Panokset kovenee

 

20130710_144336

Harvemmin kirjoitan lisäravinteista, sillä ne ei ole ollut mulle niin arkipäivää kuin monelle muulle urheilijalle. Rehellisesti, mä tiedän lisäravinteista tosi vähän :) Palautusjuoma on kuulunut koko treenikauteni ajan ohjelmaan, mutta sen enempää en muita ravineita ole käyttänyt. Kokeillut ja maistanut olen joitakin valmisteita, mutta harvinaisen pahoja ovat olleet, joten olen nähnyt paremmaksi treenata ilman ;) Hahaa, olen sen verran mukavuudenhaluinen kulinaristi, että mitään ihan lasolin makuista litkua mä en treenin aikana kyllä juo! :) Toki pakolliset kalaöljyt, magnesiumit ja vitamiinit ym tulee napsittua päivittäin, mutta nyt siis puhun buustereista ja aminovalmisteista. Niitä mulla ei ole ollut käytössä, mutta tästä edes on! :) Nyt on kovat ajat! Panokset kovenee! Kisadieetti alkaa marraskuussa ja ensimmäiset kisat lähestyy vaudilla! Pian on jo huhtikuu 2014! IIIK! :)

Treenit kulkee kovaa, ja siihen rinnalle mikäs sen parempi kuin huippulaadukkaat lisäravinteet. SportLife Nutrition lanseerasi muutama viikko sitten uuden Pro Series sarjan, johon kuuluu latausjuoma, treenijuoma ja treenin jälkeen nautittava amino juoma. Valmentaja -ja ravitsemusvalmentaja Matti Halonen on ollut vahvasti tuotteiden suunnittelussa mukana.

 

p62_sSain omat purnukkani tänään, ja otin heti kaikki kolme juomaa kokeiluun.Ensimmäisenä testiin pääsi Kerosene laturi, jonka huitasin naamaan 30min ennen treenejä. Kerosene on kehitetty parantamaan kovien fyysisten harjoitusten tehoa äärimmilleen. Se on uuden polven latausjuoma, joka sisältää runsaasti erilaisia ainesosia, joilla jokaisella on erilaisia toimintamekanismeja, sekä solutasolla, että keskushermostoa stimuloimalla. Tuote on hiilihydraatiton, joten se soveltuu loistavasti myös painonpudottajille. Maku on raikas päärynä, ja maistuu mielestäni aivan päärynämehujäätelöltä :) Kerron kaikista tuotteista lisää, kunhan olen päässyt niitä kunnolla testaamaan.

 

p63_sJalkatreenin aikana nautiskelin sitten super maukasta BCAA Transport vesimeloni-vadelma treenijuomaa. Kovan treenin aikana aikana BCAA aminohappoja puretaan runsaasti, joten on erittäin perusteltua ottaa niitä erityisesti harjoituksen aikana, mutta myös pitkin päivää. SportLife BCAA Transport tuotteen ansiosta lihaspurku vähenee, lihaskasvu stimuloituu ja palautuminen nopeutuu. Jauhe liukenee veteen hyvin ja mikä parasta, se on makeutettu stevialla! :)

 

p64_sSitten vielä treenin jälkeen herkuttelin päärynän makuisen aminohapot sisältävän juoman. SportLife EAA valmiste sisältää kaikki välttämättömät aminohapot optimaalisessa suhteessa. Näitä aminohappoja elimistö ei pysty itse valmistamaan, vaan ne on saatava ravinnosta. EAA aminohappojen lisääminen aktivoi proteiinisynteesiä ja vähentää lihaspurkua. Mukaan on lisätty vielä L-alaniini ja L-glysiini tehostamaan sokerien uudismuodostusta, solukalvojen rakentamista ja lihassolujen nestemäärän ylläpitoa. Kaikki aminohapot ovat vapaassa muodossa, jolloin ne imeytyvät erittäin tehokkaasti ja nostavat aminohappotasoja nopeasti. Tämä nopea nousu on ratkaiseva tekijä proteiinisynteesin aktivoinnissa, ei niinkään aminohappojen määrä. Siksi jo yksi 12 g:n annos EAA valmistetta riittää positiivisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Tämä myöskin makeutetu stevialla.

PhotoGrid_1373460988661

 

 

Vaikka tuotteet on vasta kehitelty, ja ollut vain pienen hetken markkinoilla, niin olen kuullut niistä paljon positiivista palautetta ja uskon niiden vaikutuksiis! Itsekkin olen jo kovin tyytyväinen siihen, että on sittenkin olemassa hyvämakuisia lisäraviteita, ja sitten kun ne vielä on tekokkaita, niin avot! :) Innolla jään odottelemaan miten tuotteet ottaa tuulta alleen ja toimivat minun kohdallani.

PhotoGrid_1373363173108

 

 

Eilen kävin tekemässä olkapää treenin, ja multa on muutama lukija kysynyt postausta olkapäätreenistä ja varsinkin niistä takaolkapäistä. Kirjoittelen niistä erillisen postauksen tässä jossainvaiheessa, ja toki kuvien kera. Eilen ei ollut kuvaajaa mukana salilla, eli en saanut treeneistä kuvia.

20130709_201048

 

Hyvin olen päässyt loman jälkeen takas työrytmiin, ja mikäs sen parempaa, kun se, että on työpaikka jossa viihtyy. Tervetuloa vaan treenailemaan, mikäli asut pääkaupunkiseudulla. Työpaikkani, Kuntokeskus Sporttikuja sijaitsee Helsingissä herttoniemen rannassa, ja tänne on helppo tulla :) Meillä ei ole liittymis- eikä jäsenmaksuja. Tule treenaamaan siis silloin kun sinulle sopii, ilman että tarvitsee sitoutua mihinkään. Nähdään salilla ;)

20130710_110717

20130710_110644

 

No pain, no gain! ;)

 

Sara

sara

11 vastausta artikkeliin “Panokset kovenee”

 1. Hei, olis kiva tietää mittojasi (reisinymp., pohkeet, kädet, vyötärö, lantio, rinta), vai onkohan niistä jo olemassa postaus?
  ps. kuvat mahtavia :)

 2. Nyt on pakko kysyä, että mistä olet löytänyt noin ihanan topin joka sulla on päällä tossa edellisen postauksen vikassa kuvassa? Se valkoinen, jossa on toinen puoli vähän sellasta läpinäkyvämpää? Kiitti vastauksesta!
  Innolla ja mielenkiinnolla jään odottamaan matkaasi kohti kisoja ja dieetin etenemistä, sulla alkaa olla kroppa hyvässä mallissa ja potentiaalia löytyy :) Hyvin on mennyt treeni perille jalkoihin ja pakaraosastoon, jossain vaiheessahan kerroit ettet ole kovin tyytyväinen vielä siihen osa-alueeseen, mutta nyt näyttää hyvältä sielläkin! Ei kun vaan kovia treenejä!

  • Kiitos kivasta viestistä :) toppi on Spirit Storesta ostettu. Muutama kuukausi sitten :) jalat on edelleen mun heikkous mutta niitä taotaan vielä kovasti ;)

 3. uskomaton hauberi. (: olen niin ilonen sinun puolesta, että olet löytäny oman juttusi ja vieläpä noinkin aiheeseen sopivan duunipaikan. tulisin niiiiin teidän asiakkaaksi ellen asus toisessa päässä soooomea.
  jään innolla ootteleen tuomiotas noista purkeista, ja pakko vielä sanoa että jotenki hehkut joka kuvassa. koska muuten saadaan reenivideoita…? :’D

 4. Moikka! Voisitko kertoa lisää teidän salista? Teetkö kuntosaliohjelmia ja opastusta laitteisiin? Asun nurkilla ja miettinyt usein kyseistä salia, tuntuu olevan suosittu kun porukkaa ainakin ovesta vilisee yhtenään ;)

  • Hei. Tervetuloa vaan tutustumaan saliin. Juu kyllä teen ohjelmia ja ohjauksia. Mikäli olet kiinnostunut niin ota reippaasti vaan yhteyttä! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta