

Juttelin tänään mun kiropraktikon kanssa siitä, miten sain kipinän alkaa harrastamaan fitnesstä ja kuntosalia. Ihastuin bodyfitnessiin n.10 vuotta sitten, kun kävin ensimmäisen kerran salilla ollessani 17-18 vuotias. Rakastuin treenaamiseen heti. En kuitenkaan jäänyt niin sanotusti heti koukkuun, sillä tekosyitä raskaan ruoan syömiselle ja sohvanpohjalle jäämiselle löytyi. Tulin äidiksi 19 vuotiaana, ja suurin (teko)syy, että en palannut salille oli se, että olin ”kiireinen” äiti. No tänä päivänä meidän perheessä on kolme lasta ja käyn aktiivisesti 6 kertaa viikossa salilla :) Eli ennen olin vain laiska ja keksin tekosyitä ja nyt olen reipas ja verenmaku suussa treenaan tavoitteellisesti kohti unelmaani ;) Eiks nii ;)

Selkä ja hauis done
Selkä ja hauis done

 

Joku saattaa tässä kohdassa miettiä, että no miten sillä Saralla on ikinä aikaa sen perheelle, jos se on melkein jokapäivä siellä salilla :) No kyllä mulla on aikaa, ja on vielä aikaa muillekkin kuin omille lapsille, kuten viime viikonloppuna, jolloin tää mama pyöritti suurperhettä, kun siskon lapset (3 ja 4 vuotiaat) olivat meillä yökylässä :) Lauantaina vietettiin mun siskontytön 3v synttäreitä, ja mun tuuri, että mulla on lauantaisin tankkauspäivä, niin sallin itselleni muutaman palan kakkua ;)

PhotoGrid_1375526604545

3 vuotta sitten lapset oli masussa - ja nyt sylissä :)

20130803_114302

20130803_114744

20130804_112354

20130804_112727

20130804_113117

20130804_120604

 

 

Okei, tässä vielä muutama kuva mun muista lauantain herkuista ;)

 

 

20130803_185250

20130803_183918

 

Mukavasti kommentoitte edellisiin postauksiin, ja kiva jos pystyin blogin kautta vinkkaamaan edes yhdelle lukijalle hyvästä tavasta päästä eroon selkä ja niska vaivoista :) Ja kiva että jaoitte mielipiteenne fyssarin, kiropraktikon ym hoidoista. Itselle koen tällä hetkellä ehdottomasti parhaana avuntuojana Simon reippaan käsittelyn ja siihen ohelle hieronnan. Toivotaan että niskat pysyy kunnossa, ja samoin selkä, jonka kävinkin tänään hoitamassa. Näin jo lyhyenkin hoitosuhteen jälkeen pystyn sanomaan, kuinka huomattavan eron huomaan esim harjoitellessani poseeraamista. Tehän tiedättekin että se on mulle melkeinpä jokapäiväistä puuhaa. Katarinakin tuossa kerran sanoi, että mulla kääntyy kovasti olkapäät eteenpäin, jolloin anatomisessa etuposeeraus asennosta rinta ja selkä ei auennut kunnolla, kun oli paikat niin kireällä. Nyt kun selkäranka on käsitelty, aukeaa rinta paremmin, jolloin selkäkin pääsee oikeuksiin ja ryhti on asennossa huomattavasti parempi. Olo ei ole enään ollenkaan niin jäykkä ja kömpelö kuin ennen.

20130803_103857

Treenit on sujunut loistavasti. Pieni paineen tunne tulee välillä päähän, mutta ei särkyä. Ja sekin tunne johtuu varmasti siitä, että nyt jotenkin kokoajan ajattelen sitä päätä, että jokohan se alkaa.. mutta ei ala ;) Säryltä on vältytty ja oon pystynyt vetämään ihan ok kovia treenejä jo. Eilen tein kevyesti jalkoja ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon.Tällä viikolla sit jo kovemmin, sitä odotellessa ;) Tänään oli hyvä aloittaa kovalla rintatreenillä, ja kieltämättä näin kovaa pumppia en oo ikinä ennen rinnalle saanut. Aiemmin oonkin kertonut että oon tehnyt rintaa vähän huonosti, mutta nyt kun oon päässyt hyvin penkkaamisen makuun, niin mikäs sen mukavampaa kuin kunnolla pumpatut rintalihakset ;)

20130804_171331

20130804_181247

20130804_181250

20130804_181928

20130804_182333

20130804_184626

20130805_104223

20130805_104309

WP_20130805_008

 

Ensi viikonloppuna on Lahden sm-kisoihin fitness expoon pyrkivien kilpailijoiden ensimmäiset karsinnat Jyväskylässä. Kuinka moni menee seuraamaan karsintoja? Ja minne paikkakunnalle? Itse menen Jyväskylään tulevana lauantaina. Mielenkiinnolla odotan minkälainen taso tänävuonna on, ja kiva nähdä uusia tulokkaita ensikertaa lavalla. Itselläni se edessä ensi keväänä ;) Jännää! Kovasti tsemppiä kaikille Jyväskylään! ;)

 

Sara

 

sara

10 vastausta artikkeliin “Treeniä verenmaku suussa – Thats how I like it”

  • Mulla on kaksi omaa lasta, joiden lisäksi mieheni 7 vuotias poika asuu täyspäiväisesti meillä :)

 1. Mulla myös kolme lasta, ja urheilen melkoisen paljon. Voi olla, että naapurit yms. tupisee seläntakana, ettei se oo koskaan kotona… Kerran yksi vanhempi rouvashenkilö kiteytti harrastavan äidin puolesta loistavan ajatelman: Äiti, joka käy omissa harrastuksissaan, on parempi äiti! Allekirjoitan ;) Mun pää ainakin kestää paremmin kotoilua, kun välillä pääsee omiin juttuihin. Eikä se varmasti ole huono asia!

 2. Heti alkuun täytyy taas kiittää ihanasta blogista. <3 Seuraan sun, Annan ja Monnan juttuja ja ihan vois melkein sanoa, että FANITAN teitä kolmea :D Mahtavia mimmejä, joista kaksi vieläpä äitejä, niin kuin minäkin.
  Niin ja mistä hei noi ihanat harmaat treenipökät on?

  • Kiitos :) kiva viesti :) housut on ideaparkista tampereelta, hmmm ja se oli joku pikku farkkukauppa :)

 3. Moi,

  Ihan pakko kysäistä, että teetkö nuo leivokset ja kakut aina itse.. ovat niin houkuttelevan näköisiä että tekisi mieli napata ne tästä tietokoneen ruudunläpi ;D
  Sulla on mahtava blogi, jota oon seurannut jo vuoden ajan. Sun inspiroimana oon saanut 10 kg rasvaa pois kehosta ja mieli ja kunto on kohonnut. Painoni on tällähetkellä 61 kg ja seuraavaksi olisikin tavoitteena saada muotoa lihaksiin . Olisi kiva saada sulta vähä juttua niistä takaolkapäistä, miten ne treenataan :)

  • Wow, upea urakka sinulla takana! Hienoa, ja mahtavaa kuulla jos olen pystynyt motivoimaan! :) tästä vaan suunta kohti vieläkin parempaa, eikö? ;) ja juu, kakut teen aina itse :) tämän postauksen kakku on kyllä siskoni tekemä, kun hänen tytär täytti 3v ♥

 4. Moikka Sara! Olen seurannut sun blogia varmaan puolisen vuotta, mutta en ole vielä koskaan päässyt näin pitkälle, että laittaisin kommenttia. Sinä ja sun elämäntyyli vaikutatte niin ihanilta ja positiivisilta, että se ammentaa paljon positiivisuutta lukijaankin! Pitäis ottaa oppia, ainakin mun. Kuvista tulee pakostikin hyvälle tuulelle :) Sun treenaaminen kuulostaa myös tosi tervehenkiseltä ja aikaansaama muutos on mahtava! Toivon sulle tosi paljon tsemppiä tulevaan kisauraan!! Aloitin itsekin ihan nollasta vuoden alussa ja nyt perustin myös oman blogin, joka on kylläkin ihan lapsen kengissä vielä. Koitan tehdä siitä loogisen ja näköiseni. Jatkan seuraamistasi ja aloittelen tässä samalla omaa treeniuraa. Käykää katsomassa jos kiinnostaa: poretta.blogspot.fi. Ihan en vielä tiedä, mitkä on omat tavoitteeni. Niitä etsiessä siis :)

  • käyn kurkkimassa sun blogia, ja seurailen täältä käsin sun matkaa ;) kiva että viihdyt blogissani :) ja kiitos tsempistä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta