Elämän pienet ilot

 

Todella iloisin mielin tervehdin teitä täältä tänään!

Kävin eilen kokeilemassa kuinka treenit sujuu kiropraktikolla käynnin jälkeen, ja sujuihan se! Edellisessä postauksessa kerroin kuinka olin positiivisesti todella yllättynyt, siitä miten kiropraktikolla käynti auttoi mua. Neuvoja noudattaen, otin eilen sit kevyen treenin rinnalle ja ojentajille, ja ai että mikä fiilis! Ennen treeniä Sportlifen latausjuoma naamariin ja eikun pumppaamaan. Tosi hyvin otti tuntumaa joka lihas, eikä päänsärystä häivääkään! Sain treenikaverinkin, joten ei tarvinnut yksin puhista. Tarkkailtiin mun niskan ja pään tilannetta joka sarjan jälkeen, ja kun ei kerta pää alkanut vihoittelemaan, niin päätin että heti huomanna uusiks! Ja niinhän mä tänään kävin sit ennen töitä ArcticGymillä tekemässä selkää. Ensviikolla sit kovaa ;)

PhotoGrid_1375367558008

PhotoGrid_1375367724410

 

 

Pikkasen on sellainen fiilis, että toi parin viikon lepo teki OIKEESTI hyvää, kun tuntu tänäänkin jotenki tosi kevyeltä ja sain hirmu kovan pumpin ihan pienestä. Kamalan vaikeeksi meni laittaa painoja, kun kokoajan arvailin ihan alakanttiin omat voimat, ja kun oli siis tarkoitus edelleen tehdä kevyemmillä kuin normaalisti. En mielestäni tehnyt kovinkaan kevyillä, ja ois jaksanut vaikka kuin.. hmm :) Kannattaa siis levätä välillä! Ja käydä hoitamassa sitä kehoa… ;) Mielikin pelaa paremmin ;) On se kyllä hassua, miten sitä onkin niin iloinen kun pystyy treenata. En vaihtais treenaamista pois mistään hinnasta. I love my life!

PhotoGrid_1375367230466

20130801_105226

20130801_105308

 

sara

4 vastausta artikkeliin “Elämän pienet ilot”

  1. Hei! Lueskelin tänään Bodaus -lehden 4/2013 numeroa, ja siinä oli juttua Minna Nuutisesta, joka teki hurjan muodonmuutoksen ”pullukasta lihaskimpuksi”. Silmäni kuitenkin putosivat päästä, kun näin siinä jutussa SINUN ennen ja jälkeen selkäkuvat. Kuvatekstinä ”Ennen ja jälkeen. Minna Nuutinen muokkasi kehoaan vuodessa melko tavalla.” Katsoin kuvia todella pitkään, ja mietin, että mitä ihmettä. Sinä niissä kuvissa kuitenkin olet, ellei jollain satu sitten olemaan samanlaiset tatuoinnit sinun tyttöjen nimiä myöten..

    Mitä tämä tarkoittaa? :O

    • siinä numerossa kävi pikku erehdys..kuvat oli tarkoitus olla siellä pari sivua myöhempänä, mun muutos jutun yhteydessä…

  2. Heippa!
    Aloin eilen lukea blogiasi. Joskus ennenkin olen sattunut blogiisi, mutta nyt aloin lukemaan ihan tuolta alusta asti ja wow! Isoja muutoksia olet saanut aikaan, todella hatunnoston arvoista!
    Kiva blogi muutenkin, jäin siis koukkuun :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta